Bildirim
SEVGİLİYE MÜZİK ALBÜMÜ HEDİYE ETMEK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sanatçıya ve albüme bağlı. -
Çok basit olur tabi onun zevkini daha iyi bilirsin cüzdan olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alexis zorbas
Sanatçıya ve albüme bağlı.
Mustafa Ceceli Albümü düşünüyorum -
Plak falan alsan bi havası olur en azından da albüm normal zaman hediyesi gibi duruyor -
Plak hediye et. -
Mustafa Ceceli dinlemem, şarkıları hakkında pek bir fikrim yok. Fakat Xlood'un dediği gibi, plak falan alırsan bir havası olur. Ayrıca nostaljik radyo da düşünebilirsin. -
Sadece albüm çok basit olur. Plak alsan dinleyemez (sanıyorum) ama saklayabilir.
Biraz, araba alıp anahtarını almamak gibi oluyor ama -
Ben sevgilime kendi sesimle kendi albümü yaptım 30.günde hediye etcem zor oldu ama güzel oldu şuan çok mutluyum :) -
up -
fikrinizi söylermisiniz -
Basit gibi görünüyor olabilir ama hocam hani sevdiği bi sanatçıysa ve sahip değilse bu onu mutlu eder o şarkılar internette yok mu var ama albüm olarak bulunması daha farklı. Sevdiği sürekli dinlediği biriyse al derim ben aldım biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: mert7
Basit gibi görünüyor olabilir ama hocam hani sevdiği bi sanatçıysa ve sahip değilse bu onu mutlu eder o şarkılar internette yok mu var ama albüm olarak bulunması daha farklı. Sevdiği sürekli dinlediği biriyse al derim ben aldım biliyorum
saolun artık iyice aklıma yattı :) siz hangi sanatçıyı almıştınız -
Kardeş kızlar teoman ı veya dumanı çok seviyor alacaksan 2 sinden birini al -
Aynen kizlaer teomani sever. Teoman bulent ortacgil konser albumunu al, iyidir.
Bi düşünürüm saolun -
quote:
Orijinalden alıntı: cnrbhr
quote:
Orijinalden alıntı: mert7
Basit gibi görünüyor olabilir ama hocam hani sevdiği bi sanatçıysa ve sahip değilse bu onu mutlu eder o şarkılar internette yok mu var ama albüm olarak bulunması daha farklı. Sevdiği sürekli dinlediği biriyse al derim ben aldım biliyorum
saolun artık iyice aklıma yattı :) siz hangi sanatçıyı almıştınız
Ben Inna'nın albümünü almıştım. Çok sevdiğini biliyordum almama sebep de buydu. O da gayet beğendi . Bence al beğenecektir.
-
Yemeğe çıkar rakı balık , kumkapı filan akşamda ışıkları söndür. -
O kadar sevgilim oldu, biri de demedi ki al sana Linkin Park albumu. Oysa ki nasil mutlu olurdum.
up !!!
Benzer içerikler
- eritilen çikolatanın donmaması için ne yapmalı
- arabaya kesilen kurbandan kimler yiyemez
- cimcif ne demek
- b021 mesaj engelleme
- şalgam lekesi nasıl çıkar
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X