< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sessiz İstila 4 (2. sayfa)
-
-
etkili konuşuyor, iyi konuşuyor diye adam yerine koyup dinliyorduk... bak bu dediğini duymamıştım ben. gerçekten kimlere güveneceğimizi şaşırdık. bu chp harbiden sıkıntıymış ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 26 Aralık 2022; 21:23:20 > -
İzleyip ülkenin sefil durumu için moralimi bozmak istemiyorum. Ancak şunları söylemek isterim:
Ülkenin demografisini bozmak için adeta istila harekatı başlatılmış durumda.
Hilal bıyık bırakıp "Başbuğ Türkeş'in asgerleriyiz! Hedef Turan, rehber Kuran" diye slogan atan, tek vasıfları çay içip bir olayda bir kişiye on kişi saldıran beyinsiz şarlatanlar, bu duruma hiçbir ses çıkarmamakta hatta bunların iktidarına destek vermektedir. İşin daha vahim kısmı, birde kendilerine "Türk milliyetçisiyim" diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-584051D1E -- 26 Aralık 2022; 22:56:1 > -
Hocam buna mı takıldın ?
Tarantino film çekmiyor burada kaldı ki amaç farklı zaten, maksat film çekmek değil dikkatleri biraz olsun bir yerlere çekebilmek.
Ülke elden gidiyor varsın senin dediğin gibi oluversin !
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
It is a troll ! Hocam
Ülkenin tam da şu halinde en azından izledikleri politika gereği Muharrem İnce gibi, Ümit Özdağ gibi milliyetçi hatta ve hatta varsa faşist diyebileceğimiz adamlar desteklenmelidir. Çünkü çivi çiviyi söker. Hesap basit. Uç düşüncenin karşısına ılımlı değil uçla geleceksin !
Hande farkında olmadan akplilerin dış minnaklar tezine destek vermiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kim troll?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok mu oradan bir TOGG yada Milli Uçak haberi falan ak kardeşlerimiz vatan millet muhabbeti yapsın. Böyle konulara ak kardeşlerimiz pek uğramıyorlar Sayfa Sayısı 2'de kalmış da.
-
Kurtuluş savaşında 400.000 düşman vardı vatan topraklarında.Nasıl amansız bir mücadele olduğu herkesçe malum,tarihte yazmakta,esin kaynağı olmakta dünya uluslarına.
Şu an ŞAHSI bop-top-mop başkanı olarak tevdi edilmiş görevi ennn layıkı ile yaparak min 2-2,5 milyon suri-libya-işid-uygur-afgan-paki vb. cihatçı,kafa kesen*3 soktu vatan topraklarına.Biriket ev,kardeşimiz,ensar,muhacirvb.binbir hikaye ile geneli ahlaksız,birey olamayan,illaki bir çoban,şarlıyacak bir efendi,dayı,ağa vb.arayışı ile bu duruma getirdi,bombanın pimini çekti ne zaman patlayacağını bekliyor aç karnı 20tl ye çıkmış süt fiyatı ile bu 'şükürsüz,sürtük,çürük ahali'.Tebrikler.
-
319.842 görüntüleme var kimse de şeylememiş. millet halinden menun demek ki.
-
Aranızda liseli varsa videoyu özet geçebilir mi! internetim yok videoyu izlemek için
-
Türklüğü unutmak, Arap masalları dinlemek güzel geliyor bizim cahillere. Ümmetçilik işe yaramaz bir ucubedir. Ucubeliğini Birinci Dünya Savaşı sırasında görmüş olduk. Arapların bile kendi aralarında mikro milliyetçilik varken ulusalcılığı/milliyetçiliği ayaklar altına alanın da, o yetkiyi verenin de verdiği zararı bundan sonra kimse düzeltemeyecek. Türkiye Cumhuriyeti, Yugoslavya gibi bölünmenin eşiğine gelecek.
Biz Türkler'in en büyük sorunu Milli Bilincimiz çok zayıf. Atatürk bunun için uğraştı ama yeterli zamanı yoktu, tam oturtamadı malesef.
Kendi vatanını ve milletini sevmek şart. Ama bunu yapmak ırkçılık olarak adlandırılıyor. Daha kavramların bilincinde bile değil çoğunluk.
Ben hümanistim diye geziyorlar. Sen önce kendini sev. Sen de insansın, sonra da ailen, akraban, vatanın, milletin.
Harika gerceklerin suç kabul edildigi ulkede tokat gibi olmus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X