Şimdi Ara

Sevgilisine laf atanı tek yumrukta öldürdü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 yil nedir ya ömur boyu yesinde akli basina gelsin.
  • *tek yumurta diye okudum.
  • Tek yumrukla adam öldürmek nedir lan.
  •  Sevgilisine laf atanı tek yumrukta öldürdü
     Sevgilisine laf atanı tek yumrukta öldürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Kadın bir erkeğin malı değildir. Kendi tercihlerini yapmaya hakkı vardır. Tercih hakkını kullanabilmesi için herkesin reklam yapmaya , ilan vermeye ve malını ( kendisini ) pazarlamaya hakkı vardır. Bu liberal ekonominin ve demokrasinin olmazsa olmazıdır.

Sizi gidi devletçi ve korumacı ekonomi politika yanlıları sizi.

Dostum senin deyişine göre de ortam malı olmuş oluyor. Onun şuyu değil bunu değil filanı geçin sevgilisine laf atarsa yumruğu da yer bu kadar basit
  • Bence hafifletici sebeplere önem verilmeli, orada kim olsa sinirlenir kavga ederdi.
  • Neresine vurmuş acaba tek yumrukla öldürmek için. Boynunu kıracak kadar kuvvet uygulayamaz muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

Taktiğe bak ama oyuncak araba.Baştan kaybetmiş zatende yanında sevgilisi olan herife ne laf atıyorsun kendisini birbk sanmış snunda da bk yoluna gitmiş işte.

biri alsın şunu
  • Burna alttan vurunca burnun beyne saplanıp ölüm mümkünde adam vurmuş çocuk bayılmış ayılmış ölmüş nasıl vurduysa kafatasını kırmış
  • Öh be danaya bak. Altın vuruş yapmış cocuğa.

• Bence bu konuda gülüp eğlenmemiz, komiklik yapmaya çalışmamız doğru değil. Adam ölmüş sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

http://www.mixedmartialarts.com/news/345737/Bellator-signee-Rasul-Mirzaev-kills-student-with-one-punch-in-streetfight/

Sayfanın alt tarafında video var.

solla mı vuruyor ? yoksa uykudan yeni kalktığım için sağımı solumu mu şaşırdım

• Dalga mı geçiyosunuz lan adamın işi bu,yumruk atmak.İyi rusya'da vladimir klichkoya falan denk gelmedi o zaman 4 gün de duramazdı
  • işin kötü yanı kız ne olacak şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch King Of Angmar

Adam ölmüş arkadaşlar öyle dememek gerekirde yumruğuyla nasıl öldürdü ben onu anlamadım nasıl vurdu nereye vurdu insan mısın lan

Kendi çenene yandan biraz sertçe yumruk at beyninde neler hissettiğini yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: qribal

quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

Taktiğe bak ama oyuncak araba.Baştan kaybetmiş zatende yanında sevgilisi olan herife ne laf atıyorsun kendisini birbk sanmış snunda da bk yoluna gitmiş işte.

biri alsın şunu

• quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

Orijinalden alıntı: Aynalı Sazan

Sevgilini bi tur düzeyim o zaman.Seçme hakkını kullansın.Laf mı dostum bu dediğin.

Ne yapacağına sevgilim karar verir, fakat ben dururken size yüz vermeyeceğinden adım gibi eminim. Bir kız tarafından aşağılanmak istiyorsanız buyurunuz...

Yüz verip vermeesi mi mesele,yoksa senin,ben sevgilini altıma almak için kur yaparken,onun seçimidir diye susman mı.Ve bu kız senin yanında kendini güvende hissedecek,onu koruyabileceğini bilecek öyle mi.Bu düşüncelerine güvenerek seni defalarca aldattı belki,defalarca seçme şansını kullandı varsayalım ki.Senin sevgiline kalmadık hocam sonuçta.Ne demek istediğimi gayet anladın sen bu kaba üslubun altında.Fazla açık sözlü olduysam kusura bakma ama bu budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nedense güldüm lan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.