Şimdi Ara

Sevgililer gününe özel 60 TL Parafpara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
4.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hepsiburadadan işlem yaparken çift kartlı ödeme kullanın arkadaşlar, tek kartla ödeyince hepsipaye yükleyip oradan ödeme yapılmış sayılıyor, çift kartla ödeme yapınca elektronik sayılıyor. örneğin; 250 tl lik alışverişi 1 lira farklı kartla 249 tl yi paraf ile.

• Hepsiburada alışverişlerini sadece tek kart ile ödeyince HB Pay üzerinden geçiyor. Paraf da saymıyor. MH başvurusu ile belki puanı verirler. Ama en garanti yöntem 2 kredi kartı ile ödemek. Paraf kart ile en az kampanya limitine kadar olan kısmını ödeyip geri kalanı da başka bir kart ile ödeyin. O zaman hepsiburada işlemleri paraf kampanyasına sayılır. Zira o zaman işlem HB Pay posundan değil HB normal posundan geçiyor. İşlem bu şekilde e-ticaret/elektronik ayrımı olmaksızın DMarket vs. diye gözükür ve sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Şubat 2022; 13:21:16 >
  • evet nihayet

• Sanal kart geçerlimi arkadsşlar trendyolda alışveriş yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bykutluay kullanıcısına yanıt

Cüzdan yüklemesi yaptım. Kampanyaya dahil oldu.

• fatu38 F kullanıcısına yanıt

Teşekkürler sanal kart ile ürünü aldım dahil oldu

• amazon olmadı. kayıt açsak işe yarar mı acaba

• Hepsiburada 20 papel yüklemiş. Onu da kullanayım dedim, e-ticaret saydı ama sevgililer günü saymadı. Umarım faturayı gönderince zorluk çıkarmadan 20 parafı verirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatih999 kullanıcısına yanıt

kayıt açarsanız puanınız yüklenecektir ama kaydı kampanya bittikten sonra açmanız lazım. Sizden fatura isteyecekler bilginize.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Amazon için yazdığım cevabı size de yazayım. kayıt açarsanız puanınız yüklenecektir ama kaydı kampanya bittikten sonra açmanız lazım. Sizden fatura isteyecekler bilginize.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Öyle yapayım.

• Bir şey daha yazayım. Hepsipay ile ödeme yapmayın. Hepsiburada müşteri hizmetlerini arayın ya da onlinedan müşteri hizmetleri ile bağlantı kurup hepsipayı hesabınızdan kaldırın. Tüm kampanyalarda sıkıntı yaratıyor.

Papel yüklemiş 20 lira onu kullanayım dedim, saymayacağını biliyordum ama belki değişmiştir diye şansımı denemek istedim.

• Burayı okumadık.
    Hepsi Buradadan bişey alacaktım.
    Cüzdana 200 lira attım. E ticaret saydı ama sevgililer günü saymadı

20 lira parafı verdiler şikayetim üzerine.

• Amazon ayakkabı alışverişime dair faturayı istemişlerdi. Gönderdim bugün de puan yatmış.
    Yardımcı olanlara bir kez daha teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.