Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.436
Cevap
154
Favori
223.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam özel mesaj olarak paylaşayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VgrooveR kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• dexter342 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun. Silverstone Sugo 09 dan sonra kullandığım beğendiğim bir kasa oldu. HDD konusunda o daha kullanışlı idi. Şimdi m2 anakartlar işi biraz daha kolaylaştırdı. Kasanın mesh olması parçaların soğutmasının iyi olması işinizi kolaylaştırıyor. Şunu anladım ATX kasa bana göre değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • B550 ITX anakart aranıyor.

• Mr.Neverdies kullanıcısına yanıt

İkinci el dışında bulmanız bir hayli zor, ikinci elde de seçenek az olduğu için absürt fiyatlar isteniyor. PCIe 4.0 için B550 chipset arıyorsanız ayrı tabii ama PCIe 3.0 yeterliyse B450 chipsette şunu düşünebilirsiniz.

https://www.amazon.com.tr/Biostar-B450NH-Anakart-B450-mITX/dp/B0B2KJFZ91

Bir ara ben de düşünmüştüm bunu ama BIOS güncelleyemem diye riske girmemiştim. Önceki sayfalarda bir arkadaş almıştı bundan, 5000 serisine özel güncel BIOS ile geliyormuş söylediğine göre.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt

İlgi ve alakanız için teşekkürler. Değerlendireceğim.

• limonlusoda L kullanıcısına yanıt

Kasa gayet hoş görünüyor. Litre olarak sanırım Fractal Pop air veya Torrent mini sanırım.

Dizayn olarakta Nr200p yi andırıyor. Fiyat bilgim yok tabii ama Nr200p daha cazip geliyor bana. Zevk meselesi tabiki. İyi günlerde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litre olarak pek bakmadım ama micro atx anakart, bir çok uzun ekran kartı destekleyen en kompakt kasalardan biri galiba. NR200P ile boyutları nerdeyse çok yakın. Fakat o mini itx bu micro atx ankartları destekliyor. Ülkemizde maalesef bu tarz kasa ve anakart çeşitliliği çok yok. Fiyat bin lira artmış şaşırdım.

• limonlusoda L kullanıcısına yanıt

Güzel bir sistem olmuş, elinize sağlık iyi günlerde kullanın. Bence yan tarafa temperli cama da çok gerek yok, bu haliyle de gayet minimal duruyor. Cam panel demek sıcaklıklardan 2-3 derece feragat etmek demek. Gördüğüm kadarıyla NR200P’den çok büyük değil, asıl olayı PSU’nun konumu gibi bu kasanın. NR200P’de sığan tek tük mATX anakart da anca PSU ön/iç panele bunun gibi montajlanırsa sığıyordu zaten.

• dostlarım mrb

sistemimde MSI MEG Z490I Unify 5000mhz M2 Wi-Fi 1200p Mini-ITX Anakart var

İ7 10700K + MSI RTX 3060 Tİ gaming X + 2933 mhz cl21 ram var....

iki sorum var

İşlemciyi 11700Kya güncellemek mantıklı mı 10700K ile arada çok fark var mı?

bir de ram baya kötü 3600mhz cl16 ram alsam bu sistem destekler mi?

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

• Dr. Luffy kullanıcısına yanıt

Merhaba islemci konusunda cok bilgi veremeyecegim ancak hatirladigim kadariyla 11. nesil ile 10. nesil arasinda yukseltmeye degecek bir performans farki yoktu.

Benim sistemimde de ayni anakartla 10850k var, Ram olarak da Gskill 3600 cl16 kullaniyorum sorunsuz sekilde. Hatta ram'lere biraz voltaj verererk 4000mhz'e cikardim ancak sonrasinda arada bir performans farki gormedigim icin orjinal XMP ayarina geri dondum.

Belki hesapli bulabilirseniz 10900k'ya bakabilirsiniz, 11900k ile aralarinda cok bir fark olmamasi lazim.

• B650E anakartlarla birlikte pci ex 5.0 geleceği söylenmiş, B650 için üreticilerin insiyatifine bırakıldığı belirtilmişti. Birkaç gündür 7000 serisine bakıyorum. Gigabyte B650M Aorus Elite AX depolama olarak 1 nvme yuvada 5.0 destekliyor. Ama benzer fiyatta Msi Mortar Wifi desteklemiyor mesela.

B650M AORUS ELITE AX (rev. 1.x) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global

MAG B650M MORTAR WIFI (msi.com)

• kasaya fan yapıştırmak için şöyle mıktanıs arıyorum:
    amazon.com
    MMJKU M4 Magnetic Screw Set Computer PC Cooling Fan Mounting Screws Kit for 15mm Thickness Cooler Fans Installation with Steel Metal DIY Computer Case, Server Chassis, Mining Machine, 8pcs Silver
    https://www.amazon.com/MMJKU-Magnetic-Computer-Mounting-Installation/dp/B09J2LDVLC

yurt içinde bulabilir miyim acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Omara kullanıcısına yanıt
    Ben hiç sanmıyorum ama böyle birşey yapilabilir. Güzel neodyum alınıp fana yapıştır:)

• Omara kullanıcısına yanıt

Çift taraflı bantla da olabilir gibime geldi. Şu alttakinden alıp yapıştırılacak yerlere uygun ölçülerde bant parçaları koysanız rahat tutar bence.

SFF / MINI ITX Severler Kulübü
    SFF / MINI ITX Severler Kulübüamazon
    Scotch 4002 Extra Güçlü Montaj Bandı, 19 mm x 1,5 m
    https://www.amazon.com.tr/Scotch-4002-Extra-G%C3%BC%C3%A7l%C3%BC-Montaj/dp/B07CGFPSZL
  • avanak_abdi kullanıcısına yanıt

Zaten sırf PSU 2000 TL eder. Güzel kasa, güzel fiyat.

Kendi sitesinde power supply ile birlikte 200$

3000 serisi MSI Suprim X gibi devasa kartı destekliyor + 240mm radyatör imkanı sunuyor.

Çok iyi fiyat.

Fiyat her ne kadar güzel olsa da bu kasanın sıcaklık değerleri hep yüksek... meshlicious varken bu tercih edilmez diye düşünüyorum.

• SuperMert kullanıcısına yanıt

Alsam mı diye düşündüm. Hali hazırda Jonsplus i100 Pro kullanıyorum. Leda Hanım’dan almıştım. kasayı bir köşeye kaldırmaya, satmaya kıyamıyorum. Böyle düşününce vazgeçtim SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.