Şimdi Ara

SEVDİĞİMİ RAHAT BIRAK ULAN ADİ KIZ OFFF anam OFFFF..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kurstaki kızı yaklaşık 1.5 yıldır seviyorum neden tavırlarını hareketlerini konuşmasını 1.5 yldır biliyorum ve yanyanayız ona karşı olan duygularım birebir gelişti çünkü...Gerçekten çelişkisiz seviyorum kurstaki kızı...Kaldıki hayatımda ilkkez birinin yüzüne karşı duygularımı ilkkez itiraf ettim...
    yurt dışındaki kız is belki 6 ay yada daha fazla zaman önce ben internetteyken icq dan bir mesaj geldi hi diye..Ben de yanıt verdim hi diye ve sonra ingilizcemin çok kötü olduğunu söyledim..İstersen konuşmayalım dedim fakat o bunun sorun olmayacağını beni anlayacağını söyledi..Tabi zamanla sohbetimiz ileledi...ozamandan bu zamana benim olmayan ingilizcemle muhabbet ediyoruz...Kursumda yanımda olan gerçekten aşık olduğum bir kız vardı fakat duygu açılımımız yok ve benim gözler görmüyor neredeyse beni kabul etmeme ihtimalide çok yüksek ve icq daki kızlada muhabbet var...kaldıki kim istemezki bir kızla muhabbet etmeyi...sadece sohbet..ama zamanla birbirinden etkilenme tabiki başlıyor..Birbirinizin tavırlarınızı bilemiyorsunuz netten...sadece netin verdiği gizem ve yazışmalarınız...sonra kursa gidip sevdiğiniz kızı haftada 3 gün görüyorsunuz...Netteki kızla belki birbirinize ufak komplimanlar yapıyorsunuz...Ama sizi nekadar sevdiğini veya zamanla duygularının nasıl geliştiğini bilemiyorsunuz...aslında 6 ay ingilizcesi olmayan biriyle ingilizce konuşması belki anlamak için yeterli olabilir...zaten somut olarakda bir sevgilin yokken başka biriyle normal gözüken bir muhabbet yapmakta o kadar kötü olmasa gerek..nitekim en sonunda dün dayanamayıp sizinde içeriğini bildiğiniz yazıdaki gibi sonuçlanan bir girişimim oldu ve o girişimden sonrada yabancı kız bana internetten hiç olmadığı gibi hislerini peşi sıra sıraladı...Valal dün gözlerim doldu internette...Öyle güzel sözleri bır kızdan duymak içimi titretti...Ve ben daha agözlerimi bile söylemdim ona..Kendimi bu yönden çok kötü hissediyorum..Çünkü bana karşı his dolu ve hisleri belki onu yıpratacak düzeye çıkabilir ve siz sonra ba bannnnnnn karşısına kör biri olark çıkıp onun hayallerini bir çırpıda yok ediyorsunuz..Hernekadar tedavi geliyor gibi gözüksede bunun doğru olmadığını hissediyorum...Ve gözlerimin bozuk olmasınında benim dünyadaki bu konumumun diğer birçok insana göre eşitsilik olduğunu düşünüyorum..Belki göz problemim olamsa kurstaki kıza çok tan açılmış ve reddedilmemişte olabilirdim...Yada bu kızla mutlu birlikteliğimiz olurdu..şimdi ne yapmalıyım böyle şirin bir kızı kendi egolarımı önplana alıp hayal kırtıklığınamı uğratmalıyım yoksa gözlerimi söyleyip baştanmı kaybetmeliyim...Aslında doğrusu egolarını çöpe atmak acıda olsa ama ....?
    quote:

Orjinalden alıntı: savasay

arkadaş üzgünüm ama sendekide bi çelişki....bize hep o kurstaki kızdan ve ona olan sevginden bahsettin şimdiyse başkası girdi araya..onuda çok sevdiğini söylüyorsun....

kalbinin sesini dinle hoşlanmayla sevginin aynı şey olmadığı anla ve hangisini gerçekten sevdiğine karar ver....

