Şimdi Ara

Sessiz klavye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şu an elimde olan klavye tuşlarına bastığımda yalanıyla beraber daktilo gibi tuş sesi çıkarıyor. Babam diğer odadan sesini duyduğunu söyledi buda artık yeni bir klavye almanın zamanı geldi demektir. ses konusunda babam öyle deyince en sessiz klavyenin peşine düştüm klavyeler araştırdım fakat hiç bir klavyede sessiz yazmıyor ki. bende size danışayım dedim. biraz araştırdım yeni nesil klavyeler sessizdir herhalde diye düşündüm. bu klavye hoşuma gitti;http://www.hepsiburada.com/everest-km-3810-2.4ghz-kablosuz-klavye-mouse-set/productDetails.aspx?categoryid=51&productid=bd1618#tablnk

ne diyorsunuz bu konu hakkında.

70 lira ya kadar tavsiyeleriniz neler..

• Plastik tuşlu klavyeler var çok süper hafif onlardan bulabilirsen öneririm
  • Kaucuk klavyeler var.Ama alışman zaman alabilir.

• Microsoft Wireless Keyboard 2000 + Mouse setlisini aldım ama mouse işe yaramaz. Klavye yeterince sessiz.

http://www.hepsiburada.com/microsoft-comfort-curve-keyboard-2000-tr-q-klavye-b2l-00063-/productDetails.aspx?CategoryId=51&productId=bd1104#tablnk

Bu sadece Klavyesi sanırım.
  • Konu cok eski ama halen aramalarda googlede yerini muhafaza etmis bir konu :) Kisa bir sure once ben de sessiz klavye yazip da arama yapip deneyimlerini paylasanlari gormek icin nette hummali bir arastirma icine girdim. Acikca soylemek gerekirse sessiz oldugu iddia edilip yazilan markalarin coguna bizzat gidip teknoloji marketlerde bakinca bunlari oneren arkadaslarin kulaklarinda sorun oldugu kanaatine vardim!!! Gece takur tukur ses cikaran bir klavye nasil olur da ayni kategoride yer alir?? Sessizlikten kastimiz zaten geceleri olan magduriyeti gidermek :)
    Misafir geldiginde yan odadakilerin klavye sesinden homurdanmamasi, annenizin desibel rekoru kirabilecek azarlamasiyla karsilasmamak,ayni odada kalmak zorunda oldugunuz arkadaslarinizin o sesten rahatsiz olmamasi vs vs ornekler cogaltilabilir. En az sese sahip olan klavyeyi bulmak icin bir gunumu ozel olarak ayirdim..

Yil 2012... Aylardan Ocak.. O zamanlardan sonra cikanlar beni baglamaz :D Bu yazi da eskiyecek cunku sonradan bana daha sessizi var demeyin :)

Arkadaslar klavyenin sessiz olmasi kadar rahat yazi yazabilme zevkini verebilmesi de onemli! Tus dizilimi, enter tusunun buyuklugu,tuslarin aralıklari veee FIYATI :) Tum bu ozellikler dikkate alindiginda ;

-Oyun oynarken yon tuslari sizi rahatsiz etmeyecek kadar ayrık ve rahat
    -Yeteri kadar multimedia tuslari olan
    -Enter tusu buyuk (kucuk olunca sinir oluyor insan,Netten resimlerine baktiginizda resimlerde kucuk gorunuyor ama degil klavyeyi kullaniyorum kocaman bir enter tusu var gonlunuz rahat olsun :) )
    -Back Space tusu uzun (Enter tusunun ustunde,onun da kucuk olmasi alismayanlar icin sıkıntı olabiliyor ama bu klavyede tam istedigimiz gibi)
    -COOKK SESSIZZZ (Laptop klavyelerindeki sessizligin aynisi diyebilirim. Ben daha sessiz buldum hatta. Hatta 10 kadar kisi ile ayri evlerde ve mekanlarda test edilmistir :) )
    -FIYATI MAKUL !!! (Arkadaslar 25 TLye almistim daha ucuz yada 3-5 lira daha pahaliya bulabilirsiniz, aranilan ozelliklere gore cok iyi bir fiyati var, o 100 kusuru gecen abartili tavsiyelerdeki gurultu makinalarina oranla fiyati harika)
    -Guzel bir tasarimi olan
    -Beyaz ve siyah renk cesidi bulunan bir klavye... Modelini ve markasini yazayim artik yoksa kufur yiyecegim gibime geliyor

GoldMaster K-807

Evet.. Alin.. Deneyin.. Bana buradan bir duaniz yeterli olacaktir :) Benim cocuk klavyeyinin tuslarina vura vura bir hal etmesine ve surekli dusurmesine ragmen halen ayni sessizligini koruyan gayet guzel bir klavye.. Deneyenler bana dua edecekler... Soyledigim bu model kablolu. Kablosuzlarda arastir derseniz lazim olursa gider onu da arastiririm ama bunu bulunca kablosuzu aklima hic gelmedi :)
    Sessiz geceler :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sessiz Gaming Klavye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.