Arkadaşlar sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak ne alınır ? Kolye tarzı bişeyler düşünüyorum ama.. Kırmızı don esprisi yapmayın sakın
altın zincire kırmızı don tak hem adet yerine gelsin, hem gönlü olsun. iyiki hatırlattın kırmızı don olayını.
quote:Orijinalden alıntı: qarizmaa52 Arkadaşlar sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak ne alınır ? Kolye tarzı bişeyler düşünüyorum ama.. Kırmızı don esprisi yapmayın sakın Kolye düşünüyorsan sonsuzluk kolyesi bir alternatif olabilir. Ben de 2 hafta önce aldım. çok mutlu oldu. Hakikaten yılbaşında ne alıcaz yahu.
quote:Orijinalden alıntı: Iustinianus quote:Orijinalden alıntı: qarizmaa52 Arkadaşlar sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak ne alınır ? Kolye tarzı bişeyler düşünüyorum ama.. Kırmızı don esprisi yapmayın sakın Kolye düşünüyorsan sonsuzluk kolyesi bir alternatif olabilir. Ben de 2 hafta önce aldım. çok mutlu oldu. Hakikaten yılbaşında ne alıcaz yahu. Ne kadara nerden aldın hocam ?
quote:Orijinalden alıntı: qarizmaa52 quote:Orijinalden alıntı: Iustinianus quote:Orijinalden alıntı: qarizmaa52 Arkadaşlar sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak ne alınır ? Kolye tarzı bişeyler düşünüyorum ama.. Kırmızı don esprisi yapmayın sakın Kolye düşünüyorsan sonsuzluk kolyesi bir alternatif olabilir. Ben de 2 hafta önce aldım. çok mutlu oldu. Hakikaten yılbaşında ne alıcaz yahu. Ne kadara nerden aldın hocam ? 100 lirayı gözden çıkarmıştım ama 35 liraya aldım gümüşçüden