Şimdi Ara

Sevdiğimi kıza söylemelimiyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yokcrysis

quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

tamam asosyelsin diyelim kızla çıkmaya başladın ne yapacaksınız beraber ?

LoL duo girerler.

Premade bot giderler oh mis
  • ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mactools -- 18 Şubat 2014; 16:25:15 >
  • Bak şimdi senin yapın şu anladığım kadarı ile kimse umrumda değil ben nasıl yaşamak istiyorsam o yani bugünü kurtarayımda ne olursa olsun aslında zor bir durum ama rahat bir durum yani kafan rahat kimse ile bir derdin yok tek takılıyosun tek tabanca takıl ama mermilerini eksik etme bence, dene hayatına farklılık katarsın ha baktın yapamıcan eğer kızda akıllı ise oda bıkar ama yanlızlıkda bir yere kadar insan istiyo bir partner sevgili, sen işe bir koyul baktın yürümedi gene asosyal ol asosyal olmak bu devirde en iyisi bir ailen bir sen oh mis ,çünkü ortamım var diyenlerin hepsi boş beleş adamlar, sakın ha kıskanma 30 yaşıma geldim nerdeyse her fuşkiyi yedim bende bıktım bir kız arkadaşım birde çoçukluk arkadaşlarım var onlarda işinde gücünde,sen yine bildiğin yoldan vazgeçme adamım

• quote:

Orijinalden alıntı: mactools

işte böyle ihtimalleri düşününce cesaretim kırılıyo. biliyom eğer çok sık mesaj atarsa, buluşmak isterse, vakit geçirmek isterse sevsem bile dayanamayıp bırakacağımı. ama o levele gelmeden önce ilk aşamaları aşmam lazım. en azından başardım ama yürümedi diye kendimi avutabilmem için

Sohbet etmeyi bilirseniz gerisi kolay kardeşim, yakında ben de gireceğim konuya. Ama ben senden hoşlanıyorum falan demeyeceğim çok değişik geliyor bana. Sana karşı birşeyler hissediyorum diyeceğim. ''Buna karşılık verebilir misin?'' diyeceğim. Artık bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

quote:

işte böyle ihtimalleri düşününce cesaretim kırılıyo. biliyom eğer çok sık mesaj atarsa, buluşmak isterse, vakit geçirmek isterse sevsem bile dayanamayıp bırakacağımı. ama o levele gelmeden önce ilk aşamaları aşmam lazım. en azından başardım ama yürümedi diye kendimi avutabilmem için

Sohbet etmeyi bilirseniz gerisi kolay kardeşim, yakında ben de gireceğim konuya. Ama ben senden hoşlanıyorum falan demeyeceğim çok değişik geliyor bana. Sana karşı birşeyler hissediyorum diyeceğim. ''Buna karşılık verebilir misin?'' diyeceğim. Artık bakalım...

iyi tanı kızı. eğer sorumluluk almaktan pek hoşlanmıyorsa karşılık bekleyeceğin tekliflerde bulunma. durumu anlat rahat ol gerisi onun kararı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Madem bu kadar bekledin bundan sonra da bekle. Sormazlar mı niye eskisine dönünce söyledin diye.

vallahi şair olacak adamsın.

konuya dönersek,

-al üstüne böyle salaş bi şeyler tak yuvarlak çerçeve gözlüğünü çek şortunu çık kızın karşısına ve de ki, "ayşe, biliyosun hayat yalnız kalmak için çok uzun birlikte yaşamak içinse çok kısa, bu iki zaman dilimi arasındaki bölümü benimle geçirmek ister misin?"

evet demezse gel yüzüme tükür, hee ama "ne diyosun, anlamadım" gibi şeyler söylerse gözlüğünü düzelt ve yavaşça uzaklaş.
  • naptın moruk ya 17 yaşındayım evlenme teklifi etmicem
  • quote:

naptın moruk ya 17 yaşındayım evlenme teklifi etmicem

ya şimdi önemli olan etkileyici bir teklif yapmak yoksa çık kızın karşına sıradan bir şekilde açıl ama farklı olmaz bu ya da dur bir dk kendin ol gerisi gelir zaten.
  • ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mactools -- 18 Şubat 2014; 16:25:40 >
  • quote:

naptın moruk ya 17 yaşındayım evlenme teklifi etmicem
    ..............
  • quote:

..............

Aferim devam et böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.