Şimdi Ara

Sevgili olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle yaşı ufak olup boş laf yapacak arkadaşlardan yorum yapmamalarını rica ediyorum.

Şimdi bir arkadaş grubumuz var.Bi tane kız var gerçekten çok güzel çok hoş bir kız en son geçen akşam birlikte oturmuştuk ama bu kız çok fazla buluşmalara falan gelmiyor ve sosyal medya falanda çok kullanmıyor.

Oda bende uzun zamandır yalnızız(farklı şehirlerde üni okuyoruz)
    En son buluşmamızda(6-7 kişiydik toplam bir masaya biraz sıkışık şekilde biz yanyana oturduk) sandalyede otururken benim olduğum tarafa doğru yakın oturdu hep diğer tarafında yakın bi kız arkadaşı vardı(Belki de öylesine bir anlam çıkarmamak gerekir)
    Yaptığım esprilere herkes gibi oda güldü(bi kaç tane telefondan komik şey falan göstermişti onlarada kahkaha attı)

Bi konser var 1 ay sonra falan ikimiz onun hakkında konuştuk bana sen burdamısın diye falan sormuştu

Çektiğim güzel fotoğraflardan bir kaç tanesini gösterdim bir yada iki kez ürkekçe bileğime dokunup elini falan çekti ama dediğim gibi bu kız çok fazla dışarı çıkmıyor ablasında kalıyor genelde

WhatsApp falan nadiren giriyor daha öncelerden yazıyordum sosyal medyadan bir kaç şey konuşuyoruz ama çokta devamı gelmiyor sanki çokta konuşmak istemiyor gibime geliyor ben soruyorum o yanıtlıyor şeklinde ilerliyor

Uzun anlattım durum bu şekilde ne yapsam bilemiyorum ona hislerimi açıklasam arkadaş ortamımız bozulabilir ondan emin olamıyorum.

Onun dışında başka ortak arkadaşlarımızla oturup konuştuğumuz bir kız var oda hoş kız ona açılsam %90 olur gibi ama içime sinmiyor kızında duygularıyla oynamak istemiyorum

Sonuç olarak bir çıkmazın içine girdim biraz olsun buraya içimi dökmek istedim 1 ay sonra üniversiteden başlayacak ne yapsam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 15 Ağustos 2019; 2:26:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız hem eline dokunmuş hem konserde burda mısın diye sormuş. Bi kız bu ilgiyi bana gösterse onu şimdi kaçırma planları yapardım.

Şaka maka kızın size ilgisi var hocam. Kız daha ileri gidemez, son iş size kalmış açılın başlayın ilişkiye.

Siz bize tavsiye verin ortamlarda hem nasıl havalı hem nasıl esprili olabiliriz?

Tip nasıl atın bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilosopo

Kız hem eline dokunmuş hem konserde burda mısın diye sormuş. Bi kız bu ilgiyi bana gösterse onu şimdi kaçırma planları yapardım.

Şaka maka kızın size ilgisi var hocam. Kız daha ileri gidemez, son iş size kalmış açılın başlayın ilişkiye.

Siz bize tavsiye verin ortamlarda hem nasıl havalı hem nasıl esprili olabiliriz?

Tip nasıl atın bakalım
    Dokunma olayını bende hiç beklemiyordum açıkçası şaşırdım dokununca ama bilmiyorum.Dediğim gibi bu kızla daha önce sosyal medyada konuşunca tek taraflı konuşma tarzında ilerliyordu genelde
    Bir kez daha bir araya gelsek ona göre tepkisini görüp emin olacağım da

Bide ben ınstagramdan hikaye atıyorum onlarada her zaman bakmıyor mesela en son 10 saat önce atmıştım bi hikaye ona bakmamış hala buda kafamı karıştırıyor

Öyle havalı burnu havada birisi değilim sadece karşımdaki kişileri genelde güldürürüm eğlenceli biriyim(yetenek açıkcası)
    Bu esprili olma işi dediğim gibi yetenek biraz ya yani böyle olmak için bir çaba sarfetmiyorum mesela bi şey hakkında konuşurken onunla ilgili bi benzetme falan yapıyorum hep birlikte gülüyoruz (Asla birini küçük düşürüp alay etme tarzında olmaz ama)

Tipte ortalamanın biraz üstü öyle çok yakışıklı birisi değilim.

