Şimdi Ara

Sex View Info Şİfresİz * uydu frekans bolumu ıle ılgılı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
57.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

spice açılsın artık yaw internete dadandım valla

aynen kota mota kalmadı....neyse en azından emily i tanıdık...
  • Spice zaten açık, lütfen nasıl diye sormayın.
  • peki kaç gündür açık yeni bir gelişmemi?
  • Bende 2-3 günlük gitti. Daha sonra tekrar çözüldü. Multivisionlar ve Spice'ı çözmek için güncel keyler yetiyor şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 6 Kasım 2006; 12:07:46 >
  • 1-2 gün gitti, daha sonra ben yine çözdüm. Gerekli yazılımları yüklersen çözersin. İsim vermek te yasakmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

1-2 gün gitti, daha sonra ben yine çözdüm. Gerekli yazılımları yüklersen çözersin. İsim vermek te yasakmış.
    sağolasın.

bizim cihazın son yazılımı hala çıkmadı bekliyoruz...neyse sağlık olsun..
  • Kanal şifrelendi sanırım, hepinize geçmiş olsun.
  • 17 temmuzda şifrelendi

üstte yazmıştım
  • 18 Temmuz'da, mesajının hemen bir altındaki bir mesajda arkadaş şifresiz demiş, o yüzden yazmıştım
  • 16 temmuz gecesi şifrelendi ve bir daha hiç acılmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: EKUREL

HOTBIRD uydusundaki 12360-H-27500 frekansındaki SEX VIEW INFO kanalı şuan şifresiz yayında

bu arada guncel turksat frekanslarını verırken bugun 1-2 arkadas zannedıyorumkı forumda frekans verılmemesını ıstemıs bundan dolayı sız forum uyelerıne sormak ıstıyorum eger verılmesını ıstemıyorsanız lutfen mesaj yazın ve frekans ısını bırakayım saygılar...

Hocam aynen devam edın siz
    yoksa onca kanalı nereden bulucam ben gıbı bır acemı
  • evet şuanda şifreli hala açılmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sitting

evet şuanda şifreli hala açılmadı

evet açılmıyor
  • acik mi ?
  • yarı açık
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

yarı açık

o nasıl oluytor acep?
  • quote:

bu arada guncel turksat frekanslarını verırken bugun 1-2 arkadas zannedıyorumkı forumda frekans verılmemesını ıstemıs bundan dolayı sız forum uyelerıne sormak ıstıyorum eger verılmesını ıstemıyorsanız lutfen mesaj yazın ve frekans ısını bırakayım saygılar...

şahsım adına güncel frekanslar çok işime yarıyor ve çok teşekkür ediyorum sana.devam etmeni diliyorum ben.
  • reklam kokan hareketler view kanal tanıtıyor spıce gibi halka yayın yapsaya yaw
  • Kaç aylık konuları hortlatıp konu sahibine bu kanallar çıkmıyor, yok yalan haber vs. vs. demeyin. Konunun açılış tarihine bakın önce, yaz boyunca bu kanal açıktı zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.