• bence goz olayını soylemelısın...
    ve sunu soyleyeyım sana.
    eger ınternettekı kız arkadasın turkıyeye yanına gelırse onunla gezersenız falan...
    hemen kıyas yapacaksın...dıger sevdıgın arkadasınla kıyas yapacaksın...
    hangısı agır basarsa ona gonlun kayacak ;)
  • kör değilsin sen aslanlar gibi koca bir yüreğin var senin!!!!! Hangisini gerçekten istiyorsan ona git.. Yüreğine sor o iki kişiyi sevemez..
  • haklısın kardesım duygular soylenmedıkce içinde daha cok buyuyor ve ınsan ıcınden cıkamaz duruma gelıyor
    bence cok dogru bır sey yapmıssın sonucta kızında senın duygularından haberı var
    zamana bırak artık hepten kaybetmektense arkadas kal ılerkı zaman ne gosterır bılemezsın ama allah yardımcın olsun dıyorum
    sevıpde kavusamamak cokkk zor
  • en dogrusunu yapmissin açilarak.bence netteki kiza da gözlerini biran önce söyle.
  • LO İNGİLİZCEDE DAHA İYİ OLSAYDIDA DAHA GÜZEL SÖYLEYEBİLSEM...ZATEN ONUN AÇILMASINDAN SONRA BİRKAÇ GÜNDÜR DONUK DONUK KONUŞUYORUM ODA BİR ANLAM VEREMİYOR BENDEKİ BU DEĞİŞİME...BAKALIM NE ZAMAN AÇIKLAYACAĞIM HERŞEYİ..ZATEN SOHBETTE DONUKLAŞTI BU NOKTADA...İLTİFATLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR...YANYANADA DEĞİLİZKİ...BİTTİ LAF DÖNEMİ..SEN ORADA BEN BURADA...

BENDE ÖZLEDİM BENDE RESMİN VAR ŞUAN PC İMDE SANA GELMEK İSTERİM ..UÇAK PARASI YOK CEBİMDE...BİRDE BAŞKA ŞEYLER...OFFFF OFFFFF...NE UMUTLA GİTTİM KOCA ŞEHİREEE...TANRI SONUMUZU HAYIR EYLEYE...ALACAKLI HACİZ KOYMUŞ SEVDİKLERİMEEE....ABOOOWWWWW....HADİ GEL KÖYÜMÜZE GERİ DÖNELİM ERKEK ERKEĞE HEP BERABER HALAY ÇEKELİM....

BAKALIM BENİM İŞLER NE ZAMAN YOLUNA GİRECEK....YOKSA BÖYLE ÇORBA ÇORBA ŞEYLER YAZARIM İŞTE HEP...
    quote:

Orjinalden alıntı: trouble

en dogrusunu yapmissin açilarak.bence netteki kiza da gözlerini biran önce söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinokta -- 22 Kasım 2004, 18:04:25 >

• ingilizcen kötü mötü kızla arayı kurmuşsun

bende şu ingilizce sınavını atlatayım daha bişe istemem...

• selam arkadaşlar...yurtdışındaki kıza benimle ilgili gerçekleri msnde söylemeye kara verdim...msnde az olan ingilizcemle zemini hazırladım tam söylemek istediklerimi söylemeye sıra geldi kız i have to go yazdı:( başka zaman yine online oldu birşrylrt söyledim ofline oldu..yazdıklarımın ne kadarını okudu bilemiyorum...belki de küstü ban..ben bu ingilizceyle derdimi zaten anlatamam anlatsamda yanlış anlaşılırım...arkadaşlar ingilizcesi duygusal mektup yazabilecek ve yanlış anlaşılmayacak bir arkadaş varsa ben email yazdım benim adıma çevirip bana geri gönderebilirmi...söylemek istediklerimi kıa emaille göndermek istiyorum..beni bu dertten kurtarabilecek iyi ingilizcesi olan bir arkadaş varmı ....
  • altinokta ;

beni tanırsın ...

ben senin kursundaki adi kızı ve seni görsem ilk seni bir güzel pataklardım

bu ne perhiz ne lahana turşusu...

bak sana dost tavsiyesi...

internetteki kız sana aşık değil ve olamaz, sen de ona aşık değilsin bunu hiç bir zaman unutma arkadaşım...
    nedeni:
    sen ve karşındaki hep hayalini kurduğu kişiye aşıktır, kız seni düşünürken senin hakkında belkide onda bir bilgiye sahip değildir, ve kalan onda dokuzu kendi kafasında kurduğu hayalindeki prensi ile doldurmuştur, ve seni görüp tanıştığı zaman sende hayalindeki prensi bulamazsa (bulması imkansız, not: görme bozukluğundan dolayı veya sen kötüsün mahiyetinde söylemiyorum) sonu hiçte hayırlı olmayacak bir şey...

