Şimdi Ara

Seven erkek, sevdiği kıza başka gözle bakabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: NeYaşAMAMa

Cinsel ilişkiye girmediği halde 'sevgiliyiz' diye ortalıkta gezenler var.. Acıyorum.

Bende sana aciyorum.. sevgililik illa cinsel birlikteliktenmi ibaret? Iki insan bir birini seviyosa, guveniyosa kafi. Senin mantigina gore, evlenirken hic bakire kiz bekleme o zaman. Her kizin hayatinsa birileri olur, hepsiyle yatmasimi gerekiyo?

Sevgililik cinsel ilişkiden ibaret olmasa da, cinsellik olmazsa olmazıdır. Hayat bunun üzerine dönüyor, insanlığın geçmişten bugüne yaptığı her şeyin ucu öyle ya da böyle cinselliğe, üremeye dokunuyor. Kadınla erkeğin birlikteliğinin temeli cinselliktir, kaldı ki evlilikler bile tek eşlilik ve cinselliğin toplum gözünde legal biçimde yaşanması amacıyla yapılıyor. Cinsel ilişki yaşamayacaksan, kadınla batak atmak için mi sevgili oluyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 26 Ocak 2017; 20:28:22 >

• Beğendiğiniz sevdiğiniz kişiyle o anlamda birlikte olmayı düşünmüyorsanız sandığınız kadar sevmiyorsunuz demektir. Aşk hormonun temelinde üreme isteğiyle gelir bununla ilgili bir çok açıklamayı bulabilirsiniz. Dediğiniz şöyle olur tabi bu Türkiye şartlarında, işte seversiniz istersiniz ama nefsinize hakim olursunuz onun da hakim olmasını sağlarsınız. Tabi bu neden gerçek sevgi sayılıyor bilemiyorum ama sizin mantıkla çıkan yorum bu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

Kizi opup koklamayip birlikte olmadiktan sonra cikmanin amaci ne? Bir dunya trip cekiyorsun sacma muhabbetlere ortak oluyorsun her ozel gunde hediye aliyor disari cikariyorsun vsvs.

Hediye almayı öpmek için görüyorsan, yazik la.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.