Şimdi Ara

Sevgilim eskisi gibi değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 18 kız 16 yaşında.5 aylık bir ilişkimiz var.Kız ramazan bitince ailesiyle yazlığa gitti.İlk tanıştığımız günden kız tatile gidene kadar gayet ilgili davranıyodu , sürekli bana mesaj atıyodu , sevgisini belli ediyodu.Ne olduysa tatile gittikten sonra oldu.Eskisi gibi değil , bazen kısa ve soğuk cevaplar veriyor.Neden bu kız böyle davranmaya başladı ? Buluşunca düzelir mi ? O kadar da yaşanmış şeylerimiz var.

Not:Çoğu kişi şimdi orda başkasını bulmuştur falan diyecek. Kızın ailesi çok baskıcı , kızı tek başına falan bi yere göndermiyolar hep ailecek gidiyolar.Ki zaten arkadaşlarına falan da sordum.Başkasını bulmuş falan olamaz dediler.Öyle olsa bile ayrılırdı seni oyalamazdı dediler.Neler oluyo bilmiyorum

• seni nasıl bulduysa başkasını da o şekilde bulmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgisini artık mesajda göstermek istemiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

seni nasıl bulduysa başkasını da o şekilde bulmuştur.

Biz okulda tanıştık
  • Ailesi baskıcıyken seni bulmuşsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Ailesi baskıcıyken seni bulmuşsa

Hocam okulda tanıştık diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

quote:

Biz okulda tanıştık

onunla da yazlıkta tanışmıştır.
    bunun nesini kabullenemiyorsun ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Biz okulda tanıştık

onunla da yazlıkta tanışmıştır.
    bunun nesini kabullenemiyorsun ki

haklısınız ben niye iyi düşünüyorumki
    bulmuştur ordan birini şuan onla takılıyodur
    onla arayı yapınca da beni şutlayacak
  • Hacı deniz kum daha hoş geliyor. Kimse tatildeyken sevgili dırdırı çekmek istemiyor açıkçası.

• quote:

Ben 18 kız 16 yaşında.5 aylık bir ilişkimiz var.Kız ramazan bitince ailesiyle yazlığa gitti.İlk tanıştığımız günden kız tatile gidene kadar gayet ilgili davranıyodu , sürekli bana mesaj atıyodu , sevgisini belli ediyodu.Ne olduysa tatile gittikten sonra oldu.Eskisi gibi değil , bazen kısa ve soğuk cevaplar veriyor.Neden bu kız böyle davranmaya başladı ? Buluşunca düzelir mi ? O kadar da yaşanmış şeylerimiz var.

Not:Çoğu kişi şimdi orda başkasını bulmuştur falan diyecek. Kızın ailesi çok baskıcı , kızı tek başına falan bi yere göndermiyolar hep ailecek gidiyolar.Ki zaten arkadaşlarına falan da sordum.Başkasını bulmuş falan olamaz dediler.Öyle olsa bile ayrılırdı seni oyalamazdı dediler.Neler oluyo bilmiyorum

Hocam aynı şeyleri ben de yaşadım . Sevgilim de ben de 18 yaşındayız . 4 ay beraberlikten sonra 2-3 ay ayrı kaldık daha sonra onsuz yapamayacağımı anladım tekrar bir şeyleri düzelttik şuan tekrar 5 aydır beraberiz . barıştıktan sonra her şey iyi gidiyordu anneannesi hastalandığı için eskişehire gitmesi gerekti ne olduysa orda geçirdiği 1 ay zarfında oldu . Bana soğuk davranmalar terslemeler kısa kısa cevaplar beni hiç umarsamamalar , mesala gitmiş saçını boyatmış ben instagramdan gördüm . İyice delirdim aradım güzelce konuşmaya çalıştım olacak gibi değil verdim veriştirdim küfürü ağlamaya falan başladı ayrılık iyi gelmiyor falan muhabbetine girdi böylelikle çözdük son günlerde gayet iyiyiz . Benim tavsiyem öyle bakacağına güzelce konuşmayı dene olmazsa biraz baskı kur kolay gelsin

• Tatilin tadını çıkarmak istiyordur bence.Tatilden sonra eski konuşmalarına devam edebilir çok sıkma kızı.
  • Geçmiş olsun. Kendine daha iyi bir oyuncak bulmuş anlaşılan. Benim sana tavsiyem ondan önce davran ve sen ayrıl. Tecrübe ile sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

quote:

Ben 18 kız 16 yaşında.5 aylık bir ilişkimiz var.Kız ramazan bitince ailesiyle yazlığa gitti.İlk tanıştığımız günden kız tatile gidene kadar gayet ilgili davranıyodu , sürekli bana mesaj atıyodu , sevgisini belli ediyodu.Ne olduysa tatile gittikten sonra oldu.Eskisi gibi değil , bazen kısa ve soğuk cevaplar veriyor.Neden bu kız böyle davranmaya başladı ? Buluşunca düzelir mi ? O kadar da yaşanmış şeylerimiz var.

Hocam aynı şeyleri ben de yaşadım . Sevgilim de ben de 18 yaşındayız . 4 ay beraberlikten sonra 2-3 ay ayrı kaldık daha sonra onsuz yapamayacağımı anladım tekrar bir şeyleri düzelttik şuan tekrar 5 aydır beraberiz . barıştıktan sonra her şey iyi gidiyordu anneannesi hastalandığı için eskişehire gitmesi gerekti ne olduysa orda geçirdiği 1 ay zarfında oldu . Bana soğuk davranmalar terslemeler kısa kısa cevaplar beni hiç umarsamamalar , mesala gitmiş saçını boyatmış ben instagramdan gördüm . İyice delirdim aradım güzelce konuşmaya çalıştım olacak gibi değil verdim veriştirdim küfürü ağlamaya falan başladı ayrılık iyi gelmiyor falan muhabbetine girdi böylelikle çözdük son günlerde gayet iyiyiz . Benim tavsiyem öyle bakacağına güzelce konuşmayı dene olmazsa biraz baskı kur kolay gelsin

Hocam ben zaten hep iyi davranıyorum ona.Arada ben de kızıyorum eskisi gibi değilsin falan diye.Ne yapacağımı şaşırdım

• YALAN BUNLAR YALAN SENİ NASIL BULDU O ZAMAN

• quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

YALAN BUNLAR YALAN SENİ NASIL BULDU O ZAMAN

Madem başkasını buldu neden ayrılmıyo ?
  • quote:

quote:

Böyle yapar çoğu kız zaten. Bekler bekler. Soğuk soğuk tavırlar. Sonra bir mesaj alırsın sen çok iyi birisin ama yürümüyor artık. Ayrılalım. Umarım haksız çıkarım ama böyle olacak bence.

• bırak bu boş işleri evlat, kendi hayatına bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

quote:

Böyle yapar çoğu kız zaten. Bekler bekler. Soğuk soğuk tavırlar. Sonra bir mesaj alırsın sen çok iyi birisin ama yürümüyor artık. Ayrılalım. Umarım haksız çıkarım ama böyle olacak bence.

Ya da yazlıktan ayrılınca geri döner sıkıntılı işler

• Dostum ayrıl gitsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

quote:

Ya da yazlıktan ayrılınca geri döner sıkıntılı işler

Hayırlısı
    Ben çok seviyorum ayrılırsa daha da kötü olurum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.