Şimdi Ara

SEVGİLİYE MÜZİK ALBÜMÜ HEDİYE ETMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgilime doğum gününde müzik albümü hediye etsem çok mu basit olur ?

Edit: İçine küçük küçük notlar da yazılıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrbhr -- 8 Temmuz 2013; 9:08:09 >

• Sanatçıya ve albüme bağlı.
  • Çok basit olur tabi onun zevkini daha iyi bilirsin cüzdan olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexis zorbas

Sanatçıya ve albüme bağlı.

Mustafa Ceceli Albümü düşünüyorum
  • Plak falan alsan bi havası olur en azından da albüm normal zaman hediyesi gibi duruyor
  • Plak hediye et.
  • cnrbhr C kullanıcısına yanıt
    Mustafa Ceceli dinlemem, şarkıları hakkında pek bir fikrim yok. Fakat Xlood'un dediği gibi, plak falan alırsan bir havası olur. Ayrıca nostaljik radyo da düşünebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece albüm çok basit olur. Plak alsan dinleyemez (sanıyorum) ama saklayabilir.

Biraz, araba alıp anahtarını almamak gibi oluyor ama
  • Ben sevgilime kendi sesimle kendi albümü yaptım 30.günde hediye etcem zor oldu ama güzel oldu şuan çok mutluyum :)
  • up
  • fikrinizi söylermisiniz
  • Basit gibi görünüyor olabilir ama hocam hani sevdiği bi sanatçıysa ve sahip değilse bu onu mutlu eder o şarkılar internette yok mu var ama albüm olarak bulunması daha farklı. Sevdiği sürekli dinlediği biriyse al derim ben aldım biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert7

Basit gibi görünüyor olabilir ama hocam hani sevdiği bi sanatçıysa ve sahip değilse bu onu mutlu eder o şarkılar internette yok mu var ama albüm olarak bulunması daha farklı. Sevdiği sürekli dinlediği biriyse al derim ben aldım biliyorum

saolun artık iyice aklıma yattı :) siz hangi sanatçıyı almıştınız
  • Kardeş kızlar teoman ı veya dumanı çok seviyor alacaksan 2 sinden birini al
  • Aynen kizlaer teomani sever. Teoman bulent ortacgil konser albumunu al, iyidir.

• Bi düşünürüm saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrbhr

quote:

Orijinalden alıntı: mert7

Basit gibi görünüyor olabilir ama hocam hani sevdiği bi sanatçıysa ve sahip değilse bu onu mutlu eder o şarkılar internette yok mu var ama albüm olarak bulunması daha farklı. Sevdiği sürekli dinlediği biriyse al derim ben aldım biliyorum

saolun artık iyice aklıma yattı :) siz hangi sanatçıyı almıştınız

Ben Inna'nın albümünü almıştım. Çok sevdiğini biliyordum almama sebep de buydu. O da gayet beğendi . Bence al beğenecektir.

• Yemeğe çıkar rakı balık , kumkapı filan akşamda ışıkları söndür.
  • O kadar sevgilim oldu, biri de demedi ki al sana Linkin Park albumu. Oysa ki nasil mutlu olurdum.

• up !!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.