senin içinde aynı şey geçerli, senin hayalinin 10 da dokuzu onda yoktur bundan eminin

ve sen bu durumda iken bile senin için saf duygular besleyen seni ileride sevme ihtimali olacak masum birine gidip arkadaşlık teklif ediyorsun...

o masum kız sendeki bu durumu bu çelişkiyi öğrenirse o zaman düşeceğin durum binanın 10. katından atlamandan beter olur...

bak aklını başına topla , madem kurstaki kız seni arkadaş olarak kabul etmiş, sen onun üzerine git, unutma sende olan eksiklik hiç bir zaman bir handikap oluşturmamalı, herkesin bir eksikliği vardır mutlaka,

ve atalar elde olan bir kuş dalda olan 2 kuştan iyidir demişler sen de elindeki ile yetinmesini bil, bırak ikili oynamayı, gelirsem oraya

not: dediklerime bakarak hiçbir şey yapma ama dediklerimi kulakardı ederek de hiçbirşey yapma, Allah sana selamet versin arkadaşım...
    Mutlu günler senin olsun...

• şimdi ben ne diyeyim sana allah yardımcın olsun ama moral bozmak için demiyorum çıkınca ne olacak ben tam 3 sene bir kızla çıktım ona herşeyimi verdim yemedim yedirdim içmedim içirdim onuniçin yemediğim halt kalmadı ama ne oldu bitti eeeeee.. şimdi başkasıyla evliyim heni ona aşıktım yok ya yalan bu aşk işleri şuanda aşığım hemde deliler gibi ama kime tabiki canımdan çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk sevdiğim eşime ....................

sen şimdi hiçbirşeyi takma kafana hocam herkezin bir kusuru vardır seninde gözlerile ilgil bir kusurun var ama çözülmeyecek bir kusur değil anladığım kadarıyla o yüzden takma kafana bu dünya fani hayat boş sen sadece kendi doğrunda hareketet senin bir doğrun olsun insan kendi kusuruyla dalga da geçebilir bak metin şentürke insan kendi kusurlarının üstüne kendi giderse ancak çözüme ulaşır seni sıkan üzen nekadar kusurun varsa üzerine git savaş onunla öyle ancak korkuların veya sıkıntılarınla yuüzleşebilirsin ondan sonra bence seni hiç bir kız reddedemez .

• quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

altinokta ;

beni tanırsın ...

ben senin kursundaki adi kızı ve seni görsem ilk seni bir güzel pataklardım

bu ne perhiz ne lahana turşusu...

bak sana dost tavsiyesi...

internetteki kız sana aşık değil ve olamaz, sen de ona aşık değilsin bunu hiç bir zaman unutma arkadaşım...
    nedeni:
    sen ve karşındaki hep hayalini kurduğu kişiye aşıktır, kız seni düşünürken senin hakkında belkide onda bir bilgiye sahip değildir, ve kalan onda dokuzu kendi kafasında kurduğu hayalindeki prensi ile doldurmuştur, ve seni görüp tanıştığı zaman sende hayalindeki prensi bulamazsa (bulması imkansız, not: görme bozukluğundan dolayı veya sen kötüsün mahiyetinde söylemiyorum) sonu hiçte hayırlı olmayacak bir şey...

senin içinde aynı şey geçerli, senin hayalinin 10 da dokuzu onda yoktur bundan eminin

ve sen bu durumda iken bile senin için saf duygular besleyen seni ileride sevme ihtimali olacak masum birine gidip arkadaşlık teklif ediyorsun...

o masum kız sendeki bu durumu bu çelişkiyi öğrenirse o zaman düşeceğin durum binanın 10. katından atlamandan beter olur...

bak aklını başına topla , madem kurstaki kız seni arkadaş olarak kabul etmiş, sen onun üzerine git, unutma sende olan eksiklik hiç bir zaman bir handikap oluşturmamalı, herkesin bir eksikliği vardır mutlaka,

ve atalar elde olan bir kuş dalda olan 2 kuştan iyidir demişler sen de elindeki ile yetinmesini bil, bırak ikili oynamayı, gelirsem oraya

not: dediklerime bakarak hiçbir şey yapma ama dediklerimi kulakardı ederek de hiçbirşey yapma, Allah sana selamet versin arkadaşım...
    Mutlu günler senin olsun...

yav kardeş ben msnde ve mektubumda zaten kıza senin dediklerini yazdım...biz birbirimize uzağız ..uaklık gizem yaratır çekicilik yaratır dedim msnde..belki sen benini tanımadığın için bana karşı hissetmen gerkenden daha fazlalarını hissediyorsssundur yazdım...benim için sen hem çok güzel hemde çok iyi bir insansın...kimsenin benim yüzümden incinmesini istemem ve benimle ilgili bilmemn gerekenleri sana söylüyorum yazdım yaaaa...niye beni dövüyonki...ben sırf gereksiz duygular besleyip acı çekmesin diye çabalıyom zaten...

