Şimdi Ara

Şeytan Diyor 3. Seneye Kal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf3 43 bin. O sıralamada uygun bölüm yok mecburen mf4 ten mühendislik yazacam. Bir yanımda 1 sene daha kalıp tıpa gitmemi söylüyor ama bu sene kendimi üniye gitmeye hazırladım. 1 sene daha dayanabilir miyim bilmiyorum. 3. seneye kalanlar ne düşünüyor?

• Benim 3. Senemdi tıp gelmedi keşke bi yer yazıp orda hazırlansaydım 25 puan kesintisi çok etkilemez eğer iyi bişey yaparsan yine tıp a gidersin tabi bilgi eksiğin yoksa , ve ayrıca tabi bu kişiye ve etrafındakilere göre değişir ama inan baskı çok oluyor o baskı başarıyı biraz engelliyor , çünkü artık yapılan sınav bilgi düzeyinden daha farklı şeyleri ölçüyor bilgili olma yetmiyor yani, gecen sene 50 k idim bu sene 25 k tabi daha iyi olamayacağını da söyleyemem başına gelecekleri göze alarak kalbimden geçeni yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya yanlış anlamayin tabiki hayaliniz için çalışmak cok güzel bisey ama bazı insanlar fazla hayalperest, 2 sene deniyoruz olmuyor demek ki vardir bi hayır ya da kapasitemiz yoktur.. böyle olması gerekiyordur.. Öte yandan mezuna kaldığımızda kessinn yapicaz ya o kadar tecrubeliyiz eşek gibi calisiriz düşüncesi oluyor ki bu da boş çıkıyor çoğu zaman..bir de bu seneki sıralamadan olmak da var buvda bi ihtimal sonuçta yarina çıkacağımiz belli değilken senelik planlar yapiyoruz.

Obudiga96 vardı bilen bilir Cerrahpaşa ingilizce tıp kazanmıştı burda çoğu insana yardım etmişti kendisini 27 temmuz 2014 te kaybettik Allah rahmet eylesin.. demek istedigim nasipte ne varsa odur umarım dogru karari verirsiniz

• episode kullanıcısına yanıt
    Kalmaya karar verirsen sana yardımcı olmak isterim benim hatalarıma düşmezsen kazanma ihtimalin çok yükselir

• quote:

Orijinalden alıntı: Danidani

Kalmaya karar verirsen sana yardımcı olmak isterim benim hatalarıma düşmezsen kazanma ihtimalin çok yükselir

Çok sağol hocam. Sınav açıklanana kadar hiç 3. seneye kalma düşüncesi yoktu aklımda ama şimdi hafiften oluştu. Biraz düşünecem ama çok büyük ihtimalle giderim bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürçme

Ya yanlış anlamayin tabiki hayaliniz için çalışmak cok güzel bisey ama bazı insanlar fazla hayalperest, 2 sene deniyoruz olmuyor demek ki vardir bi hayır ya da kapasitemiz yoktur.. böyle olması gerekiyordur.. Öte yandan mezuna kaldığımızda kessinn yapicaz ya o kadar tecrubeliyiz eşek gibi calisiriz düşüncesi oluyor ki bu da boş çıkıyor çoğu zaman..bir de bu seneki sıralamadan olmak da var buvda bi ihtimal sonuçta yarina çıkacağımiz belli değilken senelik planlar yapiyoruz.

Obudiga96 vardı bilen bilir Cerrahpaşa ingilizce tıp kazanmıştı burda çoğu insana yardım etmişti kendisini 27 temmuz 2014 te kaybettik Allah rahmet eylesin.. demek istedigim nasipte ne varsa odur umarım dogru karari verirsiniz

Allah rahmet eylesin. Haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.