Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadecebilgi

Arkadaşlar,

Elimde bir adet yurt dışından gelme HTC HERO mevcut,cihaz daha önce hiç root edilmemiş,Rom güncelleme uyarısı gelince bir arkadaşım cihazı güncellemiş.

Cihaz reboot etmiş ve şimdi "HERO" yazısında takılı kaldı ve açılmıyor.

Çözümü adına ne yapabiliriz bilen varmı acaba ?

Kolay gelsin.

boot moduna giriyorsa rom denersiniz boot moduna girmiyorsa Jtag gerekir..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bilmeyenler için bestcool büyük usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: dESiLVer

bilmeyenler için bestcool büyük usta

eyvallah üstadım teşekkürler elimizden geldiği kadar..

• Hocam selamlar,
    Senin dükkana geldim bugün.Tanışmak nasip olmadı ama tanışırız ne olsa...Benim HTC Sensation marka telefonum var.İçine rom attıktan sonra IMEI numarası değişti.Telefonun bütün özellikleri çalışıyor ama IMEI değiştiği için telefon özelliğini kullanamıyorum.Sensationları flashlama olanağı mümkün mü? Yada bunun başka bir çözümü olurmu? Dükkandaki arkadaşlar şimdilik bunun mümkün olmadığını, ancak bugün yeni bir yazılım indirdiklerini söylediler. Bu yazılımı deneyebildiniz mi?

Saygılar,
  • burda yazılan mesajlar mail olarak geliyor ama burda gözükmüyor siliniyor mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

burda yazılan mesajlar mail olarak geliyor ama burda gözükmüyor siliniyor mu acaba ?

Mail olarakta atarım üstad :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tdenizeren

Hocam selamlar,
    Senin dükkana geldim bugün.Tanışmak nasip olmadı ama tanışırız ne olsa...Benim HTC Sensation marka telefonum var.İçine rom attıktan sonra IMEI numarası değişti.Telefonun bütün özellikleri çalışıyor ama IMEI değiştiği için telefon özelliğini kullanamıyorum.Sensationları flashlama olanağı mümkün mü? Yada bunun başka bir çözümü olurmu? Dükkandaki arkadaşlar şimdilik bunun mümkün olmadığını, ancak bugün yeni bir yazılım indirdiklerini söylediler. Bu yazılımı deneyebildiniz mi?

Saygılar,

hocam hoşgelmişsin keşke gelmeden bi arasaydın bu sıralar dükkana fazla gitmiyorum malum kar kış...

Hocam sesantion larda bu problem var sensation partition adreslerinin bozulmasından kaynaklı imei nosu bozuluyor yanlış hatırlamıyorsam ortası 00000 lı bi 355 le başlayan bir imei geliyor fabrikadan çıkmış gibi..
    Sensationların jtaglarında gelime şu an yok ama fazla sürmez yakında bir çözüm çıkacaktır size şu an lık tavsiyem cihazı oynatmamanız be beklemede kalmanızdır..

Yukardaki mesajlarımda yazmıştım EMMC chip kullanan cihazlara custom rom atmak veya oynamak çok büyük risk bu tür cihazlarda erase yapamıyoruz cihazların çoğunda Jtag koruması var çoğu cihaz oluyor ama olmayan cihaz da geliyor..

• quote:

quote:

Hocam selamlar,

Saygılar,

hocam hoşgelmişsin keşke gelmeden bi arasaydın bu sıralar dükkana fazla gitmiyorum malum kar kış...

Hocam sesantion larda bu problem var sensation partition adreslerinin bozulmasından kaynaklı imei nosu bozuluyor yanlış hatırlamıyorsam ortası 00000 lı bi 355 le başlayan bir imei geliyor fabrikadan çıkmış gibi..
    Sensationların jtaglarında gelime şu an yok ama fazla sürmez yakında bir çözüm çıkacaktır size şu an lık tavsiyem cihazı oynatmamanız be beklemede kalmanızdır..

Yukardaki mesajlarımda yazmıştım EMMC chip kullanan cihazlara custom rom atmak veya oynamak çok büyük risk bu tür cihazlarda erase yapamıyoruz cihazların çoğunda Jtag koruması var çoğu cihaz oluyor ama olmayan cihaz da geliyor..

Üstat o zaman cihazı çekmeceye kaldırıyorum ve hayırlı haberlerini bekliyorum :)
    Senin bu forumdaki HTC'lerle ilgili uyarılarını maalesef biraz geç okudum.İş işten geçmişti...Ama bana ders oldu.Şu cihazı bir toparlayabilirsek birdaha Rom falan tövbe :)
    En güzel rom orjinal romdur sloganıyla yolumuza devam edeceğiz işallah...Ben ara ara buradan yokları bir gelişme varmı diye.
    Kolay gelsin,Saygılar,

• quote:

quote:

quote:

Hocam selamlar,

Saygılar,

Üstat o zaman cihazı çekmeceye kaldırıyorum ve hayırlı haberlerini bekliyorum :)
    Senin bu forumdaki HTC'lerle ilgili uyarılarını maalesef biraz geç okudum.İş işten geçmişti...Ama bana ders oldu.Şu cihazı bir toparlayabilirsek birdaha Rom falan tövbe :)
    En güzel rom orjinal romdur sloganıyla yolumuza devam edeceğiz işallah...Ben ara ara buradan yokları bir gelişme varmı diye.
    Kolay gelsin,Saygılar,

tekrar geçmiş olsun inşallah
    o modellerde çalışıyoruz artık neredeyse tüm cihazlar o şekilde çıkıyor muhakkak gelişme olacaktır gelişmeleri takip edin...

