Şimdi Ara

Sevgiliyle eve gitmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
9.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bu bir " eve kız atma " konuları yada " hatunları eve ne yapsam atarım " tarzında bir konu değil . Lütfen saçma sapan yorumlar yapıp konunun kapanmasına sebep olmayın. Rica ediyorum .

Kız arkadaşımla evimde film izleyeceğiz fakat nedense kompleks yaptım biraz . Odamı beğenmezse falan gibisinden . Merak ediyorum da bu kompleksi yaşayan var mı acaba? Nasıl yenebilirim bunu ?

not: ailemin maddi durumu iyi . Eşyalarım falan da utanılacak cinsten değil . zaten mesele utanmak değil sadece kompleks .. Ne bileyim işte yardımcı olur musunuz ...

• Sen bir kız arkadaşının evine gittiğin zaman eşyalara ne kadar dikkat edersen o da o kadar dikkat edecek.Sadece ev temiz olsun,temiz olduktan sonra umrunda olmaz kesinlikle
  • Sevgilinin adı serap mı ?

Senin adın Yusuf mu ?

Pekiiiiii kolundaki saate küfrediyormusun ?

Eğer öyleyse sorun yok demektir..
  • ne diyelim git yeni eşya al
  • aynı kompleks bende de var ya. sorun edilcek bişey yok ama takıklık bendeki.
  • Ya evde film izleyip napcaksınız gitsin evinde izlesin yada sinemada izleyin.
  • maddi durumun iyi olmasa bile eşyalara bakıp da insana not verilmez.. çok paran vardır ama paranı eşyaya harcamak istemezsin... olabilir...

sevgili diyorsun.. kız arkadaş değil.. di mi?

bence sen otur kendine sor "bu kızı seviyor muyum ve o da beni seviyor mu" diye... cevabını bulunca sorduğun sorunun da cevabını bulursun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakkala bile arabayla gidiyoruz
    14 yıl önce açıldı
    sevgiliyle otelde kalmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi sevgilim filmi beğenmez diye bi kompleks ilk defa duyuyorum. film uzunmu konusu güzelmi kim oynuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco76

maddi durumun iyi olmasa bile eşyalara bakıp da insana not verilmez.. çok paran vardır ama paranı eşyaya harcamak istemezsin... olabilir...

bence sen otur kendine sor "bu kızı seviyor muyum ve o da beni seviyor mu" diye... cevabını bulunca sorduğun sorunun da cevabını bulursun...

Hayır tabii ki eşyalara bakarak insana not vermek gibi bir durum sözkonusu olamaz . Yahu diyorum ya böyle şeyleri ben önemsemem zaten ama mesela yanağında bir ben çıktığı zaman acaba sevgilim baktığında rahatsız ediyor mu diye endişeye kapılmaz mısın ? Kapılırsın fakat o yanağındaki ben hiç güzel durmuyor dediğinde gayet güzel kavga edip tavır yapmayı bilirsin ama .. Demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum..

@emre93 istersen bir daha oku yazdıklarımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-TreMeCrAzY

quote:

maddi durumun iyi olmasa bile eşyalara bakıp da insana not verilmez.. çok paran vardır ama paranı eşyaya harcamak istemezsin... olabilir...

Hayır tabii ki eşyalara bakarak insana not vermek gibi bir durum sözkonusu olamaz . Yahu diyorum ya böyle şeyleri ben önemsemem zaten ama mesela yanağında bir ben çıktığı zaman acaba sevgilim baktığında rahatsız ediyor mu diye endişeye kapılmaz mısın ? Kapılırsın fakat o yanağındaki ben hiç güzel durmuyor dediğinde gayet güzel kavga edip tavır yapmayı bilirsin ama .. Demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum..

eşyalarına falan takıcaksa zaten yol vericen kıza abi . benimde evime geldikleri zaman sadece çocukluk fotolarımı kaldırıyorum onlar nedense hoş durmuyo gbi geliyo :D bide temizse tamamdır daha ne olsn

• quote:

Orijinalden alıntı: X-TreMeCrAzY

quote:

hayır endişeye kapılmam.. direk sorarım.. içimde dert olacağına dışımda mert olsun diye bir söz var..

sudan sebeplerden dolayı tartışmam.. değmez.. gidene kal gelene dur demem...

ben seni anladım.. bence kafana takma..

• Bu konudaki kullanıcılar: X-TreMeCrAzY, flitwick, SuMMerMaN, 1nvdr, Angmar5555, |PortaL|, Shepard, LuckyDown, brs17, deniz c, Mark Renton, tony hawk, GENÇFIRAT, seyt1903, Seza, Ömer, AcreaM, ax, Dinçer
    21 kayıtlı üye, 10 misafir

İlginç

Takmayayım da.. Ne bileyim içim rahat değil işte..
  • odanın resmini koysaydın daha net cevaplar alırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IISONII

odanın resmini koysaydın daha net cevaplar alırdın

Odam yeterince güzel değil gibisinden bir başlık açmadım ki ... Başka bir şey bendeki..
  • Ne yani maddi durumu kötü olan, kız arkadaşını evine çağırıp film seyredemeyecek mi?

Kız, odanın maddi durumuna bakıp, yorum yapıyorsa! sana tavsiyem o kızla bir daha görüşme!
  • İkinizde birbirinizin eşyalarına bakıyosunuz yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IISONII

odanın resmini koysaydın daha net cevaplar alırdın

Kafana taktığın kadar var mıymış diye..
  • Yahu nerelere çektiniz konuyu ..
  • Valla 3 senedir baza alıcam hala 80 li yılların koltugunda duruyor yatak :) odam dağınıktır hic utanmam gelen insan bana geliyor odaya gelmiyorya.

Bazen komplexler insanı canından bezdirir eminimki bu kompleksin sadece esyalar üzerinde değil senın hayatının her anında var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 11 Mart 2010; 20:34:00 >
  • Ne tirplere giriyorsunki ben eve getirdim kızı ev mülteci kampı gibiydi eğer seni gerçekten seviyorsa sana bakmaktan eşyaları görmez xD
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.