Şimdi Ara

sezonlar geldi geçti ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amumu onca yıla rağmen, onca metaya, değişikliğe, nerf'e rağmen, hâlâ(hala?) en yüksek win rate'e sahip heroların içinde ilk 5 te.(zaman zaman yükseliyor ya da 6-7'ye düşebiliyor.) Janna ve amumu lol tarihindeki en yüksek win rate ortalamasına sahip iki hero sanırım. SoloQ da tabiki.

• Katıldığım bilgi. Çokta bir zorluğu yok. Gerekli eşyalarla saçma bir hasar atarken saçma da bir tanklama potansiyeli var. Nerf yer mi? Yemez. Bir adet stun bir adet snare ancak oto atak yapamadığın bir snare olmak üzere iki cc'si var gibi görünse de ağlamaklı bu kardeşimiz çok tehlikeli. Amumu ne yaağğ diyerek küçümsemeyiniz. Keza Janna da gözümde her zaman op statüsünde olmuştur. Yoruldum gari.
  • Ekkoyu da bunlara ekleyebiliriz,win rate'i yüksek olmasada çok güçlü buluyorum.
    Şimdi kontrol ettiğimde gördüm nunu gelen bufflarla %56 win rate'e uçmuş,alın oynayın takımınıza güveniyorsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Ekkoyu da bunlara ekleyebiliriz,win rate'i yüksek olmasada çok güçlü buluyorum.
    Şimdi kontrol ettiğimde gördüm nunu gelen bufflarla %56 win rate'e uçmuş,alın oynayın takımınıza güveniyorsanız

öyle zaten nunu high eloda her oyun ya pickleniyor ya banlanıyor. Ultisi aşırı güçlü şuan.
  • Winini bilmem ama Malphite yıllardır oynanan yegane toplane valla hala daha malp pickleniyor işte yapıyor vura vura kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Winini bilmem ama Malphite yıllardır oynanan yegane toplane valla hala daha malp pickleniyor işte yapıyor vura vura kesiyor.

Katılıyorum, eskiden full ap kasar deathfire ile adc havada iken tek yerdi. Heyt beee
  • amumu ne yaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Runeglaive ile hayvani hasar vuruyordunuz. Suam ne durumda bilmiyorum ama o esya ile tokatliyordum milleti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp, karşıma gelen çoğu amumuyu düşürürüm oyundan :d
  • Nunu da öyle nunu yu unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Ultiden ziyade q pasif çok iyi, e nin de CD süresi az olduğu için rakibi rahatsız etmekte üstüne yok.

Ruh gömleği ve Orman itemi ile 3k yakın hp sahip oluyor. Birde cehennem asası cikildigi zaman kolay kolay düşmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.