Şimdi Ara

sevgiliye doğum günü hediyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gün sonra sevgilimin doğum günü var ve ben hala hediye almadım. Doğrusu ne almam gerektiğinden de emin değilim sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır bilemiyorum yardımcı olurmusunz?

not: ben zengin değilim orta halli bişeyler söyleyin lütfen fazla pahalı olmasın.
  • ben issey miyake parfüm alıcam
  • 1 tane peluş ayı al, kulaklarına ggümüş küpe tak, boynuna 1 kolye ve parmağınada 1 gümüş yüzük. kolunun altınada 10 adet gül koy.
    Bu hediyeyi beğenmicek kız tanımıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

1 tane peluş ayı al, kulaklarına ggümüş küpe tak, boynuna 1 kolye ve parmağınada 1 gümüş yüzük. kolunun altınada 10 adet gül koy.

olmadı abi ya benim istediğim şey tam olarak onun sürekli yanında olacak ve gördükçe ona olan sevgimi hatırlatacak sembolik sadece 1 tane hediye ama gül'ü aldım aklımda o eyvallah bunun yanında sadece bir hediye daha ama ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: electroghost

quote:

1 tane peluş ayı al, kulaklarına ggümüş küpe tak, boynuna 1 kolye ve parmağınada 1 gümüş yüzük. kolunun altınada 10 adet gül koy.

olmadı abi ya benim istediğim şey tam olarak onun sürekli yanında olacak ve gördükçe ona olan sevgimi hatırlatacak sembolik sadece 1 tane hediye ama gül'ü aldım aklımda o eyvallah bunun yanında sadece bir hediye daha ama ne?

O zaman kolye veya tek taş yüzük Veya bileklilk..
  • Ona geçmişte yaşadığı hiçbir olayı unutmayan, kimi zaman onu korumak adına, kimi zaman bilinçdışı kendi içgüdüsüyle ısıran,bazen bambaşka bir kimlik ve bedene bürünebilen,karmaşık ve tatminsiz bir ruh halinin yarım yamalak dışa vurumunu en iyi şekilde gösterebilen, ayrı kaldığınız zamanlarda acı biber yiyerek beyninin acı odağını değiştirebilen ve en önemlisi dilini burnuna değdirebilen, küçük, sevimli,şampanya renginde bir komodo ejderi yavrusu al !!!!
  • quote:

Gül sayısı tek sayi olsun kiza sen benim icin teksin anlamına geliyormuş sevgilim söylemişti banada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    BUGÜN DOĞUM GÜNÜM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam önerileriniz için saolun beyler önerilerinizi dikkate alarak ona tek bir gül ile komodo ejderi değilde küçük tatlı bir ayıcık almayı düşünüyorum tabi yanında alternatif olarak belkide bir kolye...
  • hediyedenizi ne bak çok güzel şeyler var.
  • Seni seviyorum yazan cikolata
  • varsa halısaha formanı ver sana özel çok önemli benim için kimseye giydirmem bile diyip seni hatırlaması için yıkamadan ver ter kokusuyla
  • sana güzel bi fikir veriyim..
    güzel ince bir şiir kitabı al,
    aynı yazı tipi falan yazı fonundan bitane şiir yaz, yazdır,
    kitabın ortasına koy, sanki kitabın sayfalarından biriymiş gibi..
  • Eğer sevgiliniz saat takan tiplerden ise saat öneririm
  • Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi almanın ne kadar zor olduğunu bilirim. Aşağıdaki hediye önerilerinin işine yaracağını düşünuyorum.

iPhone 4 Hard Drive Cover - Hard Disk iPhone Kılıfı

Hard Drive şeklinde tasarım telefon kapağı

Bilgisayar meraklıları için harika bir cep telefonu kapağı sunuyoruz. Hard Disk iPhone Kılıfı eski bir hard drive görüntüsüyle herkesin dikkatini üzerine çekmeye hazırlanıyor. iPhone 4 Hard Drive Cover’ı sakın kaçırmayın!

