Şimdi Ara

sgk ile özelde diş muaynesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • duyduğuma göre sgk ile özelde muayne olunabiliniyormuş.
    daha önce bunun için hastaneden sevk alan kimse varmı.
    nasıl alınıyorsa söyler misiniz
    öndeki 2 kesici dişim trafik kazası sonrası kırıldı.
    protez yaptımam lazım devletteki dişçiler kasap gibi işine özen göstermeden yapıp geçiyor.



  • Daha yürülüğe geçmedi,17 kasımdan sonra uygulanacağı söyleniyor.Normal poliklinikler gibi olacak,aynı şekilde giriş yapıp ssk üzerinden yararlanabileceksiniz.
  • Ben haziran ayında özel bir üniversite hastanesinde muayene olmuş, hatta kırık ve gömülü diş çekimi ve diş taşı temizliği yaptırmıştım. Devlet hastanelerinden tek farkları daha fazla para alıyor olmaları :) Gittiğim hastane sanırım A sınıfıydı ve uzman doktor yapmıştı operasyonu. Ssk lıydım o zamanlar. Şimdi 18 i doldurduk, gelir testinin sonuçlarını bekliyorum. 1 aya yaklaştı hala sonuçlanmadı.
  • hangi diş polikliniklerine sgk ile gidebilcez belli mi ?
  • 17 kasımdan itibaren değil şu anda uygulama devam ediyor. 10 gün önce devletin diş polikinliğinde gözümün önünde bir hastaya hemşire dedi ki: elinizdeki sevk kağıdıyla çocuğunuzun özelde işlemini yaptırıyorsunuz. sonrasında kağıdı getirip doktora onaylatıyor, sgk dan fatura karşılığı paranızı alıyorsunuz.
    ayrıca özelle devlet arasında büyük bir uçurum var.
    devlet sözün tam anlamıyla kasap gibi.
    ayrıca teknolojisi de yetersiz.
    hayal dünyasında yaşamayın.
  • Ben 3 kanallı dişe kanal tedavisi yaptırdım.Hastanede yapmadıkları için sevkettiler.Gittim özelde 300 lira kösülüp yaptırdım birkaç ay sonra 145 lira para ödediler ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: historiyst_45

    Ben 3 kanallı dişe kanal tedavisi yaptırdım.Hastanede yapmadıkları için sevkettiler.Gittim özelde 300 lira kösülüp yaptırdım birkaç ay sonra 145 lira para ödediler ...

    haklısınız. çok büyük haksızlık bu yaptıkları.
    maalesef Türkiye de para geçiyor. parası olan herşeyi en iyi şekilde gidip parasını basıp yaptırıyor.
    makamı olan da aynı şekilde. gidiyor devletin en iyi hastanesine özelden 10 kat daha iyi hizmeti bedava görüyor.

    vatandaşın maaşının yarısı kadar tutarını sigorta ve vergi diye kesmeyi çok iyi biliyorlar ama.
    en iyi özel sağlık sigortası aylık 150 tl tutarken 1250 tl maaşı olan bir çalışan 1000 tl sigorta primi ve vergi vermek zorunda! bu para nereye gidiyor??? bunun 300 tl si sigorta olsa bile burdaki koca çelişki nedir???
    hem en iyi özel sağlık sigortasından 2 katı fazla sigorta primi öde. hemde seni hastanede hayvan yerine koysunlar.
    Allah belalarını versin diyorum.




  • Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip ............... !!!
  • ayrıca; kaza yaptıktan 15 dk sonra ambulans geldi. özel hastanenin ambulansıymış. benim ağzım parçalandı. şoktaydım. nerde olduğumun farkında bile değildim. ellerim kollarım bacaklarım paramparça olmuş. dudaklarım kıymaya dönmüş durumda. 120 km hızla çevre yolunda arkadan araba çarptı. yani kolay bir kaza değil. neyse. ambulansa bindirdi özel hastenin görevli arkadaşlar. yolda giderken kadın olanı dedi ki inşallah sigortası vardır. benim ağzım paramparça olduğu halde zorlukla söyledim. sgk var, çalışıyorum. o zaman erkek olanı dedi. öyleyse bunu devlete götürelim, ne kadar ekmek o kadar köfte. ve kadın olanı güldü. ağzımdan aşırı derecede kan akıyordu. sinirlendiler parçalanmış sağ elime bir çöp poşeti verdiler. diğerine ise bir bandaj. tut şu poşeti içeriyi pisletme diye bağırdılar. eğer biraz gücüm olsaydı ve bilincim yerinde olsaydı yemin ederim onları orada öldürürdüm. ambulansın içinde neşter,cam parçası ne bulursam boğazlarına saplardım. Allah belalarını versin. inşallah aynı duruma kendileri de düşerler. insanlıktan hiçbir parça yok içlerinde. hayvandan daha aşşağılık insanlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.