selam arkadaslar. ben p990 inim 3 gun once aldim. butun bu konuyu tek tek inceledim. Benim telefonumun bilgileri soyle: Telefon: R4B001 Bluetooth:R4F01 Duzenleyici:R2A04 CDA: R2A01
Galiba kullandigim firmware cok eski! Zaten daha ilk acisimde 10larca sorunla karsilastim. Ama guncelleme yapmkatan korkuyorum. Bir kac sorum olacak: 1. Evimdeki bilgisayar sorunlu. Bir internet kafede guncelleme yapmayı dusunuyorum. Ama DeepFreze sayesinde bilgisayarin dilini ingilizce yapip bilgisayari kapatip acamiyorum. (tekrar turkce oluyor!) Dili ingilizce yapamadan bu is olmazmi? 2. Update sirasinda elektirik gidip gelirse telefona bir sey olurmu? 3. Update tamamlanamazsa cihaz usbden sokersem bisi olurmu? 4. Update kac dakika suruyor?
lutfen arkadaslar yardim edin! ÖSS arifesinde bilmemki nerden aldim basima bu belayi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...
cxevap verebilecek biri yok mu acabga?
Arkadaşlar p990i yeni yazlımı almıyor benim sürüm r6d23 hala, ancak update service ile yüklemeye çalıştığımda en son yazılım zaten yüklü mesajı alıyorum çözümü bilen varsa bir yardımcı olsun. Teşekkür ederim.
arkadaslar bende sony ericson statio var guncelleme yapmak istioyrum ama programi calistirioyrum teli secioyrum simdi telefonu kapatin pili falan cikarin girin diyorya ondan sonra yes tusuna basip usb takin diyor ama yes basip usb takikioyrum bisiy olmuyor devam veya onaylama bolumu gelcek sadece telefonda usb nin takili oldugunu goruyorum,yese basili tutup usb takip usb secenegini secip yes tusunu briakmamiz gerekiyor oyle yapiorum olmuyor,bilen rkadaslar yardimci olursa mutlu eder lutfen arkadaslar
arkadaslar 3 gundur bununla ugrastim ama sonunda buldum ilk defa bir foruma kayit yapip sirf su konuda takilan biri varsa yardimim olsun diye yaziyorum.
eger sony ericsson update -guncelleme- sirasinda simdi c tusuna basip bekleyin dedginde pc ve telefon tepki vermiyorsa;
tel. yazilimi turkce olarak bulunmadiginda ve ayarlariniz turkce oldugundan hicbir sekilde yapamadiysaniz;
windowsu ing ye cevin dil cubugundan tum firewall lari kapatin proxy ayarlarini varsayilana cevirin antivirus firewallu dahil. update service te de bir dil secenegi var onuda ing cevirin ve tekrar deneyin.
benim telefonum p1i ve tahminime gore turkce olarak yazilimi mevcut degil. modeliniz ne olursa olsun eger ayni problem sizde de varsa bir deneyin derim. ben su anda yukluyorum anlasildigi uzere de pc halka ing.
bu arada buyuk ihtimalle tel ing donecek updateden sonra ama dili turkceye cevirmek icin bircok yama gormustum nette bunu ararken zaten/
maksat kimse yasadigim bu stresi yasamasin...
quote:
Orijinalden alıntı: _frt_
arkadaslar 3 gundur bununla ugrastim ama sonunda buldum ilk defa bir foruma kayit yapip sirf su konuda takilan biri varsa yardimim olsun diye yaziyorum.
eger sony ericsson update -guncelleme- sirasinda simdi c tusuna basip bekleyin dedginde pc ve telefon tepki vermiyorsa;
tel. yazilimi turkce olarak bulunmadiginda ve ayarlariniz turkce oldugundan hicbir sekilde yapamadiysaniz;
windowsu ing ye cevin dil cubugundan tum firewall lari kapatin proxy ayarlarini varsayilana cevirin antivirus firewallu dahil. update service te de bir dil secenegi var onuda ing cevirin ve tekrar deneyin.
benim telefonum p1i ve tahminime gore turkce olarak yazilimi mevcut degil. modeliniz ne olursa olsun eger ayni problem sizde de varsa bir deneyin derim. ben su anda yukluyorum anlasildigi uzere de pc halka ing.
bu arada buyuk ihtimalle tel ing donecek updateden sonra ama dili turkceye cevirmek icin bircok yama gormustum nette bunu ararken zaten/
maksat kimse yasadigim bu stresi yasamasin...
ilk mesajını böyle bişey için yazmışsın ya helal olsun ihtiyacı olan dener
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme