Şimdi Ara

Sevgilimin anlamsiz davranislari var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istedigi bir sey yerine gelmezse hemen uzuluyor, trip atmiyor fakat sinirleniyor falan. Bir de inat birisi yapmazsam asla mutlu olamicaz falan diyor kizin bu kadar karamsar olmasinin sebebi sundan olabilir mi? 9-10 yaslarinda babasi bunu dovuyomus bu da babsina beddua etmis ve babasi 1 haftaya olmus. Kiz hala bu ani hatirliyor.

Bir de kizla sevgili olmadan git, benimle konusma gibi seyler soylemistim, kiz surekli telefondan ariyordu hap ictim falan diye inanmamistim. Intihar etmis, midesini falan yikattilar kurtuldu neyse. Bu olay da surekli aklina geliyormus, korkuyormus falan.

Kizi birakmam seviyorum, ne yapmaliyim sizce? Konussam yine uzulecek diye korkuyorum. Denemedigim sey kalmadi

CIDDI.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Em onu evlat

• Psikolojik destek alması gerek hocam. Sana tavsiyemse kendini boşuna yıpratma. Başka kızlar da var dışarıda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chrollo Lucilfer

Psikolojik destek alması gerek hocam. Sana tavsiyemse kendini boşuna yıpratma. Başka kızlar da var dışarıda.

Bile bile olume suruklemek olur bence, kiyamiyorum :/

• Şunu unutma kimse kimse için ölmez, eğer ölmeye çalışırsa da problemlidir bu kesin.

Karşında ki sevgi duyduğun insanın hayatına renk katmak varken.
  • Kesinlikle ilgiye ve sevgiye ihtiyacı olduğu için böyle yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Şunu unutma kimse kimse için ölmez, eğer ölmeye çalışırsa da problemlidir bu kesin.

Karşında ki sevgi duyduğun insanın hayatına renk katmak varken.

Bende onu diyorum, problemli fakat zamanla gecmez mi sizce? Henuz yasi 16.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnLimited BOY -- 6 Nisan 2014; 8:54:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araniz iyiyse cek koseye(mecazi) konus bence. Sorunlarindan bahset her ikinize karsi olan zararlarindan falan bahset. Gecmiste yasayamazsin falan de. Olur biter.

• Kadınlar yalan söylemez, gerçekten yaparlar. Aynı intihar olayı benim de başıma gelmişti iyi bilirim. Hafife almayacaksın bizim gibi düşünüp. Eğer bu konudaki hassaslığından ötürü olan sana oluyorsa medeni bir şekilde konuşup en azından aranız düzenlene kadar biraz zaman isteyin, birbirinizi özleyin. Yaşlar geç olmadığı sürece bu sevgi, aşk şeyleri aranızdaki hoşlantıdan başka bir şey olmaması lazım, diğer türlü kendinizi yemekten elinizden başka bir şey gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 6 Nisan 2014; 8:56:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer profesyonel destek almazsa yarın veya 5 yıl sonra varmak istediği yere varır.

Ek olarak belirteyim senin şu an yaşadığın/hissettiğin sevgi değil acıma duygusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Kesinlikle ilgiye ve sevgiye ihtiyacı olduğu için böyle yapıyor

Inan cok ilgi gosteriyorum, ama bir dedigi olmasa tamam her sey biter. Mutlu ediyorum cogu zaman fakat bazen aninda mutsuz olabilecek bir sey bulabiliyor, ya da ben sorunluyum bazen mutsuz ediyorum.

• GIT VER ONA HIYARI EVLATTTT SABAHA KADARR O BUNU ISTIYORDA TRIP ATIYOR KIZLARIN DİLİİİİİ BENIM DİLİMDİRRRRR

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Eğer profesyonel destek almazsa yarın veya 5 yıl sonra varmak istediği yere varır.

Ek olarak belirteyim senin şu an yaşadığın/hissettiğin sevgi değil acıma duygusu.

Yaklasik 9 aydir birlikteyiz, arada sirada mutsuz olunca ben de mutsuz oluyorum. Asla acima duygusu olamaz cunku ben cok bencil bir insandim, beni cok degistirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Kadınlar yalan söylemez, gerçekten yaparlar. Aynı intihar olayı benim de başıma gelmişti iyi bilirim. Hafife almayacaksın bizim gibi düşünüp. Eğer bu konudaki hassaslığından ötürü olan sana oluyorsa medeni bir şekilde konuşup en azından aranız düzenlene kadar biraz zaman isteyin, birbirinizi özleyin. Yaşlar geç olmadığı sürece bu sevgi, aşk şeyleri aranızdaki hoşlantıdan başka bir şey olmaması lazım, diğer türlü kendinizi yemekten elinizden başka bir şey gelmez.

Cidden annesini falan takmiyor, sadece bana odaklanmis durumda. Bir keresinde melegim kelimesini yasaklatmisti bana, iyi biri olmadigini soyluyordu. Bana yakismadigini soyluyodu falan ama ben buyuk ugraslar sonucu hepsni yendim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.