Şimdi Ara

Sevgiliyle gezerken sataşılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç böyle bir şey yaşamadım, sevgilim olmadı zaten. Ama olsaydı nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum, sevgilimle gezerken birileri omuz falan atsa, sataşsa kesinlikle dalardım. Ama, insan canının çok ucuz olduğu bu memlekette, bir kız uğruna, bıçaklanmak da nedir? Hadi yanımda eşim veya çocuğum olsa, geri çekilmemin hiç bir olasılığı yok. Çünkü onlar da bir nevi senin hayatın.. Siz ne düşünüyorsunuz?

• Mantık önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada bıçağı yiyip öldüğün anda sevgilin, eşin yalnız kalacak. Hem daha çok üzeceksin hem de hayatta çile çekmesine sebep olacaksın.Belki de bir serserinin lafından daha büyük bir bela gelecek başına ve sen yardım edemeyeceksin. Bunun erkeklikle alakası da yok. Erkekliğini kanıtlaman için sevgilinin olması yeterli. O kadın senin yanında sen erkeksin diye var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 17 Ekim 2015; 20:09:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklerde çok alışılagelmiş bir durumdur bu. Bunu bende düşünmedim değil bunun icin boks yapmanı öneririm ama dayak yesende pek bisey olmaz bu kıza deger verdigini gösterecektir. Her 2 durumda da kızın gönlünü kazanırsın.

• Boka taş atma üstüne sıçrar demiş bir atasozu

• Gözümün önünde hiç acımadan nasıl bıçak salladıklarını gördüğümden beri biraz tırsar oldum.

Her kekonun istsinasız yanında bıçak var aman beyler diyeyim hiç bulaşmayın. O yüzden silah taşıma ruhsatı almak ilk işlerimden olacak göstereceksin şöyle belinden "Sıkıntı mı vardı kardeşim? He iyi bende öyle düşünmüştüm"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani düşünüyorum, memleketimizde her an bir şeyler olabilir. Bir bıçak da bende neden olmasın? Böyle bir durumla karşı karşıya kalsam, ilk yapacağım şey sevdiklerimi uzaklaştırmak olur muhtemelen. Çok gurur kırıcı bir durum gerçekten. @Sentus

Boks, kick boks öğrenmek lazım gerçekten. @jajajajajajaj
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Neighbourhood

Hani düşünüyorum, memleketimizde her an bir şeyler olabilir. Bir bıçak da bende neden olmasın? Böyle bir durumla karşı karşıya kalsam, ilk yapacağım şey sevdiklerimi uzaklaştırmak olur muhtemelen. Çok gurur kırıcı bir durum gerçekten. @Sentus

Boks, kick boks öğrenmek lazım gerçekten. @jajajajajajaj

Bu sefer de yoktan hapse gireceksin. Bu durumlarda en iyisi eyvallah çekip polise haber vermek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 17 Ekim 2015; 20:16:29 >
  • oradan uzaklasmaya calısın hızlı hızlı yuruyun uzaktan hıssettıgınızde de yolunuzu degıstırın en kotu durumda kızı guvene almadan oradan uzaklastırmadan sakın elemanlara girişmeyin öncelik kızın konumu olsun o guvende olana kadar ıkı 3 yumruk tekme yıyın hıc onemlı degıl

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya sert bir troll bekliyoruz

• Genelde sevgilinize laf atanlar yanlarından geçerken ıslık çalanlar veya yolda yürürken omuz atan tipler gerçekte korkaktırlar. Benim tavsiyem boksa gitmeniz 3 ay sonra öyle. bir hale gelirsinizki Sert vursam cok aglar mi moduna geçersiniz

• Off ne zaman kekolardan kurtulacak su ulke gebersinler

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Gözümün önünde hiç acımadan nasıl bıçak salladıklarını gördüğümden beri biraz tırsar oldum.

Her kekonun istsinasız yanında bıçak var aman beyler diyeyim hiç bulaşmayın. O yüzden silah taşıma ruhsatı almak ilk işlerimden olacak göstereceksin şöyle belinden "Sıkıntı mı vardı kardeşim? He iyi bende öyle düşünmüştüm"