Mükemmel Eş Sertifikası

Eşinizin ismine özel olarak hazırlanmış en mükemmel eş sertifikası

Başınızın tacı eşlerinize verilebilecek en özel hediye Mükemmel Eş Sertifikası işte karşınızda. Eşinizin adına özel olarak hazırlatacağınız Mükemmel Eş Sertifikası ile kalpleri yeniden fethedeceksiniz.

En İyi Sevgili Sertifikası

Sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanan en iyi sevgili sertifikası

Aşkınız için göze alamayacağınız şey yoksa ve o sizin için çok değerliyse, sevginizi ifade etmenin en güzel yolu En İyi Sevgili Sertifikası’ndan geçer. Sevgilinizin adına özel olarak hazırlatacağınız En İyi Sevgili Sertifikası’nı görenler mutluluktan havalara uçacaklar.

Tunes for Two - Kalp Kulaklık Ayırıcısı

Müziğinizi paylaşarak aşkınızı pekiştirin

Aşk ve sevgi paylaşmak demektir ama öyle kuru kuruya paylaşmak olmaz. Gerçek aşka ulaşmak için herşeyi paylaşmanız gerek, hatta dinlediğiniz müziği bile. Bu kalp şeklindeki kulaklık ayırıcılar ile bir mp3 playera iki kulaklık bağlayarak hem aşkınızı ve sevginizi pekiştirin hem de dinleme sırası kimde kavgalarına son verin.

Jewelry Box Anubis - Anubis Mücevher Kutusu

Mısırlıların meşhur Anubis i artık takılarınızı koruyacak

Takılarınızı korumak için Mısır ölülerini korumakla yükümlü meşhur Anubis Mücevher Kutusu artık emrinize amade! Jewelry Box Anubis pırıl pırıl görüntüsü ve rahat kullanımıyla mücevherlerinizi en güvenli şekilde muhafaza edecek.

Aşıklar Kağıt Havluluk

Birbirini öpen aşıkların olduğu harika kağıt havluluk

Kavuşamayan aşıkları kavuşturmak artık en büyük hedefiniz olacak. Aşıklar Kağıt Havluluk’un harika tasarımı ile erkeğin etrafına taktığınız kağıt havlu tükendikçe sevenleri bir araya getirmeniz bir o kadar kolaylaşacak!

Erotic Heart - Erotik Kalp

Aşka heyecan katan erotik kalp kutusu

İlişkisine yeni heyecan arayanlar veya farklı bir boyut katmak isteyenler için tasarlanmış Erotik Kalp ile tanışmaya hazır mısınız? 100’den fazla erotik görev içeren Erotic Heart kutudan özel cımbızıyla bir görev seçin ve sevgilinizle tutklu bir oyunun tadını çıkarın.

Romantic Heart - Romantik Kalp

100 den farklı romantik görev içeren kağıtlardan oluşan kutu

İlişkisine yeni heyecan arayan aşıklar için tasarlanmış olan Romantik Kalp ile tanışmaya hazır olun! 100’den fazla romantik görev içeren Romantic Heart kutudan özel cımbızıyla bir görev seçin ve sevgilinizi şaşırtmanın tadını çıkarın.

Parrot AR Drone 2.0

iphone, ipad ve android uyumlu gelişmiş Parrot AR Drone

Parrot AR Drone 2.0 ile artık sınırsız özgürlüğün tadını daha fazla çıkarma vakti geldi! Parrot AR Drone 2.0 ın sahip olduğu High Definition ana kamerası sayesinde artık görüntüler daha canlı. Ek sensörleri ile anlık yükseklik ve hız ölçümü yapıp eskisine göre çok daha iyi uçabileceksiniz. Parrot AR Drone 2.0 ın en büyük yeniliği ise artık iPhone ve iPad’in yanısıra Android telefonlar ve tabletler ile de kontrol edebilecek olmanız!

Dolar Mendil

Dolar banknotu şeklinde kağıt mendil

Dolar Mendil ile doların değeri hiç bu kadar düşmemişti diyeceksiniz. Burnunuzu sildiğiniz mendilin bile dolardan oluşu sizi çok zengin ve havalı hissettirecek. Dolar Mendil ile en bonkör ve havalı siz olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.