• Merhabalar uykularımı kaçıran brick durumunu ne yazikki bende yaşıyorum. BestCOOL ile tel görüşmesi yaptım ve bekliyecem mecburen. Umarım sensation için en yakın zamanda JTAG mümkün olur. Jtag çıktığının ertesi günü telefon sende BestCOOL usta. Hayırlı ve bol kazançlı günler.
  • pm gönderildi
  • merhaba hocam bende htc hd2 var.rom yüklerken usb çıktı tekrar rom yüklemeye çalıştım ama reset now yazısında kaldı öyle.orjinal rom yükledim wp 6.5 htc rom yükleniyor fakat htc yazısında kalıyor.telefon bootloader vs açılıyor hatta romda yükleniyor fakat sonrası gelmiyor.telefon geri dönebilir mi ona göre istanbula gelicem sizi önerdiler istanbulda şuan bursadayım 1 günlüğüne gelicem ders onaylatmaya o sırada 1 günde hallolur mu bunu öğrenmek istiyorum hocam iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy190591

merhaba hocam bende htc hd2 var.rom yüklerken usb çıktı tekrar rom yüklemeye çalıştım ama reset now yazısında kaldı öyle.orjinal rom yükledim wp 6.5 htc rom yükleniyor fakat htc yazısında kalıyor.telefon bootloader vs açılıyor hatta romda yükleniyor fakat sonrası gelmiyor.telefon geri dönebilir mi ona göre istanbula gelicem sizi önerdiler istanbulda şuan bursadayım 1 günlüğüne gelicem ders onaylatmaya o sırada 1 günde hallolur mu bunu öğrenmek istiyorum hocam iyi akşamlar.

Cihaza evvelce bir task29 deneyin yine aynı sorun varsa cihazı getirin bi bakalım cihaza bakmadan bişey demek zor belki jtagda full dump atılması gerekebilir bu da yaklaşık 4-9 saat sürebiliyor.. Cİhazda daha evvel ısınma veya reset sorunu varsa işlemcide de veya nand flashda arıza olabilir..

• Bende Samsung Omnia I8910 var, bir sitede (bu telefon için bir forum sitesi) fw yükleme yönergeleri vardı, orada ses artırma ve kilit tuşuna basılı tutun artı açma düğmesine basın mavi ekran gelince diye devam eden bir tarif vardı, bende merak işte öylesine denedim, mavi ekran geldi boot falan yazıyordu çok küçük, geri falan çıkamadım, pili söktüm taktım, yapmaz olaydım telefonda tık yok, bunun kolay bir çözümü varmı acaba? açılmıyor cihaz... :( (durduk yere kaşındık valla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoklasik

Bende Samsung Omnia I8910 var, bir sitede (bu telefon için bir forum sitesi) fw yükleme yönergeleri vardı, orada ses artırma ve kilit tuşuna basılı tutun artı açma düğmesine basın mavi ekran gelince diye devam eden bir tarif vardı, bende merak işte öylesine denedim, mavi ekran geldi boot falan yazıyordu çok küçük, geri falan çıkamadım, pili söktüm taktım, yapmaz olaydım telefonda tık yok, bunun kolay bir çözümü varmı acaba? açılmıyor cihaz... :( (durduk yere kaşındık valla)

o şekilde pek gitmez hocam batarya boşmuydu dolu bir batarya veya şarj chazı ile deneyin gelmesi lazım tekrar hayata

• Üstat Sensation'lar ile ilgili bir gelişme varmı? Flash'layabiliyormuyuz?
  • quote:

Üstat Sensation'lar ile ilgili bir gelişme varmı? Flash'layabiliyormuyuz?

Flashlıyoruz ama jtaglamıyoruz daha

• quote:

quote:

Üstat peki flash'lamak imei değişikliğine deva oluyormu?Ben ROM yüklerken IMEI'si sıfırlanmıştı.
  • quote:

quote:

quote:

Üstat peki flash'lamak imei değişikliğine deva oluyormu?Ben ROM yüklerken IMEI'si sıfırlanmıştı.

malesef olmuyor :(

• kolay gelsin ustam.. full brick olmuş galaxy s2 ye yapabileceğiniz bir işlem var mı? varsa nasıl ulaştırırım cihazı size.. kocaelideyim ben.. saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.