Şimdi Ara

Sevimli Küçük Köpek Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ayrı eve çıktığımdan dolayı kendime küçük tatlı arkadaşlardan bi tane alma niyetindeyim, pomeranian'lar çok hoşuma gidiyor fakat, onun orjinalini bulmak çok zor burada, bir de onun traş olayları imkansız araştırdığım kadarıyla, sizin önerebileceğiniz büyümeyen ve ben yokken evde sıkıntı cıkarmayacak birşey olması tercihim olacaktır.. Önerileriniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: djblumenberg

Merhaba arkadaşlar, ayrı eve çıktığımdan dolayı kendime küçük tatlı arkadaşlardan bi tane alma niyetindeyim, pomeranian'lar çok hoşuma gidiyor fakat, onun orjinalini bulmak çok zor burada, bir de onun traş olayları imkansız araştırdığım kadarıyla, sizin önerebileceğiniz büyümeyen ve ben yokken evde sıkıntı cıkarmayacak birşey olması tercihim olacaktır.. Önerileriniz var mı ?

terrier olabilir.

• Kesinlikle pug öneriyorum. Ben de sahiplendiren bulursam alıcam açıkcası petshoplara 1500 tl vermek çok da mantıklı gelmiyor bana.a
  • arkadaşlar maltese terrier ve chihuahua arasında kaldım, chihuahua daha ağır basıyor? evde beslemek için uygun mudur? nereden temin edebilirim? petshoplardakiler hastalıklı vs işittim ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumenberg -- 17 Kasım 2013; 22:31:36 >
  • Evde sizden başka kimse yoksa gün içinde; köpek beslemeyi düşünmemeniz daha sağlıklı olur. Köpekler sürü içinde yaşar. Uzun süreler evde tek başına kalacak herhangi bir köpek %99,9 önemli psikolojik sorunlar yaşar. Düşünün doğada serbestçe birlikte yaşamaya programlanmış birisiniz ve sizi dört duvar arasına saatlerce yapayalnız bırakıyorlar. Bu köpeklerin doğasına çok aykırı bir durumdur. Günde 2-3 bilemediniz 4 saat yoğun bir egzersiz varsa köpek evde kalabilir, ama 7-8 saat kalacak, zaman zaman siz gezmeye eğlenmeye gittiğinizde daha uzun kalacak; böyle birşey olamaz. Oturur kemirir eşyalarınızı. Kapatırsanız siz gelince kemirir. Havlar.. İleride tutar bir de sizi kemirir. Sizin de asabınız 1-2 aya kalmaz bozulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

Evde sizden başka kimse yoksa gün içinde; köpek beslemeyi düşünmemeniz daha sağlıklı olur. Köpekler sürü içinde yaşar. Uzun süreler evde tek başına kalacak herhangi bir köpek %99,9 önemli psikolojik sorunlar yaşar. Düşünün doğada serbestçe birlikte yaşamaya programlanmış birisiniz ve sizi dört duvar arasına saatlerce yapayalnız bırakıyorlar. Bu köpeklerin doğasına çok aykırı bir durumdur. Günde 2-3 bilemediniz 4 saat yoğun bir egzersiz varsa köpek evde kalabilir, ama 7-8 saat kalacak, zaman zaman siz gezmeye eğlenmeye gittiğinizde daha uzun kalacak; böyle birşey olamaz. Oturur kemirir eşyalarınızı. Kapatırsanız siz gelince kemirir. Havlar.. İleride tutar bir de sizi kemirir. Sizin de asabınız 1-2 aya kalmaz bozulur.

ya işte sabah gitmeden önce bi yürüüş yaptırırm, sonra 9 gibi dersim başlıyo haftanın 4 günü, akşam eve 6 gibi gelebilirim, sonra akşam evde gelince oynarım onla, bi yere giderken de cogunlukla götüürrüm, cihuuhua seçmemin sebebi de bu zaten, istediğim yere götürebilecek olmam.. hayat bile cok zor ama üstesinden geliyoruz bi şekilde, bunun da üstesinden gelmek istiyorum, bu zmaana kadar hep bu tür nedenlerden bi arkadaş yaren sahibi olamadım :)

• bu arada arkadaşlar pampam yarın bursa’dan yola çıkıyor, :) sonunda aldım, şimdi pampama isim lazım? öneriler var mıdır :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun umarım mutlu bir yaşam geçirirsiniz. Bursadan yola çıktığına göre sanırım köpek çiftliklerinden aldınız? Kaça aldınız acaba ? Bir de erkek misiniz? Bu cinsler genelde sosyetik bayan köpeği olarak da piyasa da nam yapmıştır da dışarıya falan da çıkartırım dediniz ondan soruyorum :)

Bu cinsler ev için güzel olsa da bizim komşuda vardı çok bağırıyordu. Daha önce de dediğim gibi bu yaşam şekli için ben pug ve fransız bulldog öneriyorum keşke bulsam da alsam :)

Evde zaten 4 papağan var yanlarına arkadaş arıyorum ben de ondan fiyat sordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bowfinger

Hayırlı olsun umarım mutlu bir yaşam geçirirsiniz. Bursadan yola çıktığına göre sanırım köpek çiftliklerinden aldınız? Kaça aldınız acaba ? Bir de erkek misiniz? Bu cinsler genelde sosyetik bayan köpeği olarak da piyasa da nam yapmıştır da dışarıya falan da çıkartırım dediniz ondan soruyorum :)

Bu cinsler ev için güzel olsa da bizim komşuda vardı çok bağırıyordu. Daha önce de dediğim gibi bu yaşam şekli için ben pug ve fransız bulldog öneriyorum keşke bulsam da alsam :)

Evde zaten 4 papağan var yanlarına arkadaş arıyorum ben de ondan fiyat sordum :)

tşk ederim çok, erkeğim :) aynen öyle çiftlikten aldım 2.5 aylık dişi 1300 TL, ben arabama zarar vermesin dye küçük köpek aldım ahahha amacım farklı, pug veya fransız buldog getirtebilirler bence bi görüşün çiftlikler ile :)

@bowfinger

• öncelikle barınakarda terier cinsi dolu bir bakmanızı öneririm 7-24 veteriner ve gözetim altında ooldukları için çook ciddi sağlık sorunları olmuyor
    6 sene maltese terier baktım açıkcası birazcık yaygaracı oluyoorlar özellikle yanlız kaldığında ağlıyor bazı günler 2- saat geç geldim diye yanıma gelmdiği bile oldu öncelikle yanlız yaşıyorsanız köpek önermem
  • birde google üzerinden baktığınız kişilik özellikleri aynı olmuyor her köpeğin olduğu gibi sziin köpeğinizinde bir kişiliği var hiç havlamayan cins yaygaracının teki çıkabiliyor bu sebeple 2 özelliğe inanıp hadi sahipleneyim demeyin öncelikle sabırıızı ölçün hele yavru olduğu zamanlar aynı bir insan bebeği gibi gece 3-5 nöbeti oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizem111

birde google üzerinden baktığınız kişilik özellikleri aynı olmuyor her köpeğin olduğu gibi sziin köpeğinizinde bir kişiliği var hiç havlamayan cins yaygaracının teki çıkabiliyor bu sebeple 2 özelliğe inanıp hadi sahipleneyim demeyin öncelikle sabırıızı ölçün hele yavru olduğu zamanlar aynı bir insan bebeği gibi gece 3-5 nöbeti oluyor

huyu suyu sanırım bana da biraz baglı, şuan yanımda uyuyor, ilk gece nöbetim bugun.. mira geldi sonunda evine :) cok mutluyum şuaaan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.