Şimdi Ara

SGH i750 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
9.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: deryapamukcu

i750 internet mağazalarına daha geç giriyor gibi.

Sadece burada rastladım:

http://www.mbnstore.com/index.php?p=show&pid=2052&k_id=268

Bence tuş sayısının artışı diğer cep bilgisayarlarına nazaran öenmli bir artısı olmuş. Bende Casper Hand Office var. Zaten 4 tane tuşu var, ikisi telefoun açıp kapamaya yarıyor, diğerleri önemli bir işlev görmüyor.

Daha kulanuşlı gibi görünüyor.

Hepsiburada.com da satılıyor.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16048&productid=telcepsami750

• arkadaşlar foruma yeni üye oldum bende i750 kullanıcısıyım fakat alan olursa 700ytl.ye satıyorum hiç bi sorunu yok gayet memnunum fakat elimde iki tane olduğu için birini satmak zorundayım :D her aksesuarı dahil kutusuyla beraber veriyorum. bayandan temiz yani :D ilgilenenler olursa msn eklesin resimlerinide atabilirim. acilarpusudayatar@hotmail.com
  • arkadaşlar foruma yeni üye oldum bende i750 kullanıcısıyım fakat alan olursa 700ytl.ye satıyorum hiç bi sorunu yok gayet memnunum fakat elimde iki tane olduğu için birini satmak zorundayım :D her aksesuarı dahil kutusuyla beraber veriyorum. bayandan temiz yani :D ilgilenenler olursa msn eklesin resimlerinide atabilirim. acilarpusudayatar@hotmail.com
  • SUAN BU TELEFONDAN ELİMDE VAR AMA TÜRKCE OLMADIĞI İÇİN KULLANIMI ZOR OLUYOR TÜRKCE CEVİRMEK İÇİN YAZILIM FALAN BİLEN VARSA PAYLASABİLİRMİ??TELEFON YURTDISINDAN GELDİ...

896 MB NVIDIA GeForce 8400 G TurboCache

15.4" LCD 250 GB HDD WİFİ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.