Var derse nolucak

• Birader sevgilini tak koluna topukla hızlı hızlı. Ülkede psikopattan bol bişe yok adam bıçağı takar takarken de düşünmez hani "bu yaptığım saçma bişey " falan diye.
    Ha ama bunu ben kızlara sormuştum cevaplar şöyle,
    yürüyüp geçerse anlarım durumu
    kavga edip dayak yerse, dayak yese de hoşuma gider yaptığı
    eğer adam serserileri döverse bayaaa hoşuna gidermiş.
    Valla anketi ortalama türk kızı arkadaşlarım cevapladı.
    Bence değmez ama
  • Fb/Gs derbisinde bulunduğumuz şehrin en işlek avm sinin arkasında bulunan parkta maçı dinliyorduk radyodan. Tam gol kaçırmıştı Gs o sıra oradan geçen malum ırk vatandaşı onun bunun evladı ciddi şekilde sözlü taciz etmişti. Normalde ahlakım değildir ama arkadaşım kavga edeceği için yanına aldığı sustalı bıçağı elinden almıştım cebimde duruyordu... Şuan öldü deseler kılımı kıpraştırmayacağım sevdiceğim için o zamanlar gözüm kapalı canımı verirdim.

6 kişilerdi, tam kalkar gibi oldum kız boşver demişti... O an ayağa kalksam birini kessem, ya onlar beni öldürürdü ya da ben birkaçını... Kaçtılar diyelim en iyi ihtimalle ve biri de yaralandı taksirli adam yaralamadan, kışkırtmadan vs de olsa en az bir iki yıl hapis yatardım. Koz ne yapardı? Benim için, namusu gördüğü biri için canını tehlikeye attı mı derdi yoksa hapisteyken yeni birini mi bulurdu?

Dışarda bir anlık erkeklik içerde bir ömür avratlık ettirir. Akıllı olun beyler, kekolar kekoluğundan geri kalmaz, kalmayacaklar da. Biz de efendiliğimizden taviz vermediğimiz sürece belki burda kazanamayız ama elbet bizim de yüzümüz bir yerde güler.
    Edilemeden edit: Kız işi bitti arkadaşlar şimdi. Çekti gitti hoşçakal bile demedi... Allah kimseyi karakter yoksununa denk getirmesin.

• Kardeşim böyle bir durumla karşılaşırsan fazla önemseme yoluna bak duymamazlığa gel zaten sevgilinde anlayışla karşılayacaktır mantıklı biriyse! sana beni neden korumadın nasıl erkeksin gibisinden laflar etmez çünkü laf atanların çok kişi olduğunu düşünürsek ayrıca günümüzde kekolar barzolar boş gezmez kelebek falan taşırlar dikkatli olmak lazım. ama en iyisi sevgilinle biraz daha elit yerlerle takılmak her yere manitayla gitmeyeceksin yani
  • sataşan eleman icraate kalkışmadığı sürece ağzından cıkacak her lafı alttan alacaksın, fiziksel müdahelede bulunursa omzundan tutup çekerse falan o zaman girişiceksin. Kalabalıklarsa içlerinden birini seçip ona yüz nakli yapıcaksın kalanlardan paşa paşa dayağını yiyeceksin. Ama en az birini sakatlamak lazım
  • Belinde silahla geziyorsan birincisi silahını çektin mi sıkmayı göze almissindir.

İkincisi ise nişan almadan karsindakini bacağından karnından falan vurabilmelisin. Oldurmeden yaralayabilecek kadar iyi kullanmalisin. Süper silah kullanan biri demek istemedim. Hapse girmeseniz bile haklı oldugunuz halde katil olursunuz.

Bizim gibi insanlarda da vicdan var yani.

Bir de o an gerçekleştiğinde burda kafamizda kurduğumuz pek çok şey öyle olmuyor. Yani yanindakileri bir kere emniyete alman lazım. Onları gondericeksin o ortamdan güvenli bir yere. Onlar kaçarken icabinda oyalayacaksin. Sonra kendi emniyetini kendi canını dusuneceksin.

Kickboks öğrenmek tamam çok faydalı olur. Ancak bu kavga işlerinde iyi kötü tecrubeniz olmayınca zor durumlarda yine kalırsınız. Bu müsabaka değil çünkü.

O adamlar sizi kendi pisliklerine, kendi seviyelerine çekerler, sonra da güçlü oldukları bu alan içinde (kavga psikolojisinden bahsediyorum) döverler.

Bu yüzden tavsiyem, kaçın arkadaşlar. Sadece kendinizden sorumlu oldugunuz zamanlarda hele bir de sağlam dostlariniz varsa o zaman dalabilirsiniz. Tecrübe kazanmanın yolu da bu.

Kaçmak korkmak değildir.

• Adamın sıfatını aklına kazı kız yanında olmadığı zaman akşamları o mekanda gez herifi ara görürsen resimini çek mahalleliye sor kim miş neyin nesiymiş öğren boş olduğu bir zaman adam topla o herifin kaşları ile dudaklarının yerlerini değiştir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.