Şimdi Ara

Sevgilimin geçmişi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmişi fazla kurcalama aslan. Sen de eminim benzer şeyler yaşamışsındır.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Evet kıza aşığım geçmişini değiştiremem orası doğru, ama sen birde şey demişsin (biraz daha namuslu davranmaz değişmez) insanlar değişmezmi yani bu huylar bu yapı değişmezmi? Yani bu diyologlar zamanında hoşuna gitmiştir ama daha sonra hoşuna gitmeme gibi bi ihtimal olamazmı, yani demek istediğim şu bu kız tamam onceden bu tarz dıyaloglardan hoşnut oluyormuş ve tahrik oluyomuş, ama ınsanlar değişmezmi belki eskisi gibi değil belki değişir? Bolr bir ihtimal yokmu yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Konu gercek kardesim cıkmazdayım napcamı bılmıyorum

• Daha yasin 21 , ne ciddi ilişkisi evlenmesi. Yoluna bak. Kimsenin de geçmişini sorgulama , emin olamazsın . Gerçekleri ogrenemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E kardeşim şimdi aynı kız seninle aynı şekilde konuşsa, hatta ilişkiye girmeden bir şeyler yaşasanız öpüşseniz vs. şimdi bu kızla bu paylaşımları yaptın diye yollu mu olmuş oluyor kız. Takma bu kadar sakın. Her şeyi akışına bırak..Mutlu olmaya bak. Aşkını yaşa. İleride bir şeyler olacaksa zaten olur. Böyle takarsan hem kendine hem kız zulm edersin. Daha gençsin. Sakın kafana takma böyle şeyleri.

• Zor durum.

• Sadece konuşmuş mu yoksa resim flnda mı atmış

• dediklerine kelime kelimesine katılıyorum fakat bu konu hakkında türj halkında öyle bir algı oluşmuş ki bu algıyı kırmak çok çok zor. ben bunları çevremdeki insanlara söyleyince gavat oluyorum xd

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Sadece konuşma fotoğraf felan yok konuşma şu şekilde bak

Kız- ozledinmi beni?
    Eski sevgilisi- evet sana sarılmayı ısırmayı ozledim
    Kız-neremi ısırmayı diyor random atıyor
    Eski sevgilisi- gogu*slerini diyor
    Kız- geldiğinde olur diyor

Yanı bu konuları konusuyor eski sevgilisiyle aynı konuları diğer sevgilileriylede kınusmus hep, ama kız bakite yani hiç ilişkiye girmemiş ben sadece nabcagımı bılmıyorum bu devırde bu kınuları konusmayan kız kaldımı yoksa benimkindemi problem var yani diyelimki bunu bıraktım baskasını sevdım e onda cıkmıycakmı boyle konusmalar eski sevgilisiyle her kız sevgilisiyle kınusuyormu boyle seyleri?

• gizlihesapp3434 G kullanıcısına yanıt

Sadece konuşmada mı kalmış ? Fiziki bir şey olmamış mı ? Bu devirde bu konuları konuşmayan kız zor bulunur bana göre

• Benim dediğim gibi beyler pek sevgilisi olan bir insan olmadıgım ıcın kızları pek tanıyan ve bilen biri değilim, benım kafama rn çok takılan şey eski sevgilileriyle olan konusmaları bakın kız bakire yani cinsel birşey yaşamamış ama eski sevgilileriyle +18 muhabbet edip tahrik olup hoşuna giden bir kız konuşmalar şu şekilde

Kız-beni özledinmi?
    Eski sevgilisi-evet seni ısırmayı özledim
    Kız-nerelerimi ısırmak istiyorsun mesela (burda +18 konuların acılmasını ıstıyor kız zaten bu soruyu sorarken belli
    Eski sevgilisi-goguslerını ısırmayı istiyorum diyor
    -kızda geldiğinde olur hoşuma gider diyor

Şimdi bu eski sevgilisiyle olan konuşmaları ben görünce delircek gibi oldum, ben dediğim gibi pek sevgılısı olan bir insan olmadıgım ıcın bunu aslında her kızmı yapıyor sevgilileriyle bu konusmaları yoksa bir benimkindemi var bu durum yani yüzdeye vursak türkiyedeki kızların 100/90ı bu konusmaları yapıyormu sevgilileriyle,

Kanka kız bakire sadece göğüs kısımlarına bir dokunma olmuş bir kac kisiyle birde bu tarz konusmaları var iste sence benmi cok buyutuyorum ?

• gizlihesapp3434 G kullanıcısına yanıt

Artık güvenin sarsılmış mutlu olman pek mümkün değil , aklının bir köşesinde hep bu konu var olacak.

Ya şimdi şöle birşey var evet canım yanıyor içim acıyor, ama diyelimki ben bu kızı bıraktım başkasını sevdim sevişmeyen kız kaldımı ülkede? Yada bu konuları sevgilisiyle konuşmayan kız kaldımı? Yani yeni birindede bunlar olmıycakmı bu devirde yani?

• Beyler hadi bekaret tabunuzu yenemediniz, kadınların da erkekler gibi libidoları, cinsel ihtiyaçları olduğunu hiç mi bilmiyorsunuz, bir kadınla ilişki yasamak nasıl biz erkeklere cezbedici geliyorsa kadınlara da geliyor. Sevgililerin arasında bazı şeylerin geçmesi normal hatta gerekli de, ilişkinin çok onemli bir parçası cinsellik. Biraz açın beyninizi gözünü seveyim, aptal olmayın.

• Avanguardia kullanıcısına yanıt
    Ya tabiki dorudur ama dedimya bilmiyorum kızları pek tanımıyorum o yüzden kim ciddilik kız kim değil bilmiyorum,

Benim sorunum şu bu yılda yani bu devirde sevgilisiyle boyle seyler konusmayan kız kaldımıki zaten?

Konusma su sekilde

Kız-ozledinmi beni?
    Eski sevgilsi- evet seni ısırmayı özledim
    Kız- nerelerimi mesela diyip random stıyor
    Eski sevgilisi-goguslerını dıyor
    Kız- geldiğinde olur hoşuma gider siyor

Ayrıca bi kaçtane sex le alakalı ınstagramda kesfette cıkarta ole seyleri cocuga gondermis kendisini degil ama ınstagramdaki herhangibi bir fotoyu, sımdı dıger kızlarda bolemı aslında ben onu merak ediyorum hani benim kızmı sadece sevgilileryle bole konular kınusmus bole seyleri yadamıs yoksa attık bu devırde bu konuları konusmayan yokmu yasamayan yokmu?

• Ee ne olmus bisiyler yazdıysa.zaten ilişki yasamamis ki yaşasa bile bu sorun degil.sonucta senle birlikteyken başkasına yazmis mi ona bak sen.
    Erkek herkesle yapınca oluoda kız konusunca suç mu oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 9 Nisan 2022; 18:42:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Benim sorum birşey olup olmaması değil kızların tumu srtık sevgilileriyle boyle seyler konusuyormu veyahut sevismeyen kız kaldımı kaldısada bu binde birlik bir kısımmı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.