fiyatı makul olacak.. acil paraya ihtiyacı olanlardan, arşiv yapan arkadaşlardan olmak üzere 1000 tl ye kadar ps3 oyun alımı yapabilirim.. satıcı yada cafe sahibi değilim.. arşiv yapmak için uygun fiyatlı ve paraya ihtiyacı olan yada askere gidip oyunlarını kullanamayacak olan arkadaşların oyunlarına talibim, tek tek oyun aramıyorum.. fiyatı makul olacağı için toplu alımı tercih ediyorum spor oyunlarında 2009 dan eski olmayacak bir de fantastik oyunlarla ilgilenmiyorum..şimdiden teşekkürler.. kimsenin oyununu da ölü fiyata almak niyetinde değilim..toplu satanlara mesajımSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 400 rp 10 tl lol 400 rp kod satılık--12 tl--SON 8 ADET hırsızdır..bu kişiye kod satmayın amazon 2650 tl kod satılık
günceldir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 400 rp 10 tl lol 400 rp kod satılık--12 tl--SON 8 ADET hırsızdır..bu kişiye kod satmayın amazon 2650 tl kod satılık