Şimdi Ara

Sevdiğim kız hakkında (uzunca yazcam yardımcı olurmusunuz )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam öncelikle arkadaşlar foruma yenı katıldım katılma sebebımde bu konuyu açıp yardım almaktı zaten
    Ya ben çok kötüyüm öncelikle onu söylüyüm yanı suan yazarken bıle gozlerım doluyor .
    sevdiğim bir kız var avukatlık okuyor bende bilgisayar muhendıslıgı ben baska sehırdeyım oda başka ama kızla sevgılı degılız karsılıklı degıl once onu soyluyım lıse 1 den berı delı gıbı sevıyorum .
    şimdi ben bunun oldugu sehıre gıdıcem zıyarete sureklı ama bulusmak ıcın bahanem yok onceden bıraz acılmıslıgım surprizler vs yapmıslıgım var kıza ama hıc oralı olmadı dusunmuyor yanı çıkma vs kı bende dusunmuyorum cıddı dusunuyorum
    gidicem bunun oldugu sehıre sizce nasıl bulusabılırım kızla aynı sehırde arkadaslarım var onları zıyarete geldım senıde gorsem olurmu bulusalımmı bı yerde vs mı dıyım yoksa baska bır taktık vs verırmısınız ve bır sorum daha var
    kızın babası da avukat ve baya tanınmış bır avukat sımdı ıkımızde aynı sehıre doncez unı bıtınce fakat bu kız nerde ne yapıp calıscak bende onun calıstıgı yere pc muhendıslıgı ıle gırebılırmıyım avukatlar nerede çalısır yanı ? gercı genıs alanlar var ya devlette yada kendıne yer acabılırde yınede avukatların sureklı oldugu bır yer varmı ben orada ıse gırebılırmıyım pc ıle ?

EK OLARAK: KIZA TEKLIF VS YAPMADIM AMA BENIM ICIN DEGERLISIN BILIYOSUN DIMI VS DEDIM HEDIYE VS VERIRKEN BIRDE OGUN ARADI VE BU HEDIYEYI NE ANLAMDA VERDIN ISTE ARKADASLARIM FARKLI ANLAMDA VERDIGINI SOYLEDILER DEDI BENDE EVET DEDIM ODA YA SENI SEVIYORUM ILK OKULDA IYI ANLASIYODUK AMA OYLE DEGIL YA ARKADASIZ BIZ COK IYI ANLASIRIZ OLURMU VS DEDI . BUNA RAGMEN HALA HEDIYELERE SURPRİZLERE DEVAM ETTIM VE HEP HOSUNA GITTİĞİNİ SOYLEDI AMA VS DIYORDU SUREKLI BOYLE ISTE AMA BANA OYLEBIR BAKISI VARKI SANKI ARKADASLARI ENGELLIYODU BI ARKADASI SEVMIYORMUSDA BENI AMA BIRIDE COK SEVIYO BENI VE SUAN ONUNLA OKUYOLAR AYNI YERDE ONDAN SANSIM VAR GIBI BU ENGELLEYEN ARKADASI ARRATTIRDI DIYE FALAN DUSUNUYORUM HATTA ARKADASIZ VS DEMESI ICIN CUNKU GITTIGIMDE YUZ YUZE COK IYIYDIK HATTA BANA OYLE BIR GULUYODUKI FALAN O ARKADASINN BASINA KOTU BIR SEY GELDIGI ICIN BOYLE DAVRANIYOR ERKEKLERDEN UZAK TUTMAYA CALISIYORDU AMA ODA HAKLI NEYSE ISTE BOYLE LUTFEN YARDIMCI OLUN YA COK COK MUTSUZUM OYLEKI KIMSEYLE KONUSMUYOR VE COK SINIRLIYIM HEREKSE KARSI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KompLo. -- 15 Ağustos 2016; 4:06:43 >

• bence sal kızı, olmaz bu iş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen noktalama işaretleri kullan.Nefesim kesildi.
    Bence kız seni takmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse arkadaşlarına bakarak sevgili seçmez kız seni istemiyor, belki arkadaş olarak görmek istemiş olabilir ama bunun bir anlamı yok.
    Sana önerim (sonradan fikrini değiştirme): kızla tüm ilişkini kes, iki hediye verdin diye seni köşede bekletiyordur arada yine verirsin diye, ayrıca kızlar rahatsız edici seviyeye gelmedikçe beğenmediği erkekleri bile köşede tutmayı sever böylece sen ona her iltifat ettiğinde onun egosu tavan yapar. Ama eğer kızın şehrine gidip onu çağırırsan sana karşı daha sert davranacağını görürsün.
    Tavsiyem; kızı bir an önce her yerden kaldır, gerçekten bu kadar platonik olduysan onu düşünmekten kurtulman biraz zaman alır ama zamandan başka bir şey almaz.
  • Yorumlae gercekten cok dogru bende boyle dusunuyorum aslinda fakat istemiyorum iste ama dediginizi yapmak zorundayim inşallah unuturum ya gercekten unutmakda isterim cunku cok mutsuzum ve benim mutsuzlugum sinirim ailemide baya bozuyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.