• ya kardeş çok haklısın ama doğruyu bilmek yetmiyor bazen yaşamakta gerekiyor...bir nusubet bin nasihatten hayırlıdır..bakmma bu süreçler sayesinde bile ben bir çok şey öğreniyorum..ben bde bir kıza 10 yıl aşık oldum yane ..platonik...hem metün şentürk olayına gelince...bende okuldayken yurttayken evde kalırken arkadaşlarımı gülmekten çene kemiklerini ağrıtır, gözlerinden yaşlar getirdir, bazen saatlerce durmadan durmadan gülerlerdi..içlerinde en espiri yapanı ve hazır cevaplı olanı bendim...ama ozaman gece gündüz gözlerime üzülür hep moralim bozuk olurdum, bir dönem sadece 1 dersten geçmiştim geleceğe yönelik hiç bir umudum kalmadığı dönemlerdi..dersi mersi boş vermiştim ama herkes beni espiri yaparken hazır cevapken kahkahalar içinde görürdü..olum aleeeeem adamsın süpersin harikasın derlerdi...yani bu bir maskeleme olayı kardeş..sen metün şentürkün öyle olduğuna bakma..bir rahatlığı varsa işi olması para kazanabiliyor olmasıdır ..yoksa o şuan içinde neler çekiyor bir bilsen...ya ben bu kız bana karşı hislerini rahat kontrol altına alabilsin acı çekmesin diye beni tanısın istiyorum okadar..onun için bana ingilizcesi gayet iyi olan bir arkadaşın yardımı gerek...
    quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

şimdi ben ne diyeyim sana allah yardımcın olsun ama moral bozmak için demiyorum çıkınca ne olacak ben tam 3 sene bir kızla çıktım ona herşeyimi verdim yemedim yedirdim içmedim içirdim onuniçin yemediğim halt kalmadı ama ne oldu bitti eeeeee.. şimdi başkasıyla evliyim heni ona aşıktım yok ya yalan bu aşk işleri şuanda aşığım hemde deliler gibi ama kime tabiki canımdan çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk sevdiğim eşime ....................

sen şimdi hiçbirşeyi takma kafana hocam herkezin bir kusuru vardır seninde gözlerile ilgil bir kusurun var ama çözülmeyecek bir kusur değil anladığım kadarıyla o yüzden takma kafana bu dünya fani hayat boş sen sadece kendi doğrunda hareketet senin bir doğrun olsun insan kendi kusuruyla dalga da geçebilir bak metin şentürke insan kendi kusurlarının üstüne kendi giderse ancak çözüme ulaşır seni sıkan üzen nekadar kusurun varsa üzerine git savaş onunla öyle ancak korkuların veya sıkıntılarınla yuüzleşebilirsin ondan sonra bence seni hiç bir kız reddedemez .

• ya gözler faan ne alaka hiç anlamadım gözlük kullanıyosun ve kızın sana yüz vermeyeceğini mi düşünüyosun?çok ilginç
  • Arkadaşlar yokmu hiç içinizde ingilizcesi iyi olup bana yardım edebilecek birisi...
  • Eğer kızla aran şu anda iyiyse daha doğrusu istediğin gibiyse, öyle şeyleri kafaya takıp keyfine limon sıkma durduk yere kardeşim Zaten sadece bu sebepten senden uzaklaşırsa da değüer verilecek biri olmadığını anlarsın. Gerçi biz burdan böyle atıp tutuyoruz ama yine de inşallah söylediklerimiz faydalı olur. Allah yardımcın olsun!
  • Aslınsda sadece kendimi düşünsem internette güzel güzel sohbet eder keyfime bakardım ..işler ciddiye binincede kaybolur giderdim eğer bende deliler gibi aşık olmamışsam...ama ben kimse benim yüzümden acı çeksin istemiyorum...tabi aynı şekildede kimsenin bana açı çektirmesini...Kızla aramızdaki durum olabilecek eniyi tepe değere gelmişti aslında...Bu durumdan sonra bendede endişeler başladı ve canli altinokta gitti ve endişeli durgun altinokta çıktı ortaya...Neyse mektubumu ingilizceye çevirip gönderince herşey olacağına varır...Kimse bana yardım etmeyecekmi şu mektubu ingilizceye adam akıllı çevirme konusunda yaaa...

