Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde kendime sennheiser kulaklık almaya karar verdim ve internette gezinmem sonucunda başlıkta yazdığım siteden alışveriş yapmaya karar verdim. Sipariş verdikten sonra kontrol amaçlı kendilerini aradım ancak istediğim ürünün ellerinde sadece teşhir kaldığını, onu da gönderemeyeceklerini söylediler. Enteresan olan bundan sonra gelişen olaylar. Eyvah dolandırıldık şimdi bir sürü uğraşıcaz heralde diye beklerken bana sipariş ettiğim ürün yerine daha üst bir model seçmemi önerdiler. Güncel kulaklıklar hakkında çok bilgim olmadığı için kendilerini bir model söyleyemedim ancak sağolsunlar bana çok memnun kalacağımı söyledikleri bir kulaklık önerdiler ve arkasından kendilerinden şöyle bir mail aldım.
Hem araştırmama gerek kalmadan çok iyi bir modeli benim yerime seçmişlerdi hem de aradaki benim için yüksek olan fiyat farkını almayacaklarını söylüyorlardı. Pek inandırıcı gelmemekle birlikte durumu kabul ettim ve beklemeye başladım. Bunun yanı sıra o kadar yoğunluk yaşadıkları yılbaşı gününde ürünü kargoya verdıklerini söylediler ve bu inandırıcılığı biraz daha düşürdü benim için ancak bu sabah elime sescibaba'dan bir paket geldi.
Bana bu devirde böyle dürüst ve işini müşteri taraflı olarak yürüten satıcı kalmış dedirten bir alışveriş macerası yaşamış oldum ve bunu da sizinle paylaşmak istedim. Umarım bu tavırlarını bozmazlar ve kalıcı bir firma olurlar.