Şimdi Ara

Seyhan SOYLU Ekrem İMAMOĞLU için '2 elimizle verdiğimizi...' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahahah biraz daha aç ta neşemiz yerine geldi mhp yi falan da anlat daha eğlenceli olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aktroller kendilerinin ciddiye alınmadıklarını nihayet öğrendikleri için son zamanlarda yana yakıla CHP eleştiren "muhalif" arıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 23 Nisan 2020; 22:52:32 >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hayır.
    chp nedir onu anlatıyor, okadar. fazlası da yok eksiğide.
  • Bizans Kargası kullanıcısına yanıt
    Instagram
    🇹🇷 SEYHAN SOYLU ( SİSİ ) 🇹🇷 on Instagram: “#ekremimamoglu " Herşey güzel olacak " sloganlariyla #i̇stanbul büyükşehir belediyesine Başkan oldu. Bizde muhalif olarak oh be 20 sene…”
    https://www.instagram.com/tv/B_E2uFDAGla/?utm_source=ig_web_copy_link

size cevabı burada

sonlara doğru bunu neden yaptığını anlatıyor(saadet felan).

• 112 ambulanslar sağlık bakanligınami bağlı belediyeleremi bagli bilmedigim icin soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Montaj değil, güzellik uygulaması. Onu da baya abartmış. Kafa çevresinden belli oluyor. O yüzden biraz latency normal.

• kazuya58 kullanıcısına yanıt
    TRT Kurdî'de 2019 İstanbul ara yerel seçimini değerlendiren Öcalan, "Ekrem İmamoğlu ciddi bir mesaj vermedi Kürtler için. Elinden geldiğince Kürtlerden kaçtı ve kendini onlardan bağımsız tutmaya çalıştı. Kürtler için CHP'nin hiçbir projesi yoktur" ve "CHP Kürtlere yakın değil olmadı ve sadece Türkleri ileri sürdü, tuttu. Kürtleri ciddiye almadılar ve hesap dahi edilmedi. Ve Kürtler hiçbiriyle sormadılar" şeklinde açıklamalarda bulunarak, Kürtlerin Öcalan'ı destekleyeceklerini beyan etmiştir.[6] Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanı Erdoğan, röportajla ilgili olarak "Osman Öcalan'ın kırmızı bültenle arandığını bilmiyorum" şeklinde bir açıklamada bulunmuştur

Peki şurdaki adam kimi savunup kimi itekliyor .

Ben çıkıp coook belli,görünmesine rağmen akp şöyle böyle diyor muyum?
    Demem çünkü,mal değilim çok şükür aklım var ahahah

Çekinme anlat merak ettim parti üstü neymiş cehape

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

112 ambulanslar sağlık bakanligınami bağlı belediyeleremi bagli bilmedigim icin soruyorum
    Bakanlığa bağlı.
  • İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    belediye ambulans hizmeti veriyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    112 acil çağrı merkezinde istanbul belediyesinin görevlileride vardır.

Yönetmenliği okuyabilirsiniz(belediye diye arayın)
    www.ttb.org.tr
    112 ACİL ÇAĞRI MERKEZLERİ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ
    https://www.ttb.org.tr/mevzuat/index.php?option=com_content&view=article&id=1003:2014-05-21-08-01-34&catid=2:ymelik&Itemid=33

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya58 -- 23 Nisan 2020; 23:0:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

belediye ambulans hizmeti veriyormu
    Yaşlılar, engelliler vs. için acil durumlar haricinde kullanılmak amacıyla bulunduruyorlar sanıyorum ama 112 acil araçları Sağlık Bakanlığı'na bağlıdır.
    elbette demezsin, dersen;

"chpliler hdp ve kürtlerle işbirliği yaptığını itiraf ediyor, öcalan ise tam tersini söylüyor, chpliler yerine öcalana inanırsam öcalan chplilerden daha dürüst ve doğru adamdır demiş olurum."

aynen böyle düşündün ve demedin değilmi

chp nin ne olduğunu Necip Fazıl Kısakürek öğrenebilirsin.
    Yoo böyle düşünsem de farketmez derdim Chp de akp de hepsi aynı şeyin laciverti.
    Sen kime inanırsan inan ülkenin resmi devlet kanalına çıkıp Chp ye oy vermeyin akp ye verin diyen adam var.Ülkenin resmi televiZyonuna bu adamı babam çıkarmadı herhalde. Hee inanmazsan da sana bi tarafımla gülerim tabiki çünkü herşey zaten nett. Aç izle.

