Şimdi Ara

SEVGİLİ KONUSU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lise öğrencisiyim ve kıza aşık oldum. Kıza facebooktan yazmak yerine yüzüne söylemeyi tercih ettim facebook saçma geliyor çünkü abaza çok sevene sıra gelmiyor . Uzun Zaman Cesaret Edemedim Söylemeye Cesaretimi Topladım bi gün. Öğle arası sınıfına gittim işte kapıyı açtım yemek yiyordu arkadaşlarıyla sonra çağırıdm bunu dışarı 3 4 defa "Lütfen Gelirmisin 1 Sn" dedim herseferinde "hayır" dedi bende kapadım kapayı .1 hafta sonra yine öğle arası cesaretimi topladım işte gidicem yine sınıfına girip söyleyecem bu sefer ama kız WC gidiyodu girdi çıktı merdivenden inerken ben yine "Lütfen Gelirmisin 1 Sn" dedim "hayır" dedi bende "ya gel 1 sn söz birdaha rahatsız etmeyecem" dedim güldü arkadaşıyla kantine indi yani yine gelmedi.Sonra ben olmayacak bu kız dedim Zorlamak İstemedim. neyse kızla her karşı karşıya geldiğimizde haliyle ben ona bakıyorum oda bana bakıyor bir görüp kafasını çevirmede değil bu gözüme gözüme bakıyor bu geçen bir bakıştık yine merdivende müthişti :) onuda geçtik.Geçen Ders Boştu Maç Yapıyoruz İşte Bunlarında dersi beden voleybol oynuyordu sonra oturdu bankın köşesine yanındada bir kız arkadaşı var yanındaki kız izlemiyor ama benim kız döndü bizi izliyor.Uzaktanda Olsa yine bakıştık :)

Kızın amacı ney onu anlamadım yine yanına gidip bişi söylememdenmi çekiniyor, çivi çiviyi söker hesabımı yoksa gerçek bişi varmı yada basit kız olmadığınımı göstermek istiyordu başta sonra pişmanmı oldu anlamadım?

NOT :Kızın sınıfında bizim mahallede oturan bir çocuk var bazen görüyorum :) ama aracı istemiyorum yüz yüze söylemeyi tercih ederim

Hediye kolye gül vs gerkirmi? Herkesden Yorum bekliyorum Özellikle Kızlardan Bol Bol Yorum Bekliyorum Yardım Edin :)

• Hocam şimdi sakın hediye, kolye gül işlerine girme çünkü kızın üstüne ne kadar çok düşersen kızın seninle sevgili olma ihtimali o kadar azalır. Ben kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki kızlar her zaman kendilerini istemeyen, onları tersleyen, onları takmayan kişilerin peşinde koşarlar, onlarla birlikte olurlar. Yani istediğin kadar yakışıklı ol istediğin kadar karizmatik ol kızın üstüne çok aşırı düşersen bu şekilde sürekli karşısına çıkıp bide üstüne hediye vs. işine girersen o yine kendisini istemeyen tipsiz çocuğa gider ve onunla olur. Şimdi anlattıklarına göre şunu söylebilirim bunun zor kız olmakla alakası yok bu kız bariz havalı kendini bişey sanan birisi. Yahu bi saniye dur bi dinle ne diyecek çocuk istemiyorsan zorla değil ya teşekkürler ama istemiyorum deyip yoluna devam edersin çocuğa bi saniye bile vermeyip direk hayır demek nedir yahu nasıl bi kezbanlıktır sanırsın altın kaplama. Hocam yine benim kendi kişisel tecrübelerime göre kızlar kendilerine güveni olan kişilerden etkilenirler yani 1 saniye konuşabilir miyiz yerine kızı tut kolundan ne söyliceksen yüzüne söyle sonra arkana bakmadan devam et yoluna. Ertesi günlerde kız sana bakarsa ona bakma kafanı başka yöner çevir, seni izliyorsa hiç umrunda değilmiş gibi yap 1 saniye göz göze gel ve daha hiç bakma o tarafa o umrunda değilmiş gibi davran. Anca bu şekilde elde edebilirsin.

• Konudaki yazı uzun cevap ondanda uzun şimdi kim okuyacak bunları
  • Schw
    kızın kolundan tutup yeter artık deyip şunu demeyi planlıyorum

SANA DEĞER VERDİĞİMİ SENDEN HOŞLANDIĞIMI VE SENİ SEVDİĞİMİ BİLMENİ İSTEDİM VE BEN SANA BENİMLE HEMEN SEVGİLİ OL DEMİYORUM TANIŞALIM KONUŞALIM

veya

-Biraz konuşabilirmiyiz (cevabı farketmez evet hayır direk sölüycem bunları kolundan tutup)

-ilk görüşte aşk a inanırmısın
    +hayır inanmam derse
    -bende inanmazdım ama seni gördükten sonra inanmaya başladım diyeceksin
    +evet inanırım derse
    -ben inanmazdım fakat seni gördükten sonra inanmaya başladım diyeceksin

-Tanımadğın birinin çıkma teklifini kabul edermisin diyeceksin
    -Hayır (kızların %1000 bu soruya cevap olarak bunu diyor)
    -ozaman tanışalım diyeceksin
  • Cok uzun bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdim sildim yazdim sildimYazdim sildim yazdim sildimYazdim sildim yazdim sildimsildim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.