Şimdi Ara

Sezon sonu Tr'den West'e Geçicem. Gelen hediyelere ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi konu içinde de sordum fakat kaynadı gitti. Benim için önemli olduğundan net bi cevap almak istiyorum bu sorulara.
    Yarın gece sezon sonlanacak ve hediyeler dağıtılmaya başlanacak buraya kadar tamam, iki sorum olacak.

1) Yarın hemen dereceli puanları sıfırlanacak mı?
    2) Hediyeler dağıtıldıkdan sonra west'e geçersem çerceve, sihirdar simgesi gider mi?

Teşekkürler.

• 1.Gizli elona 1200 eklenip 2 ye bölünecek ve cıkan sonucu taban alınıp 10 maç atacaksın.
    2.Hediyelerde aynı şekilde seninle beraber gelir, sadece ilk geçtiğinde görünmez, ticket atarsın aktarırlar hesabına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyhnx. -- 10 Kasım 2013; 22:26:07 >
  • konu kirliliği yapmayayım diye soruyorum buraya.
    ben de nordicten wast veya na ya geçmeyi düşünüyorum. geçsem mi ?
  • Hediyeler gelmez,ticket atman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Brother

konu kirliliği yapmayayım diye soruyorum buraya.

TR nin gelistigini dusunuyorum.TR deki flamerlardan feederlardan vs geciyorsan eger sen boye biri degilsen kal ve gelisimine yardimci ol.bence TR sezon 4 te zevkli olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Brother

konu kirliliği yapmayayım diye soruyorum buraya.

Ben geçtim genel olarak burda daha çok türk var .troll aynı oyun seviyesi biraz daha kaliteli bence
  • tr yi düşünmüyorum kardeş.
    diğer arkadaş da weste geçtin heralde. ben norda memnunum, zaten belli seviyeye gelince troll falan kalmıyor o sorun değil. sadece forumda kimse nordun lafını etmiyor, ondan dedim noluyor ben mi kaldım bir nordta diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NA ping için çok lafı edilmiyor, bende düşünüyordum NA yı ama sonra bu yüzden vazgeçtim.
    Geçtiğim zaman bizim Türk destek ekibinden yardım istesem halledebilirler mi? Bulunduğum bölgesen mi destek isteyeceğim illa? Benimle geçmemesi de saçma olurmuş çerçeve ve simgilerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.lolking.net/summoner/tr/2341894#profile

Şuan geçsem tek maç atıp oldu ki kaybetmem durumunda nereye düşerim?
  • bro o nicki çokmu seviyorsun her şeyi denemişsin e 3 a 4 yapmışın
  • Evet
    Hayır
  • W Wonka kullanıcısına yanıt
    Bi sıkıntım yok ilk Trance yazdım baktım olmadı sonra direk bunu yazdım kabul etti. Trance müzik hayranıyız aynı nick west'de kullanılıyor, geçerken değitiricem zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Kasım 2013; 16:54:32 >
  • Türkiye'de bu statlardaysan geçme bence...
  • Şöyle söyliyim; ilk moba deneyimim bu oyunla başladı. Aslında hiç moba bir oyun oynamadım daha önce. Mart ya da Nisan başında başladım zannedersem oynamaya. Kabul ediyorum çok cahildim başlarken, geçme amacımı zaten konuya ilk mesaj atan arkadaşla pm'den konuşup anlattım uzun uzun. Sizede uzun uzun anlatmak istemiyorum ama şu kadarını diyim, oyunda küfür ve hakaret eden birisi olduğunda bende ağzımı bozabiliyorum. Yada çileden çıktığım durumlarda seviyesizleşebiliyorum. Bu normal hayatada etkii ediyor bence. İnanın Türklerle oynadığım zamanlarda ki kadar başka hiçbir oyunda bu kadar seviyesizleşmem (bunlar karşılıklı oluyor zaten). Birkaç Mp deneyimim oldu, gavurlarla hiç söz dalaşına girmedim giremede belki. :) Sezon 3 benim için oyuna alışma ısınma gibi oldu diyebilirim. Zaten kısıtlı zamanlarda oyunu oynuyorum ve West'e geçmek oyun kalitemi az olsada arttıracaksa geçmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.