Arkadaşlar Sevgilim Olurmusun full versiyonunu henüz yapmadım. Askerde olduğum için yapımına devam edemiyorum. Full versiyonunu aramayn boşuna :) Ayrıca full versiyonu çıksa bile lütfen korsan almayın :)
C: Merhaba Erdem. Ben Fatih Uzun. Yaklaşık 9 aydır amatör oyun yapımcılığı ile uğraşıyorum. ITÜ Denizcilik Fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Öncelikle derslerden kalan boş zamanlarımda yapıyordum ama gelecekte profesyonel oyun yapımcısı olmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Şimdiye kadar 4 oyun yaptım. Bunlar Rapstar, Rapstar 1.5, Secrets of Sultan Kanuni ve son olarak oyunyapimi.org. Şimdi ise " Sevgilim Olurmusun ? " adında ticari bir oyun projem var.
Bunu nerden temin edebilirim.
İnternette olmalı,ismini yaz ara ve öyle bir oyun olduğunu sanmıyorum ismi hiçte tanıdık gelmedi.
Arkadaşlar internette arayıp durmayın boşuna. Full versiyonu henüz bitmedi. İnternetten ancak demo versiyonunu bulabilirsiniz.
Boyutu biraz fazla geldi üşeniyorum ama indirsem mi acaba değer mi?
güzel bi oyun ama full'ü yok ve çok uzun süre idare etmiyor ama bir süre için gerçekten çok eğlendirici(en azından bence)ben oyunu yüklediğime pişman olmamıştım,indirseydim yine olmazdım
oyunun yapımcısını tanıyorum full çıkmadı malesef
grafikler kötü olabilir ama oyun bir harika en azından türk oyunu olmasından dolayı takdir ediyorum...
full çıktımı acaba ?
kendi konuma bir yıl sonra up
umudu kestim ama çıkarsa orjinal alırım
Gelmil geçmiş en iyi başlık,saygıyla eğiliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: balparmak
sağolasın ama abartmışsın biraz (ya da dalga mı geçtin diycem ama niye dalga geçesin ki)
Online oynanan bir oyunmu? Bu arada grafikler ne öyle ya Sanki adam eliyle çizmiş koymuş,
Yok estağfirullah (canım çıktı yazana kadar).Okuyunca yarıldım
quote:
Orijinalden alıntı: knight93
quote:
Orijinalden alıntı: balparmak
sağolasın ama abartmışsın biraz (ya da dalga mı geçtin diycem ama niye dalga geçesin ki)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme