Şimdi Ara

Sevgilimin cevabı üzerine sinirlendim bi yanlış yaptım.Pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3,5 senedir sevdigim bir kız vardı hep friendzonrdefriendzonedeydim son 4 aydir da açıldım sevgilim oldu. 4 ayin toplamda 1 ayı kavgasız geçti ikimizde hiç karakterimizden Ödün vermedik. Her zaman ben konu açardım o bunlara yorum yapmaktan öte gitmezdi. Soru sormadigim taktirde de kendini anlatmazdı.Bunun üzerinde 5 kere tartışma yaşadık en az herkese karşı böyle olduğunu anlatmayı değil dinlemeyi sevdiğini söylüyordu.E bende insanım konu bulamiyodum bazen sessizlik oluyodu uzun suren sessizlikler.işte dün bu sessizligin ardından tartışma çıkardım. Ya sabahtan beri ne çekiyorum ben biliyorum ölüyodum bi de seni çekemem dedi bu laf agirima gitti ayrıldım. Ben seviyorum hala o da seviyor ama onun gururu ve prensipleri galiba sevgiden önce geliyor. Mükemmel bi karakteri var ve cok ama çook güzel bi kız o o anki sinirle o lafı söyledi bende o anki sinirle terk ettim pişmanım böyle bi durumda ne yapabilirim. Lütfen yardim edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skarholmen -- 3 Mayıs 2015; 12:03:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapabilirim derken soru işareti olacak
    block + konu locked eziq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPeşmerge -- 3 Mayıs 2015; 11:59:33 >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: YaralıPeşmerge

Ne yapabilirim derken soru işareti olacak
    block + konu locked eziq
    benden sana akıl aklın varsa tek takıl
  • sinsar kullanıcısına yanıt
    Asosyal olmayı beceremiyorum.Yalnız olmaktan zevk alamıyorum barışmam lazım akıl verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

benden sana akıl aklın varsa tek takıl

Alıntıları Göster
    Şu "o da seviyor" lafını bırakın artık, böyle konuların yüzde doksanında bu görüş var nasıl emin oluyorsunuz, beyin okuma yollarımı öğrendiniz
  • xe17 kullanıcısına yanıt
    4 senedir kızla sabah akşam konusuyoruz çok iyi tanıyorum onu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xe17

Şu "o da seviyor" lafını bırakın artık, böyle konuların yüzde doksanında bu görüş var nasıl emin oluyorsunuz, beyin okuma yollarımı öğrendiniz

Alıntıları Göster
    Sevmek diye bir şey yok. Sahiplenme var alışmak var onun dışında gerisi hikaye haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skarholmen

Özür dile ?
  • quote:

Bunu zaman gösterir, her şeyden o kadar emin olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: xe17

quote:

Bunu zaman gösterir, her şeyden o kadar emin olma

Alıntıları Göster
    İZMİRLİ OLMAYAN KIZLAR NASIL DA KENDİNİ BELLİ EDİYOR
  • Özür dile, beraber yapabileceğiniz ve çok fazla konuşma gerektirmeyen aktiviteler bul. Belki saçma gelecek ama oyun oynamayı seviyorsa PS'ye gidin falan.

Sanırım son cümlem sevgili bulamama nedenim

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    olayı bu kadar basite indirgeyemem hem Özür dilemek için haksız olmam lazım ve ben hayatımda 1 veya 2 kez anca Özür diledim . Daha anlamlı sekilde gece 4 te mesaj atmayı düşünüyorum ama ne yapmaliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

İZMİRLİ OLMAYAN KIZLAR NASIL DA KENDİNİ BELLİ EDİYOR

Alıntıları Göster
    güzel kardeşim, iyi hoş yazmışsında buradan beklentin nedir? kızı tanıyor muyuz? seni tanıyor muyuz? ilişkinize birebir şahit olduk mu? 4 yıllık arkadaşınla ne konuşacağını sen bilmiyorsan biz nerden bilelim?
  • quote:

olayı bu kadar basite indirgeyemem hem Özür dilemek için haksız olmam lazım ve ben hayatımda 1 veya 2 kez anca Özür diledim . Daha anlamlı sekilde gece 4 te mesaj atmayı düşünüyorum ama ne yapmaliyim?

İnana bana özür dilemen gece 4' te mesaj atmandan daha anlamlıdır

• Chosen kullanıcısına yanıt
    kardeş ben burda burdaki insanların fikrini almaya geldim kafana silah dayayıp akıl ver diyen yok sana allahım yav

• quote:

O zaman yoluna bak, kız aradığın gibi biri değil demek ki. Ben de çok konuşkan bir insan değilim, dinlemeyi severim; aslında bu bir seçim de değil, konuşmaya konu bulamıyorum. Kız da benim gibiyse yapabileceği bir şey yok, ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da yolundan çekileceksin bu kadar basit.

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    kuru kuru mu ne yazmaliyim sence

• quote:

kardeş ben burda burdaki insanların fikrini almaya geldim kafana silah dayayıp akıl ver diyen yok sana allahım yav

tamam yav kızma koçç
  • Chosen kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.