Dershaneye yeni kayıt oldu. Saçlar kızıl tam istediğim gibi. Sohbetimiz de iyi konuşuyor benimle ama hiç belli etmedi sevgilim var uzak dur demedi. Bugün feys adresini aldım eklemek için ama bi baktım ...... ile ilişkisi var.
YGS bitene kadar kimseyi sevmeyecektim. Beyler napim sizce?
kardes ben 8 aydır aynı kızdan hoşlanıyorm ama kızın sevgilis var çocuk kızı aldatıyo ama ben bunu kıza söyleyemiyorm kıza sevdiğimide söyleyemiyorm zamanla alışıyo insan bnmde snn gibi ygs lys derdim var zor bi durum ama şimdilik kafnı ygs lysye ver zor olucak ama kızı 2. planda bırak
Kıza itiraf et bırak üzülsün aldatılmasın daha fazla.
yapamam şu anda çok mutlu
Kardeşim sevdiğin kızın yalan üzerine mutlu olmasına nasıl göz yumuyorsun anlamıyorum. Kıza söyle ve hep onun destekçisi ol. Kendini zamanla sevdir kıza.
yapamam
Sen Bruce Wayne'sin. Gotham'ın prensisin. Adını bilmeyen biri için kendini bu kadar üzmene gerek yok bırak çocuk aldatsın,kızda salak gibi onu sevmeye devam etsin.
I am Batman
quote:
Orijinalden alıntı: Buzmavili
ayrılır yarın öbür gün...
İlişkisi 2 Mart günü başlamış bence yarın öbür gün olacağını sanmıyorum. Feysten ekledim :( ama sohbetim yok kızı dershaneye birlikte çalışmak için teklif ettim, kabul etti. Ve ben kızlar ile fazla iyi konuşamam titrerim ( heyecandan ) ayrıca birazda utanırım. Umarım kızın yanında öyle kalmam kızı çok sevemiyorum. Ama hoşlanıyorum. Kızıl olması yetiyor zaten.
Tek korkum sevgilisi buraya üye falan ise ve bu yazıyı görürse...
quote:
Orijinalden alıntı: V-Immortal
quote:
İlişkisi 2 Mart günü başlamış bence yarın öbür gün olacağını sanmıyorum. Feysten ekledim :( ama sohbetim yok kızı dershaneye birlikte çalışmak için teklif ettim, kabul etti. Ve ben kızlar ile fazla iyi konuşamam titrerim ( heyecandan ) ayrıca birazda utanırım. Umarım kızın yanında öyle kalmam kızı çok sevemiyorum. Ama hoşlanıyorum. Kızıl olması yetiyor zaten.
Çok zor bi ihtimal senin durumunda olan çok kişi vardır :) Bak dostum şöyle düşündün mü hiç...Diyelimki şu an sen çıkıyorsun o kızla vee aynı senin gibi birisi onunla ilgileniyorrrr..Ne düşünürdün? Haa sen boşver benii bildiğini yapp amaa o kızı ikna edersen sevgilisi varken aklına girerde ayarlarsan, bilki yarın öbürgün seninde başına gelebilirr bu durumm..
Bu kız sevgilisini bırakıp sana gelse nasıl güvenirsin?
Yarın öbür gün senle çıkarsan başkasıyla aldatmıcağını nerden bilebilirsin? Ayrıca kızla hareketlerine dikkat et sevgilisi olduğunu biliyorsun.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: V-Immortal
quote:
Çok zor bi ihtimal senin durumunda olan çok kişi vardır :) Bak dostum şöyle düşündün mü hiç...Diyelimki şu an sen çıkıyorsun o kızla vee aynı senin gibi birisi onunla ilgileniyorrrr..Ne düşünürdün? Haa sen boşver benii bildiğini yapp amaa o kızı ikna edersen sevgilisi varken aklına girerde ayarlarsan, bilki yarın öbürgün seninde başına gelebilirr bu durumm..
Zaten ilk gün geldiğinde dedim sevgilisi yoktur. Biraz yaklaştım konuştum feysini istedim. Sevgilisi olduğun görünce 2 gün uyuyamadım çok kötü hissetmiştim kendimi. O zaman sevdiğimi hiç belli etmiyeceğim.
Ama dershane olayını hala düşünüyorum kızla her gün görüşmek istiyorum ayrıca etütlere gelmiyor ve gelmesi lazım yani bir bakımdan onun iyiliği için yapmışım diyebilirim.
Kız mezun ben 12. sınıf (2 seneliğim) benimle yaşıt sanırım. YGS-LYS'e hazırlanıyoruz. LYS ingilizce bölümü kızın ingilizcesi benim gibi yani kötü durumda. Kıza ve kendime yardım edecem kelime çalışacağız bol bol kelime çalışacağız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme