Şimdi Ara

Sevgilim Hiç Güven Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sevgilimi seviyorum ama onun sevgisinden emin değilim bana sevdiğini söylüyor arkadaşlarına da fakat kız çok aşırı sosyal çevresi çok geniş herkesle çok samimi uyardım bunu dedim bu kadar samimi olma o da tamam dedi , neyse bunu face şifresi ben de var bunla telefondan mesajlaşıyordum ve dışarıda takıldığımı söyledim oysaki evde pc basında onun facesinde bekliyordum 2 çocukla mesajlaştı 2side eski okulundan arkadaşları fakat yine çok samimi bi şekilde hayatım lı bebeğimli hitaplar vardı ve sonra baktım ben okumayım diye mesajlarını silmiş kendi çevremden de kız hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum herkes dikkat et diyor ben ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen bi yardım edin ne yapıyım ben ne?

• Yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

Yaş kaç?

İkimizde 17 yaşındayız hocam.
  • vur kaç
  • Oncelikle sakin ol yegen.Ben sana iyice arastir demistim degil mi ? Kiz sana tamam dediklerini yapicam dedikten sonraki gunlerde mi oldu bu bebegimli konusmalar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cachalad

quote:

Yaş kaç?

aynı şeyi anana bacına yapsalar hoşuna gider mi? Deyip ayrıl.

• quote:

quote:

Yaş kaç?

Kız seninle öylesine takılıyor. Sakın bağlanma yoksa acı çekersin ayrıldıktan sonra ama seviyorum diyorsun kızı umursamaz ol baş tacı olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç Sevgilim Olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Hiç sevgilim olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Oncelikle sakin ol yegen.Ben sana iyice arastir demistim degil mi ? Kiz sana tamam dediklerini yapicam dedikten sonraki gunlerde mi oldu bu bebegimli konusmalar ?

Daha az önce yaşadım bu durumu.
  • quote:

quote:

Yaş kaç?

İlk önce facebook şifrelerini vermekte yanlış yapmışınız bir kere. Bu bir güvensizlik belirtisidir zaten konuda da bunu söylemişiniz. Bu yaştaki kızların aklı havada olur popi olma sevdası her şeyden üst seviyededir. Bana kalırsa al karşına adam gibi konuş baktın kem küm ediyor terket gitsin. O tipleri tanırım kusura bakma ama hayır gelmez. Başkasını bulursun daha gençsin.
  • Bunları söyle ona, ama sosyal birisine sosyalliğini biraz kes demek biraz saçma. Kişilik/Karakter o kadar çabuk değişecek şeyler değil. Bi' gün buluşun ve konuşun bu konu hakkında söyle böyle böyle facebook'da yazışmalar gördüm diye.
  • quote:

quote:

quote:

Yaş kaç?

İlk önce facebook şifrelerini vermekte yanlış yapmışınız bir kere. Bu bir güvensizlik belirtisidir zaten konuda da bunu söylemişiniz. Bu yaştaki kızların aklı havada olur popi olma sevdası her şeyden üst seviyededir. Bana kalırsa al karşına adam gibi konuş baktın kem küm ediyor terket gitsin. O tipleri tanırım kusura bakma ama hayır gelmez. Başkasını bulursun daha gençsin.

Hocam daha geçen gün bi hayli ciddi konuştum kızla her dediğimi onayladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Bunları söyle ona, ama sosyal birisine sosyalliğini biraz kes demek biraz saçma. Kişilik/Karakter o kadar çabuk değişecek şeyler değil. Bi' gün buluşun ve konuşun bu konu hakkında söyle böyle böyle facebook'da yazışmalar gördüm diye.

Hocam mesajları felan gördüğümü kıza belli etmedim zaten , yarın buluşucaz yüz yüzeyken söyleyecem nasıl bi açıklama yapacağını merak ediyorum açıkçası.
  • Bunları söyledikten sonra eğer yüzünde tedirginlik ve anlatışında saçmalama varsa noktayı koy. Ama bazıları o kadar profesyonel ki hiçbir şey hissetmeden güzel yalan söyleyebilirler. Umarım hakkında hayırlısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Bunları söyledikten sonra eğer yüzünde tedirginlik ve anlatışında saçmalama varsa noktayı koy. Ama bazıları o kadar profesyonel ki hiçbir şey hissetmeden güzel yalan söyleyebilirler. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam. İnşallah hayırlısı olur hakkımda , diyecek bir şey yok.
  • Ayrıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

yapıştır,ayrıl. kısa ve net. yoksa üzülen sen olucaksın. bak buda çok net. bu yazdıklarımı unutma. unutucaksın buda çok net.
    iyi forumlar

Aynilarini dedim hic konusmadan defol desin arkasini donsun gitsin. en uygunu budur cunku. konusursa daha cok uzulur.umarim dediklerimizi unutmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.