Şimdi Ara

Sevmediginiz biriyle sırf yurtdışına gitmek için evlenir miydiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fırsatı sen böyle bulmuşsun git Almanya'da zaten çok Türk var. Alman vatandaşı olduktan sonra anlaşmalı boşanırsınız ve cebine 5.000-6.000€ koyarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssasainTurk -- 27 Ağustos 2016; 11:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batı avrupa hariç evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

Evet ama isvicre. Isvec Norveç irlanda ise yoksa almanyaymis fransa imiş gideceğimi sanmam

Almanya'ya Cezayir muamelesi yapmayaydın iyiydi.
  • AssasainTurk kullanıcısına yanıt
    vatandaş olmak için en az bir 5-6 yıl gerekiyor. kağıt üzerinde yazarız çizeriz de kolay değil hocam sanki öyle. onu da geçtim o kıza yazık değil mi diye düşünürüm.
  • avrupa da da yaşam zor amerikada da

he ama yenge zenginse bilemem

ama Türkiye güzel be özellikle bir kaç üçüncü dünya ülkesi görmüş biri olarak kötüyü görünce ülkeni seviyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

vatandaş olmak için en az bir 5-6 yıl gerekiyor. kağıt üzerinde yazarız çizeriz de kolay değil hocam sanki öyle. onu da geçtim o kıza yazık değil mi diye düşünürüm.

Hocam benim arkadaş 4 yılda Alman vatandaşı olmuştu. Merak etme anlaşmalı evlilik yaparsın o sırada para biriktirip vatandaş olduktan sonra cebine 20.000-25.000€ koyarsın. Hemde Almanya'ya gelirsin bana PM at Hollanda'ya beklerim.

Almanca öğrenmen lazım.

• Uçarak giderim.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    zengin değil hocam, orta halli ailesi var. avrupa da sahiden yaşam zor buradan kolay gözüküyor ama refah seviyesi beni çekiyor. toplumumuzu kötülemek istemezdim ama daha kötüye gidiyoruz be hocam
  • quote:

hocam kızla sosyal medyadan tanıştım. huyunu suyunu bilmiyorum fazla. biraz değil bayagi komik olacak ama 1 haftadır tanisigiz ve evlenme konusunu vs açan da hep oydu. ben de bi şüpheye düştüm falan. belki sahiden evlenmek istiyor ya da bir şeyler var bilmedigim. bu riski göze alip gitmis olacağım eger sıcak bakarsam :) siz olsaniz napardiniz

seni trollüyorla
  • Avrupasini falan gectim. Eger mantik evliligi ise herturlu kabulumdur. Cok buyuk bir ask yasamaya, oyle deli divane olmaya gerek yok. Eger ki arada hoslanma varsa, partner uyumu sozkonusuysa, birlikte hos vakit geciriliyorsa ve en onemlisi Saygi varsa, ayni evde yasayabiliyorsan mutluve mesut her turlu evlenilir. Sahsen aski buldugum, cok sevdigim kisilerle iki sefer ayni evi paylastim. Yok hacim olmuyor. Eskilerin bir sozu var, "Ayni sofrada kasik takirdatana kadar kimseyi gercek anlamda taniyamazsin".
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Avrupasini falan gectim. Eger mantik evliligi ise herturlu kabulumdur. Cok buyuk bir ask yasamaya, oyle deli divane olmaya gerek yok. Eger ki arada hoslanma varsa, partner uyumu sozkonusuysa, birlikte hos vakit geciriliyorsa ve en onemlisi Saygi varsa, ayni evde yasayabiliyorsan mutluve mesut her turlu evlenilir. Sahsen aski buldugum, cok sevdigim kisilerle iki sefer ayni evi paylastim. Yok hacim olmuyor. Eskilerin bir sozu var, "Ayni sofrada kasik takirdatana kadar kimseyi gercek anlamda taniyamazsin".

çok güzel dediniz hocam. katılıyorum söylediğiniz her şeye ancak kızı hiç görmeden etmeden uyum olup olmadıgını anlayamam. yazışma için zorla konuşuyorum desem yeridir. ben yapamayacağım sanırım. çok mutsuz olmak var ileride
  • Amerika olsa gidilirdi fordun vatanı yol tutuş orda belli olur işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

orada kalınca kesin kurtulmuş olacak mıyım orası da ayrı düşündürttürüyor insanı :)

@Hümiyettin

Orada oturma izni alıp düzeninizi sağlayana kadar daha zor bir hayat olur.
  • olum kaç yaşına gelmiş adamsın kolay mı sanıyon böyle şeyleri. bir hafta önce tanışmış internetten, ne olduğu belli değill daha. he uçağa atladın gittin, evlendin, hayatın refaha ulaştı. geç bu işleri hiç bir yere gidemezsin sen. otur kpss çalış.
  • Hocam eğer düşünmüyorsaniz ben degerlendirebilirim kızın numarasını atar mısınız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.