Şimdi Ara

Sevgilime şarkı gibi birşey yaptım nası olmuş ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sevgilime şarkı yaptım nası olmuş lüften dala geçmeyin.
    Yorumlarınızı bekliyorum :)

http://www.youtube.com/watch?v=kghL-ZcpaoM&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candidcocuk -- 12 Şubat 2011; 1:58:40 >

• Sözleri çoook ama çok sade olmuş.Biraz daha güzel kafiyeli yazabilirdin bence.
  • evet öyle oldu yazma yeteneğim yok bi gece oturdum içimden gelenleri döktüm :)
  • ben beğendim. gayet içten söylemişsin güzel bir hediye olacak sevgiline. :)
  • teşekkür ederim oda çok beğendi erkenden verdim hediyeyi 14 şubat gunu buluşamıyorduk zaten :))))
  • "E"leri biraz açık söylemişsin ama güzel olmuş, emek var sonuçta. Sevgilin de sana +Rep ini verecektir bence. Sonucu yaz buraya.
  • msnde cam açmıştık öyle izlettim gözleri doldu seni seviyorum dedi sustu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candidcocuk -- 13 Şubat 2011; 15:05:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir gün daha bekleyemedin mi? 14 şubat gelseydi, öyle dinletseydin
  • Bence yapmış olman yeter, herkeste süper yetenek mi var ki oturup sanat eseri yapsın.
  • "Hiç ayrılmayacağız." diye bir mısrayı farkettim de, usta ayrılırsanız eğer ki inş. Allah tamamına erdirir, bu yaptığın şarkıyı dinleyip hüzünleneceksin.. Bu şarkıyla dibe vuracaksın.

Başıma böyle bir olay geldi maalesef, herşey dilediğin gibi olsun ne diyeyim.
  • garintsi
    14 şubatta dinleyemezdi zaten gece nete giremıyor telden görüşüyoruz ancak o yüzden gündüz girmişken dinlettim bende
    deserthawk
    evet arkadaşım zaten yetenek olsaydı buralarda ne işim var
    aQua~MaDooR`
    bu kızı bırakmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum oda yapıyor benı cok seviyor yüz vermiyordum başta ama gerçekten sevgimi hakediyor çokta iyi bı kız şu zamanlarda zor bulunan cinslerden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candidcocuk -- 12 Şubat 2011; 23:23:41 >
  • Daha güzel bir şeyler çıkartabilirdin ortaya. Akor konusunda hadi eğitimin yetersiz diyeceğim de bari sözleri kaliteli yapsaydın be abi. Neyse ben sadece kendi yorumumu yaptım. Size mutluluklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RideMyRocket

Daha güzel bir şeyler çıkartabilirdin ortaya. Akor konusunda hadi eğitimin yetersiz diyeceğim de bari sözleri kaliteli yapsaydın be abi. Neyse ben sadece kendi yorumumu yaptım. Size mutluluklar

:)))) sağolasın akor felan düzeltecektikde vakit olmadı :)
  • Hadi hayırlısı, umarım mutlu olursunuz.
  • sesin güzelmiş arkadaşım. Gayette güzel olmuş
    İnşallah sevdiğinle hep birlikte olursun
  • sağolun arkadaşlar :)
  • :))))
    beğenmemiş olabılırsin.
    herkez beğenmek zorunda değil ben kendımde beğenmıyorum ama çok güzel bir hediye .
    emın olun sevgilinize böyle şey yaptıkdan sonra sizi daha çok sevecek
    eğer gerçekten bi sevgiliniz varsa gerçek bi sevgilininiz varsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candidcocuk -- 13 Şubat 2011; 16:53:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.