Şimdi Ara

Sevgilim olur musun setup (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
12.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok kötü grafikler vs.
  • La bu top sakallı Caner mi
  • Arkadaşlar Sevgilim Olurmusun full versiyonunu henüz yapmadım. Askerde olduğum için yapımına devam edemiyorum. Full versiyonunu aramayn boşuna :) Ayrıca full versiyonu çıksa bile lütfen korsan almayın :)
  • C: Merhaba Erdem. Ben Fatih Uzun. Yaklaşık 9 aydır amatör oyun yapımcılığı ile uğraşıyorum. ITÜ Denizcilik Fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Öncelikle derslerden kalan boş zamanlarımda yapıyordum ama gelecekte profesyonel oyun yapımcısı olmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Şimdiye kadar 4 oyun yaptım. Bunlar Rapstar, Rapstar 1.5, Secrets of Sultan Kanuni ve son olarak oyunyapimi.org. Şimdi ise " Sevgilim Olurmusun ? " adında ticari bir oyun projem var.

Bunu nerden temin edebilirim.
  • İnternette olmalı,ismini yaz ara ve öyle bir oyun olduğunu sanmıyorum ismi hiçte tanıdık gelmedi.
  • Arkadaşlar internette arayıp durmayın boşuna. Full versiyonu henüz bitmedi. İnternetten ancak demo versiyonunu bulabilirsiniz.
  • Boyutu biraz fazla geldi üşeniyorum ama indirsem mi acaba değer mi?
  • güzel bi oyun ama full'ü yok ve çok uzun süre idare etmiyor ama bir süre için gerçekten çok eğlendirici(en azından bence)ben oyunu yüklediğime pişman olmamıştım,indirseydim yine olmazdım
  • oyunun yapımcısını tanıyorum full çıkmadı malesef
  • grafikler kötü olabilir ama oyun bir harika en azından türk oyunu olmasından dolayı takdir ediyorum...
  • full çıktımı acaba ?
  • kendi konuma bir yıl sonra up

umudu kestim ama çıkarsa orjinal alırım
  • Gelmil geçmiş en iyi başlık,saygıyla eğiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Gelmil geçmiş en iyi başlık,saygıyla eğiliyorum

sağolasın ama abartmışsın biraz (ya da dalga mı geçtin diycem ama niye dalga geçesin ki)
  • Online oynanan bir oyunmu? Bu arada grafikler ne öyle ya Sanki adam eliyle çizmiş koymuş,
  • Yok estağfirullah (canım çıktı yazana kadar).Okuyunca yarıldım

quote:

Orijinalden alıntı: knight93

quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Gelmil geçmiş en iyi başlık,saygıyla eğiliyorum

sağolasın ama abartmışsın biraz (ya da dalga mı geçtin diycem ama niye dalga geçesin ki)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.