Eft arkadaslar sewgılınıze hedıye alacak olsanız ne alırsınız??? 3-4 gun ıcınde kesın cwplar bellı olursa ona gore hedıye alıcam,ama yane ben senı sewıorm dıe bagırsın hedıye......
Allah askına yok mu hıc fıkrı olan kaç saat gectı yaf kıme sorsam hep sıradan seyler soluolar guwenıorm sıze DH cıler hade bız farkılıyız....!!!!!
burda millet ekran kartı, su soğutma sistemi filan der :) walla işin zor hediye seçmek konusunda,aklıma gelirse bişiler editlerim
[ngt] walla o da doru ama yane bılemıorm cok onemlı yane... umuyorum kı alacagım hedıye buradan cıkacak(pc harıc)
bilgisayarı varsa ram al, ben kız ark.ıma hep ram alırdım garibimin eski PIII500ü 64 rami vardı, bi 64 daha takmıştım birlikteliğimizin ilk yılında... 14 subattada bi 256 aldım taktım ondaki iki 64ü ben aldım. cok makbule gecti ama şimdi ayrılıkdık pcnin icinde kaldı benim hediyem, göze bile görünmüyo :((( sen en iyisi güzel bi kasa al yada kendin yap! modifiye falanda et, git kızın sistemdeki kasayı sen al ilan ver satarsın, kendi yaptığın el emeği göz nurunuda hediye et, makbule gecer "cnm bunu senmi yaptın bnm icin" der boynuna sarılır. ben öle yaptım ondan aldıım kasayıda 20$a sattım kardayım abi hediyede beleşe cıktı puhuhihi
İlişkinin seviyesi çok önemli.
Ben eski kız arkadaşıma çok beyendiği bir tanga almıştım. İç çamaşırı her zaman güzel bir hediyedir. Ama o aşamaya gelmediyseniz kızı korkutmak istemiyorsan daha az seksi boxer gibi bişeyler alabilirsin.
Kendine şunu sor? Kız arkadaşının isteyip de almadığı ya da alamadığı ne var?
Olmadı Zara'ya git bir badi al bütün hatunlar bayılır. Ama özel bir hediye olmaz.
aha işte geliyor parlak fikirler :)) istersen x800pro al be . abi kızlar çikolataya bayılır,çok güzel bir kupanın içine divandan bi çikolata paketi yaptır,baya tatlı görünüyor.tabi bu yan hediye olcak.esas hediye içinde yaşını falan bilmek lazım kız arkadaşının.
evt almak isteyipte alamadığı bişeyi alırsan çok sevinir ayrıca ilişkinizin süresi ve vereceğin maksimum tutarı söyle bu konuda tecrübeli biri olarak sana yardımcı olim
yane ilişki daha abarti gelısmıs degel ama fıkırlerde fena degel,cok tskkurler.... almak ısteyıpte alamadıgı bırsey sanmıorm cunku durumları baya iyi yane parfüm al dıyen oldu,yok gıt body dıen oldu ama yane hedıyenın bır amacıda kızı yenıden tawlamak cunku sankı benden bıraz sogumaya basladıda
şiir kitabı al.
hediye ile senden soğuması gidecekse değmez hiç bişi alma
kredi kartını cebine koy ve mango ya bırak o kendi hediyesini alır mutlu olur :)
yarıldım,walla bnm demek ıstedıgım kızı tekrar tawlamak yane 2.kez kafalamak ıste ondan orjınal bırsey dusunuyorum bole bluz fln abes gelıo..... suan aklıma yatan 2 sey war biri essekler gıbı pasta,dıerı parfum ama daha orjınal fıkırler beklıorm DH cılerden
gemi ile avşaya götür mavi marmara ile
monitör al
Hocam özel bir hediye almak istiyorsan işin zor.
Benim tavsiyem eve çağır kendi elinle yemek yap -güzel yapamıyorsan annene yaptır kendin yapmış numarası yap- sonra yemek yaparkan arada olmuşmu diye sorup ona tattır, aynı kaşıktan sende tat vs. Yemek bittikten sonra kendi yaptığın pastayı çıkar.
Bunlar kızların çok hoşuna giden şeyler. Hem sana artı karizma olarak da döner. Muhtemelen daha önce kimse o kız için yemek pişirmemiştir. Ama ilaki bir dallama parfüm ya da body almıştır. Amaç unutlmamak fark yaratmaksa böyle şeylere yöneleceksin. Bunu yaparsan kız seni hiç unutamaz. Daha sonra body gibi aldığın hediyeyi çıkarırsın. Kız sana hayran kalır.
Bence parfüm ya da body arasında bir fark yok. Özel hediyeler paranın satın alamayacağı senin yaptığın hediyelerdir.
Ev müsayit değilse yaz başka çözümler bulalım. Bu arada babalar kız eve getirme, konusunda çok anlayışlıdır olmadı araya abla gibi bir aracı konulabilir. Hem kız sizin evin ürkülecek biryer olmadığını düşünürse ilerde hayat daha güzelleşebilir.
Erkekler doğutan romantik yaratıklar değildir. Romantik ve kibar olmak bir erkek için zorlama şeylerdir. Bu olay öncesi 3-5 romantik komedi seyret orada adamların hatunları nasıl tavladığını hatun üzerinde tatpik et.
Ve sakın unutma kadınlar her ne kadar duygusal ve romantik erkeklerden hoşlansalar da olayı abartanlardan tiksinirler. Unutma kadınların aradıkları erkektir, duygusal yaratıklar arasalar hem cinsleri ile çıkarlardı.
yaw forumun bayan kullanıcıları neredesiniz şu kula bir akıl verin yardım edin
Satir Keyn eyw baba aslında dogru soluorsun ama ev musaıt olmaz buyuk ıhtımal,bne hedıyenın yanında DAMAR yapacak 1-2 ek hedıye buldum ama ana hedıyeyı bulamadım walla bılemıorm cok krrsızım Allah yardım etsın..... Bayan DH cılerdende yardıımmmm......!!!!!
ben fotokopi makinas1 isterdim.hayallerimi süslüo walla