Aslında önceden sus pus otururdum kızların yanında sonradan açıldım göz iletişimi falan kız gözünü kaçırmadıkça bakıyorum tabi her seferinde rahatsız edercesine değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 15 Ağustos 2019; 2:45:46 >

• Valla kızları o kadar masum sanmayın bi kız arkadaşım vardı kız melek bildiğin melek 2 sene falan birlikte olmuştuk her neyse kız hiç bir sosyal medya kullanmıyor birlikte olduğumuz zamanlar diyorum ki gel açalım güzel olur bak arkadaş ortamında var kız yok diyor smsle mesajlaşıyoruz tabi sonrasında wp geçtik ama zorlu olmuştu bir sebepten ötürü kızdan ayrıldım daha sonra kurcaladığımda ise kız beni parmağında oynatmışda haberim yok :D kızda twitter Facebook Instagram hatta fenomen kız twitterda :D yani baya tanınan biri tabi sonradan sonradan tanındı benle iken henüz o aşamada değildi ama aktif kullanıyormuş kız bildiğin şeytanmış o günden sonra ben sosyal medya kullanmam diyen kızlar inanmam kullansa bile kullansın o konuda Problem zaten yok yalan varsa sıkıntıdır...

Ha bunu neden anlattın şimdi diyeceksin aynı misal kız senle konuşmak istemiyor muhtemelen biri ile görüşüyor muhtemelende her türlü sosyal medyayı aktif kullanıyor biz sadece onların bize kendilerini ne denli gösterdikleri şeklinde tanıyoruz.. Kızın soğuk olması laf açmaması seni ikinci plana atması demek senle konuşmak istemiyor ama cepte kalsın diyor hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Irina Spalko

Valla kızları o kadar masum sanmayın bi kız arkadaşım vardı kız melek bildiğin melek 2 sene falan birlikte olmuştuk her neyse kız hiç bir sosyal medya kullanmıyor birlikte olduğumuz zamanlar diyorum ki gel açalım güzel olur bak arkadaş ortamında var kız yok diyor smsle mesajlaşıyoruz tabi sonrasında wp geçtik ama zorlu olmuştu bir sebepten ötürü kızdan ayrıldım daha sonra kurcaladığımda ise kız beni parmağında oynatmışda haberim yok :D kızda twitter Facebook Instagram hatta fenomen kız twitterda :D yani baya tanınan biri tabi sonradan sonradan tanındı benle iken henüz o aşamada değildi ama aktif kullanıyormuş kız bildiğin şeytanmış o günden sonra ben sosyal medya kullanmam diyen kızlar inanmam kullansa bile kullansın o konuda Problem zaten yok yalan varsa sıkıntıdır...

Ha bunu neden anlattın şimdi diyeceksin aynı misal kız senle konuşmak istemiyor muhtemelen biri ile görüşüyor muhtemelende her türlü sosyal medyayı aktif kullanıyor biz sadece onların bize kendilerini ne denli gösterdikleri şeklinde tanıyoruz.. Kızın soğuk olması laf açmaması seni ikinci plana atması demek senle konuşmak istemiyor ama cepte kalsın diyor hepsi bu.
    Hocam zaten seyrek görüşüyoruz önceki seferlerde mesajlaşmalar o şekildedi şuan bilmiyorum açıkcası ama ınstagramda aktif olarak görüyorum ama hikaye resim pek paylaşmıyor konuştuğu biri var mı yok mu bilemem ama arkadaşlar arasında konuşurken sevgilisi olmadığı bi kaç kez söyledi.

