Şimdi Ara

SGK emekli intibak zammı tc ile sorgu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
4
Favori
12.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

Orijinalden alıntı: ozziii1905

quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

ilginç yaw

ben annemin TC' sini girdim emekli bulunamadı yazdı???

Ne demek bu?

Bağkur emeklisi mi acaba?

ya dostum bağkurlu değil ssk' lı.

mart 1995 emeklisi

eğer annen babanın üzerinden ölüm aylığı falan alıyorsa verilmemiş olabilir. Onun haricinde 1995 ssk emeklisi diyorsun , gidip sorarsınız

ölüm aylığı alanlarda faydalanıyor

o zaman tamam

• peder biraz hayalkirikligina ugradi... maalesef intibak ayligi yok...
  • Sanırım forumun en yaşlılarından biriyim banada 160.38 tl fark gelmiş.Haber veren arkadaşa teşekkürler....
  • Benım babamada 265Tl zam yapılmış en yükseklerden galiba.
  • 237 TL
  • babam 2000 den önce emekli olduğunu biliyorduk ssk dan fakat bizede intibak yok. ne zaman emekli olduğunu nereden öğrenebiliriz? bir yanlışlık olmuş olabilir mi acaba bu intibak hesaplamalarında?
  • bu fark toplu olarak da ödenecek mi yoksa sonraki aylıklara mı yansıyacak sadece?
  • site patlamış, ulaşılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

site patlamış, ulaşılamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

Orijinalden alıntı: ozziii1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

ilginç yaw

ben annemin TC' sini girdim emekli bulunamadı yazdı???

Ne demek bu?

Bağkur emeklisi mi acaba?

ya dostum bağkurlu değil ssk' lı.

mart 1995 emeklisi

eğer annen babanın üzerinden ölüm aylığı falan alıyorsa verilmemiş olabilir. Onun haricinde 1995 ssk emeklisi diyorsun , gidip sorarsınız

ölüm aylığı alanlarda faydalanıyor

ben hiçbir şey anlamadım.

şimdi sorgulama yapılınca intibak olmayanlara ne yazıyor. "emekli kaydı bulunamadı" mı yazıyor "intibak yok" mu yazıyor???

annem 1995 emeklisi ssk' lı. babam 2000 sonrası emekli sandığı emeklisi. annem arkadaşın dediği gibi babamın vefat maaşını alıyor.

• bende neden açılmıyor sayfa ki ?
  • ne yaziki site çökmüş bakamadım..
  • anneme 17 tl vermişler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çifte zam hakkı olanlar hem normal zamdan hem de intibak zammından yararlanacaklar.· Bu arada, verilen bir yasa teklifi de kabul edilirse, binlerce astsubay ve emeklisi de Ocak ayındaki normal zammın dışında intibak zammı da alacaklar.

· Ağırlıklı olarak SSK emeklilerini kapsayan intibak zammından yararlanabilmek için başvuru yapmak gerekmiyor.

Toplu ödeme yok

Yasaya göre, intibak zamları verildiği tarihten itibaren ileri doğru işleyecek. Bu nedenle intibak zammından yararlanacak emeklilere "toplu ödeme" yapılmayacak. Artışlar Ocak 2013 emekli aylığı ödemelerine yansıtılacak.

Emeklinin dul ve yetimleri de yararlanacak

2000'den önce SSK'dan emekli olan eşini kaybeden dullar ile anne-babasını kaybeden ve "yetim aylığı" alanlar da intibak yasasından yararlanabilecek.
  • adeletsizlik bir nebzede olsa ki yeterli değil yerine geldi. babam yıllardır bunu bekliyordu 237 tl fark çıktı. 2000 öncesi emekli olanlarla 2000 sonrası emekli olanlar arasında büyük uçurum vardı. Tabi bunun hesaplama yanlışlığı olduğu belliydi.yoksa aynı primi ve yılı olan iki emeklinin sadece 2000 'den önce ve sonra emekli olmasına göre bu kadar fark olmaması gerekiyordu.Buna da şükür
  • site pert olmuş bile
  • Sanırsam Siteyi Çökertmişler Açılmıyor. dogal olarak bakamıyorum. SGK nın sitesi açılmıyor.
  • site açıldı şu anda. annem 98 yılında emekli oldu intibak farkı yoktur diyor. Bu nasıl oluyor yahu?
  • bagkurlular cıkmıyormu bu sitede
  • çok teşekkürler..
    peden bi kaç gündür beni sıkıştırıyordu bi bak diye..

linkli facebook ta paylaşayım bari..
    :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.