Şimdi Ara

Sevdiğim kıza açılma komik olacak ama sorayım dedim siz nasıl yaptınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
4.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mermi8

quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Hatalar hoş görülür ama Sevdiğine karşı cıvık olma. Neyse daha öğrenilecek çok şey var. Deneye deneye öğrenirsin. İlk teklif ettiğimde heyecandan fısıldar gibi konuşmuştum kıza sesim çıkmamıştı

Cıvık derken rahattım yani hacı hafız imam şeklinde yoksa tabi sınırımızı da bildik sonuçta

Gece gece kahkaha attım hacı hafız imam nedir ya neyse konuya gelirsek senden bir yaş kucugum okulun son haftası hoşlandığım kıza okulun bahçesinde ondan hoşlandığımi söyledim ve mekanı terkettim kabul etmedi (aslında cevap beklemiyordum yani cevap vermeden gittim ) ama en azından içimde kalmadı su anda onu cok ta sevmediğini farkettim kısaca tavsiyem "gönül bu o ta da konar bka da konar fırsatın varken git konuş fazla sorun yapma"

• sinifindan biriyle cikma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Geçen seneki dershanede aşık olmuştum kıza. Asansörde karşılaşmıştık ben inerken o biniyordu görmedim çarpıştır gibi olduk birkaç saniye bakabildim gözlerine. Sonra 1 yıl boyunca aklımdan çıkmadı sınav daha önemliydi şöyleydi böyleydi söyleyemedim. Sınavdan sonra söylemeye kalktım fırsat bulamadım çünkü kızla bir bağlantım yok. Ne numarası var ne sağlam bir muhabbetimiz vardı. Geçen 2 gece de üst üste rüyama girince dedim yapacak bir şey yok yazdım mektubu attım instagramına :D Kız da beni takip etmeye başladı görüldü bildirimi de geldi ama cevap gelmedi Sonra gördüysen bir cevap yaz dedim hala cevap yok Ama hala beni takip ediyor falan ne ayak anlamadım

en kötüsü de belirsizlik hayır yada evet dese tamam diyip bırakacam ama soramıyorum ki

Faceni ver ben sorayım facemi arkadaşa verdim o yazmış dersin

• Aynı sınıf her zaman riskli hocam. Kötümserlik yapmak istemiyorum ama ya istediğin cevap gelmezse o zaman her gün yüzüne bakmaya dayanabilecek misin? Bunu bir düşün derim. Ben aynı sınıfta olmamama rağmen ve şuan yazda olmamıza rağmen nasıl dayanacağımı bilmiyorum. Batmış durumdayım.

İlla da açılacağım diyorsan vatzapmış smsmiş o işler yaş hocam git yüz yüze konuş. Onun evini biliyorsan oraya yakın bir yere davet et adam gibi açıl hadi hayırlısı
  • Ask.fm den sevgili si varmıymiş öğren kendini sor baktın olacak face veya mesajdan çıkma teklifi et kabul etmezse kimse bilmez zaten hadi göreyim seni koçum :-)

• Konuda yazılıp çizilenleri okudum, aklıma en çok yatanı ise kızla yüzyüze konuşmak. Vatsup`dan bu işi ilerletmeye çalışırsan real`e yansıması olmayabilur. Yani kızı çek karşına, hiçbir şey düşünme, seni seviyorum de, olsun bitsin. Yoksa bu içine oturur, seneler boyunca unutmazsın. "Keşke" diye diye içini kemirirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtsuzYabgu

Aynı sınıf her zaman riskli hocam. Kötümserlik yapmak istemiyorum ama ya istediğin cevap gelmezse o zaman her gün yüzüne bakmaya dayanabilecek misin? Bunu bir düşün derim. Ben aynı sınıfta olmamama rağmen ve şuan yazda olmamıza rağmen nasıl dayanacağımı bilmiyorum. Batmış durumdayım.

İlla da açılacağım diyorsan vatzapmış smsmiş o işler yaş hocam git yüz yüze konuş. Onun evini biliyorsan oraya yakın bir yere davet et adam gibi açıl hadi hayırlısı

seneye staj var hergun zaten göremicem yuzunu 2 gunde sıkıntı olmaz hayır desede

• quote:

Orijinalden alıntı: RiqqeR12

Ask.fm den sevgili si varmıymiş öğren kendini sor baktın olacak face veya mesajdan çıkma teklifi et kabul etmezse kimse bilmez zaten hadi göreyim seni koçum :-)

şuan yok herhalde ama o da başkasına bakıyor gibi hep de böyle oluyor arkadaş, sen birine bakıyorsun o başkasına
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RiqqeR12

Ask.fm den sevgili si varmıymiş öğren kendini sor baktın olacak face veya mesajdan çıkma teklifi et kabul etmezse kimse bilmez zaten hadi göreyim seni koçum :-)

şuan yok herhalde ama o da başkasına bakıyor gibi hep de böyle oluyor arkadaş, sen birine bakıyorsun o başkasına

inan dostum sana baktıktan sonra bazı karaktersiz insanlar yüzünden aranızda bir pürüz çıkıp sana bakmayı keserse daha berbat oluyor.
  • mermi8 M kullanıcısına yanıt
    açıkça sor sevgilin var mı diye. yok derse çıkar vur masaya
  • Sabretcen kardeş doğru zamanı kolluycan ve kıza açılcan sonrası gelir zaten kız sana bildiğin yazmış sanada bu işi bitirmek düşer
  • Cesaretini kırmak istemiyorum ama bu iş olmaz gibi. Sen yine de açıl. Çünkü acilmadığın surece aklında hep bir "acaba kabul eder miydi?" sorusu kalacak.