Sen kimin doğru dürüst olduğunu düşüneceğine aklın olsa ulan benim oy verdiğim parti bu adamı benim ülkemin tv sine çıkarıp oy istiyor kürtlerden nasıl olur bu diye düşünürdün ama aklın fikrin akp Chp mhp ahahaha partici adamdan ülke hayrına birşey çıkmaz bu ülke bu yüzden gelişmeyecek zaten.
    Sende forumlarda böyle partini savunursun. Sanki bir yararı var ahahaha

• Akzihniyet gibi boş bir konu. Chp ye nereden giydirsek diyip olup olmadık tipleri paylaşıyorlar. Acizlikte sınır tanımıyorlar.
    3 sn oturup düşünsen bu konunun akp ile ilgili olmadığını anlarsın. Konu chp ile ilgili.

senin gibi tipler kendisi gibi düşünmeyeni hemen kendine en uzak gördüğü yere yamamaya çalışır.akpliler hemen karşısındakini vatan haini ilan eder ya tam olarak öylesiniz. tipik partizan hareketi.

hakkını yememek için belirteyim, bir cümleniz çok doğru " Chp de akp de hepsi aynı şeyin laciverti." bizler seçimde o "şey"lerin içinden seçim yapmak zorunda kalıyoruz. bana göre chp akp den çok daha pis bir oluşum. hepsi bu. yoksa tüm akp nin canı cehenneme(yönetimde olmayan halk + Erdoğan ve bir elimin parmaklarını geçmeyecek birkaç kişi hariç)
    Konu chp çok güzel. Şimdi Chp yaa söv yada yer mi konu? Tekrar söylüyorum hepsi aynı bir fark yok keske olsa bir elin parmağı değil bi parmağın yarısı kadar olsa bence yok.
    Burada vatan haini ilan edilen seni bir yere yamama çalışan yok. Çünkü senden yama olmaz.
    Partizanda değilim.Keşke olsam...
    Konu komik o yüzden yazdım birşey sordum anlat dedim sen aldın konuyu nerelere getirdin bende cevaben yazdım yoksa sende siyaset te umurumda değil.
    O yüzden de bu konuya daha cevap yazmayacagim. Sonraki mesajında istediğini yaz rahatlamaya bak.
    Sen haklisin kazandın bravo.
    Tartışmayı bilmeyenle tartışmak ucuz insan işidir.
    İyi aksamlar.

konuyu akp getiren sensin,
    konuyu öcalana getiren sensin,
    konuyu kürtlere getiren sensin,
    aklım var düşünüyorum hahahaha diyen sensin,
    tartışmayı yaydıkça yayan sensin,
    kısacası tartışmaya çabalayan sensin,

tartışmak güzeldir ama aklım var nıhahannanıha demekle olmaz, konu hakkında konusursun, konu içeriğindeki kişi/kişiler/guruplar hakkında konuşursun, konu dışına göndermede yaparsın ama odak noktasını konudan saptırırsan hem tartışmayı bilmez hemde tartışmaya çabalayan olursun.
    Sözlerimi yanlış anlama, şahsına hakaret etme amacı ile söylemiyorum.

birisi chp hakkında bir iddiada bulunmuş(bence doğru söylemiş), bu iddiaları diğer insanlarda görsün, çürütebiliyorsa çürütsün, birileri chp nin ne olduğunu anlasın diye paylaştım. olay bu kadar basit.
  • Bende CHPliyim fakat partinin başındaki adam dahil bir çok kişiden bende tiksiniyorum. İmamoğlu başta iyiydi ama son zamanlarda nedense bana itici ve samimiyetsiz gelmeye başladı. Ona keza canan tam bir terör sempatizanı gibi geliyor bana. Partide sadece Özgür Özel,İnce gibi adamları ve tabi ki cumhurbaşkanı olmasını çok istediğim Mansur Yavaşı destekliyorum.
  • Tamam o zaman.Çok çok orjinal CHP’li olan böyle yapıyorsa ben ikna oldum valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazete Damga
    Sisi lakaplı Seyhan Soylu 3.kez evlendi... Ak Partili aileye gelin oldu!
    https://www.gazetedamga.com.tr/magazin/sisi-lakapli-seyhan-soylu-3kez-evlendi-ak-partili-aileye-gelin-oldu-h29836.html

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.