Şimdi Ara

Sgk Müdürlüğünde staj yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orada yapsam mı diye düşünüyorum da, acaba bir şey öğretiyorlar mı yoksa hiç önemsemiyorlar mı onu öğrenmek istiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var

• yukarıı
  • kamu kurumlarında stajdan bişey beklemeyin,direk memur zihniyeti var çünkü,sen bişey öğrenmek istesen terslerler git onu taşı bunu getir al sana iş derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

kamu kurumlarında stajdan bişey beklemeyin,direk memur zihniyeti var çünkü,sen bişey öğrenmek istesen terslerler git onu taşı bunu getir al sana iş derler

onun yerine özelleri mi tavsiye ediyorsunuz hocam. Küçük işletme de olsa özel, kamu kurumundan iyi midir?
  • Belediyede staj yapıyorum özel kalem müdürlüğündeyim Tek yaptığım boş oturup telefonumla zaman geçirmek arada bilgisayardan alısveris sitelerinde dolanıp çoğu zaman forumda takılıyorum. Şuan bile Stajdayım. Kısaca hiçbir iş yaptırmıyorlar. Ama bu en rahat ve en yüksek birim olduğu için sessiz sakin bir ortam. Diğer birimlerdeki stajyer arkadaşım köpek gibi dosya getirip götürüyorlar bilgisayar adına bir şey öğrenmiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

kamu kurumlarında stajdan bişey beklemeyin,direk memur zihniyeti var çünkü,sen bişey öğrenmek istesen terslerler git onu taşı bunu getir al sana iş derler

onun yerine özelleri mi tavsiye ediyorsunuz hocam. Küçük işletme de olsa özel, kamu kurumundan iyi midir?

kurumlara git,çalışanlarla tanış yapılan işlere bak,çalışanların senin bölümünle ne kadar alakaları var onları öğren,donanımla personellerle staj yaparsan bişeyler öğrenirsin,küçük büyük farketmez içeride çalışanların bilgisi önemli ve özel sektörde işe çok önem verilir boş durulmaz devamlı çalışılır,bişeyler öğrenmek açısından özel tabi daha avantajlıdır,memur mesai dolsun diye uğraşır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baykar'da Staj yapan var mı?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.