Şimdi Ara

Sevgililer gününde sevgiliye kitap hediye etmek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitabın adı, "Ruj ve Duman" yazarı Oğuz Bal. belki duymuşsunuzdur siz de. Onunla mesajlaşırken bu kitaptan bir söz yazdı kitap çok güzel falan dedi. Kitabı henüz almamış. Ben de netten sipariş ettim ve sevgililer gününde hediye etmek istiyorum.

Sizin görüşleriniz nedir, beğenir mi acaba? Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkürler.

Edit: Konuyu farkında olmadan YGS-LYS bölümüne açmıştım gelen bir cevap şöyle oldu;

quote:

Hocam bence fizik soru bankası al beraber çözersiniz yapamadığınız soruları felan

• yaş kaç bilmiyorum ama beğenir diye tahmin ediyorum biraz kitaplarla ilgiliyse.

ben de kitap hediye etmek istiyorum kürk mantolu madonna ya da sevda sözlerini ama kararsız kaldım.

dahavaktimiz var karar veririz diye düşünüyorum.

dediğin kitaba da bakacağım bu arada ;)
  • Bence de beğenir. Kitaptan alıntı yaptığına göre okumak istiyordur muhtemelen..
  • O değilde kız kitabı önceden alırsa felaket olur onun için D&R felan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz.han

yaş kaç bilmiyorum ama beğenir diye tahmin ediyorum biraz kitaplarla ilgiliyse.

ben de kitap hediye etmek istiyorum kürk mantolu madonna ya da sevda sözlerini ama kararsız kaldım.

dahavaktimiz var karar veririz diye düşünüyorum.

dediğin kitaba da bakacağım bu arada ;)

Okumayı çok seviyor kitaplarla arası iyi. Üniversite birinci sınıftayız. Beğeneceğini düşünüyorum.

@Kutu149 Umarım öyle bir şey olmaz yoksa çok utanırım gerçekten.
  • Baska tavsiye kitaplar var mi arkadaslar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalemlik iyidir iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğum günü hediye tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınabilecek en güzel hediyedir. Şahsen güzel bir Dan Brown romanı fena olmazdı diye düşünüyorum.
  • Çok hazıra konmuşsun, 24 Şubat'a daha kaç hafta var. Sen siparişini vermişsin herhalde, almış bulun ama sende kalsın. Eğer o kendisine almışsa, o kitap da sende durur. Almamışsa onu da verirsin. Yani başka bir hediye bul derim, bu kitap yedekte dursun.
  • bence onun yanında şöyle birşey de yaparsan süper olur; Kitap Ayracı Hediyesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.