• arkadaşlar yarınız açıl olur diyor yarınız olmaz diyor bazıları masaya çıkar vur diyor
    çok enteresan önerileriniz var yani ama bende açılamam diye düşünüyorum cesaret eksikliği hat safhada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Evinin önünden uçakla geçip sevdigimi soylemistim fazla abartmaya gerek yok yani sade basit olsun

.
     Sevdiğim kıza açılma komik olacak ama sorayım dedim siz nasıl yaptınız
  • Dostum konudaki bütün mesajları okudum. Anladığım kadarıyla bir muhabbetiniz var. Ama cok yakın değilsiniz birbirinize.
    Öncelikle whatsapptan veya SMS olarak açılma. Hatta su sıralar yüz yüze de açılma.
    Kıza çaktırmadan niyetini belli et. Yani mesajlas biraz. Ama dediğim gibi çaktırmadan, yavaş yavaş niyetini belli et , ilgi göster abartmadan. Sonra bi yerde buluşalım dersin. Cafe'ye ya da sinemaya davet edersin. Buluştuğunuz zaman kız kıyafetine ve makyajına özen göstermişse "cok şıksın bugun x" de gülümseyerek. Kız birşeye özen gösteriyorsa bu kıyafet olur, makyaj olur ya da çanta olur fark etmez ona abartmadan gülümseyerek iltifatta bulun. Ama cok guzel olmuşun deme kesinlikle.
    Bu olaylar gerçekleşirse beni konuya cagirirsan yine devam ederim tavsiyelerime. Bi de pmden kızın Twitterini atmak istersen atabilirsin. Objectif olarak yorumlayabilirim.

• Cek kosye senden hoslaniyorum de.Baktin tersleyecek just kiding dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Dostum konudaki bütün mesajları okudum. Anladığım kadarıyla bir muhabbetiniz var. Ama cok yakın değilsiniz birbirinize.
    Öncelikle whatsapptan veya SMS olarak açılma. Hatta su sıralar yüz yüze de açılma.
    Kıza çaktırmadan niyetini belli et. Yani mesajlas biraz. Ama dediğim gibi çaktırmadan, yavaş yavaş niyetini belli et , ilgi göster abartmadan. Sonra bi yerde buluşalım dersin. Cafe'ye ya da sinemaya davet edersin. Buluştuğunuz zaman kız kıyafetine ve makyajına özen göstermişse "cok şıksın bugun x" de gülümseyerek. Kız birşeye özen gösteriyorsa bu kıyafet olur, makyaj olur ya da çanta olur fark etmez ona abartmadan gülümseyerek iltifatta bulun. Ama cok guzel olmuşun deme kesinlikle.
    Bu olaylar gerçekleşirse beni konuya cagirirsan yine devam ederim tavsiyelerime. Bi de pmden kızın Twitterini atmak istersen atabilirsin. Objectif olarak yorumlayabilirim.

sıkıntım yemiyor yusuf yusuf modundayım bir kere 8. sınıfta açılmıştı oda adam göndererek olmuştu tabi o da olmamıştı
    yani sms çeksem de mesela naber desem iyi sen gibi geliyor geyik benden çıkıyor hep sıkıntı bende büyük ihtimal kendi kendime gelin güvey oldum herhalde twitterını atmim de dediğim gibi başkasına herhalde ilgiside var attıklarından belli yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Dostum konudaki bütün mesajları okudum. Anladığım kadarıyla bir muhabbetiniz var. Ama cok yakın değilsiniz birbirinize.

sıkıntım yemiyor yusuf yusuf modundayım bir kere 8. sınıfta açılmıştı oda adam göndererek olmuştu tabi o da olmamıştı
    yani sms çeksem de mesela naber desem iyi sen gibi geliyor geyik benden çıkıyor hep sıkıntı bende büyük ihtimal kendi kendime gelin güvey oldum herhalde twitterını atmim de dediğim gibi başkasına herhalde ilgiside var attıklarından belli yani

ben ilk kendi içimde halletmem lazım şu cesaret işini sonrası olursa olur olmazsa olmaz sıkıntı şuan cesaret yok

• mermi8 M kullanıcısına yanıt
    Dostum şöyle söyliyim. Bu kız olmazsa başka kız olur daha gençsin ama bunları denersen ileride bu dediklerimi yapman daha kolaylaşır. Tecrübe kazanırsın.

Konuşmalarda konuları senin açman şu an için problem değil ama böyle devam etmemesi gerekiyor. Bu dediklerimi yapıp buluştuktan sonra da böyle hissedersen o zaman yapacak birşey yok ama denemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketrp -- 30 Haziran 2014; 13:22:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.