Yaş 21. Sevdiğim kızı terkettim ve terkederken başka kızlar eminim değerimi bilicek tarzı laflar ettim.Pişman oldum aradım her şey düzeldi gayet iyi gidiyorduk ve anlamsız bir şekilde araya duvar ördü kız ne olduysa soğudu ve senin kıymetini bilcek kızlar bulunur haklısın dedi ve bitirdi ben bitmesin diye biraz üsteledim ama geri adım atmadı bitti artık yolun açık olsun yazdım sevmeme rağmen gayet iyi ayrıldık daha önce en az 5-6 sefer bitirmiştik ama bir şekilde konuşmaya devam ettik bu sefer farklıydı 1.5 ay oldu ama ben unutamadım beni başka biriyle sanıyor ama yok değilim ona sürekli yavşayan erkekler var sosyal medyada bunları gördükçe deliriyorum elimden bi şey gelmiyor ve hoşlandığı bir çocuk varmış aklımdan çıkmıyor beni terkeden birini arayamam veya mesaj atamam gurursuzluk olur ama özlüyorumda daha öncede bitmişti ama hep dönmüştük birbirimize hala özlüyor diyorum ama özlese hoşlandığı çocuk olmazdı mesaj atardı arardı zor tutuyorum kendimi mesaj atmamak için arasam belki açmıcak daha çok üzülücem mesaj atsam gözünde küçülücem bu 1.5 ayda hiç bir şekilde iletişime geçmedim unutmuş süsü verdim ama özlüyorum be ona yavşayanlarıda tersliyor işte benim kızım diyorum ama unutamıyorum beni özlesin arasın diyorum ama geri adım atcak şekilde değil sert bitirdi nasıl geçcek bu süreç tecrübeli abilerim ve kardeşlerim varsa yazsınlar gece gece yine kötü oldum çıkmıyor aklımdan