WhatsApp daha seyrek kullanıyor sanırım.
    Beni en çok şaşırtan o akşam ürkekçe bileğime dokunması oldu hiç beklemiyordum açıkçası o akşam konuştuğumuz konulardan birini açıp WhatsApptan tekrar yazmayı düşünüyorum eğer sohbet yine tek taraflı gibi ilerlerse unutmaya çalışırım gerçekten çok hoş bir kız(ses tonu konuşması hali hareketleri vs)

• o kız seni istese emin ol o konuşmalarınızda muhabbeti kesmez yazardı

bi insanın yazdığı mesajlar size olan duygularının aynasıdır

bir kadın bilinki mesajda kısa yazıyor konuyu kapatıyor sizi istemiyodur

yüz yüze demiyorum bak mesaj mesaj herşeyin belirleyicisidir atılan mesajlar

sen soru sormuşsun mesela sadece cevap vermiş ilgilenmiyorum senle demek istiyor

senin yapman gereken deneme amaçlı bu kıza sürekli mesaj at sen mesaj atmadığın zaman sana yazıyorsa olmuş bil

ama sadece soruyorsun cevaplıyorsa iptal

birde bu kızın tahminim o bulunduğu şehirden konuştuğu biri var ve sen onu yalnız sanıyosun
  • Akışına bırakın hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

o kız seni istese emin ol o konuşmalarınızda muhabbeti kesmez yazardı

bi insanın yazdığı mesajlar size olan duygularının aynasıdır

bir kadın bilinki mesajda kısa yazıyor konuyu kapatıyor sizi istemiyodur

yüz yüze demiyorum bak mesaj mesaj herşeyin belirleyicisidir atılan mesajlar

sen soru sormuşsun mesela sadece cevap vermiş ilgilenmiyorum senle demek istiyor

senin yapman gereken deneme amaçlı bu kıza sürekli mesaj at sen mesaj atmadığın zaman sana yazıyorsa olmuş bil

ama sadece soruyorsun cevaplıyorsa iptal

birde bu kızın tahminim o bulunduğu şehirden konuştuğu biri var ve sen onu yalnız sanıyosun
    Sanırım uzun zamandır unutamadığı biri varmış bildiğim kadarı ile 2 yıldır falan sevgilisi yok flört oluyordur muhakkak.
    Mesajlaşma konusunda haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum.

Mesela diğer dediğim kız arkadaş öyle değil o uzun yazıyor hemde daha çok flört ediyormuş gibi ilerliyor sohbet ama ona karşı çokta birşey hissetmiyorum içime sinmiyor bu yüzden duygularıyla oynamak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Akışına bırakın hocam.
    Aslında en mantıklısı buda olacağı varsa zaten kader bizi yine bir araya getirir bir şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Sanırım uzun zamandır unutamadığı biri varmış bildiğim kadarı ile 2 yıldır falan sevgilisi yok flört oluyordur muhakkak.
    Mesajlaşma konusunda haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum.

Mesela diğer dediğim kız arkadaş öyle değil o uzun yazıyor hemde daha çok flört ediyormuş gibi ilerliyor sohbet ama ona karşı çokta birşey hissetmiyorum içime sinmiyor bu yüzden duygularıyla oynamak istemiyorum

Alıntıları Göster
    Hocam kızların asla unutamadığı biri yoktur o yalan o kişiyle ara ara olsada konuşuyodur emin ol erkekler abaza o kıza arada yazıyodur kızda ona yazıyodur kızın aklında sevgili oluruz düşüncesi vardır yani boşa umutlanma derim aslında kızları anlamak çok zor değil sinyal vererek anlatırlar ne demek istediklerini

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlık gibi düşünün. Spontane gelişmesi gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Hocam kızların asla unutamadığı biri yoktur o yalan o kişiyle ara ara olsada konuşuyodur emin ol erkekler abaza o kıza arada yazıyodur kızda ona yazıyodur kızın aklında sevgili oluruz düşüncesi vardır yani boşa umutlanma derim aslında kızları anlamak çok zor değil sinyal vererek anlatırlar ne demek istediklerini

Alıntıları Göster
    Aynen sürekli görüşsek anlaşılıyorda dediğim gibi fazla görüşemiyoruz son görüşmede biraz kafamı karıştırdı.
    Ben kendinden duymadım birini unutamadığı sadece çok öncelerden diğer arkadaşlar demişti öyle laf arasında
    Konuştuğu illaki oluyodur hepimizin oluyor öylede

WhatsApptan sohbet başlatırım yine bi ara o akşam konuştuğumuz konularla ilgili eğer tavrı yine aynı olursa o zaman dediğiniz gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.