Şimdi Ara

Sevgiliye Çiçek Almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce hicbir kıza çiçek falan almadim. Simdi ufak bir gül falan alayim diyorum. Öyle ufak birşey. Hatırlandığını anlasin yeter. Nasıl şeyler alınır tavsiyesi olanlar var mi? Fiyatlar ne alemdedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk önce kızın sevdiği çiçekleri öğrenmen senin için önemli. Ben 1 kere gidip bir buket çiçek aldım o da 30 tl civarındaydı (Papatya ve gerbera karışıktı). Genelde güzel sevgi dolu notlar yazıp internetten evine veya iş yerine yolluyordum. Hatırlandığını hissetsin istiyorsan bir gül az olabilir, gülü bir buluşmada falan versen fena olmaz. Hatırlandığını hissetmesi için süpriz yapman her zaman iyi olur mesela ayda 1 kere çiçek alarak vb. Tek çiçek yerine güzel bir aranjman renkli renkli göze daha güzel gelir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerhitz -- 6 Nisan 2016; 2:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerhitz

İlk önce kızın sevdiği çiçekleri öğrenmen senin için önemli. Ben 1 kere gidip bir buket çiçek aldım o da 30 tl civarındaydı (Papatya ve gerbera karışıktı). Genelde güzel sevgi dolu notlar yazıp internetten evine veya iş yerine yolluyordum. Hatırlandığını hissetsin istiyorsan bir gül az olabilir, gülü bir buluşmada falan versen fena olmaz. Hatırlandığını hissetmesi için süpriz yapman her zaman iyi olur mesela ayda 1 kere çiçek alarak vb. Tek çiçek yerine güzel bir aranjman renkli renkli göze daha güzel gelir bence.

Aynen katılıyorum. Arada bir güzel bir buket çiçek hoş oluyor. Hoşlandığı çiçekleri de farklı farklı çiçekler alarak kendin keşfet, onun da keyfi bir ayrı oluyor Çiçekçiden çiçekçiye hem çiçek kalitesi olarak hem de fiyat olarak çok büyük farklılıklar olabiliyor. Tek bir gül ile başlangıç yapmak istersen o da mantıksız değil. Biraz gösterişli çiçekçilerde normal güllere göre daha dolgun, farklı renklerde güller bulabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgiliye hediye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.