Zamanında 6-7 tane tel sapığım kızlar vardı bir hafta belkide beni arayıp saatlerce konuşuyorlardı aralarından biri ünlü birinin kızıydı...Ben farları söyledikten sonra birdaha aramadılar...En azından bitecekse biter napim kötü olmayı becerip kendi keyfimize bakamıyoruz...Yazık kıza üzülmesin boşuna...

quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

Eğer kızla aran şu anda iyiyse daha doğrusu istediğin gibiyse, öyle şeyleri kafaya takıp keyfine limon sıkma durduk yere kardeşim Zaten sadece bu sebepten senden uzaklaşırsa da değüer verilecek biri olmadığını anlarsın. Gerçi biz burdan böyle atıp tutuyoruz ama yine de inşallah söylediklerimiz faydalı olur. Allah yardımcın olsun!

• hocam sen sevgiye açsın.ve sevgiyi arıyosun.bu yüzden ikisinide brakamıyosun.daha doğrusu netteki seni sevdiği için bırakamıyosun seni sevdiğini söylemesi hoşuna gidiyor.kurstakini bırakamıyosun çünkü o nette değil hayatında ve sen gercek hayyta bişeler yaşamak istiyosun.ne yardan geciyosun ne serden.iyi düşün taşın.
  • Evet çok haklısın bunların payıda var ama ben yinede kendimden ödün veriyorum ve kendim için zor olan birşeyi yapmaya çalışıyorum şuanda ve kıza herşeyi bir mektupta açıklamaya çalışıyorum ingilizce yetersiz...Hem kurstaki kızdan , hem gözlerimden bahs edeceğim kıza fakat biri mektubumu çevirse ingilizceye...Bugün msn de kıza gözükmedim valla açıklayamayacağım diye...zaten açıklayınca bir dahada belki msn muhabbetimizde olmaz...İyi ingilizcesi olan biri bana yardım etsin yaaa....Kimseden ses çıkmıyor..Yabancı dil bilenler diye topic açsam herkes ben ben diye atlar ama iş yardıma gelince millet Türkçeyi bile unutuyor....Tamam siz ipi boynuma geçirin ben tabureye tekme atacağım...Göndereceğim mektubu kıza...
    quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

hocam sen sevgiye açsın.ve sevgiyi arıyosun.bu yüzden ikisinide brakamıyosun.daha doğrusu netteki seni sevdiği için bırakamıyosun seni sevdiğini söylemesi hoşuna gidiyor.kurstakini bırakamıyosun çünkü o nette değil hayatında ve sen gercek hayyta bişeler yaşamak istiyosun.ne yardan geciyosun ne serden.iyi düşün taşın.

• hocam su senin hoslandigin ama sana yuz vermeyen hatun hakkında 1-2 sey soyleyim....heyecanlıdır bu isler eyvallah ama... bana kendini biraz fazla yipratıon gibi geliyor...

hayir anlamıyorum.. hadi diyelim ki kızla çıktın o zaman ne olcak ? 2 ay sonra sen aynı sen olacak mısın ?
    nedir bu çok seviyorum. asıgım ayakları..
    bi duşun once.. sapkayı önüne koy.. aileni düşün.. geçmisini dusun.. gelecegini düşün.. yaani kenidni dusun...
  • bu forumu acmana sebep olankız hakkında...sen bunları bu kadar yogun yasamaya muktedir misin..??? bi dusun bakalım.. ne oldu.. "sen benim arkadasımsın" dedi ve gitti.ne olacaktı ki ? hayatınla ilgili guzel adımlar atmak yerine onu bu kadar takmana, ciddiye almana COK KIZIYORUM!!!! kandırma kendini bence....ne olur bu söylediklerimi yanlıs anlama... silkelen ve kendine gel ! uzerinden bircok iliski geçmis biri olarak
    tüm iyi niyetimle söyluyorum sana... senin için vakit varolus vaktidir.. karı kız vakti degil..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.