Şimdi Ara

SES Sorunu ! Realtek HD Audio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam,arkadaşlar başıma bi illet dadandı çözemiyorum bir türlü.
    Win7 sistemimde Realtek High Definition audio ses driver'ını kurdum fakat hiçbir türlü ses gelmiyor pc'den ne oyunda ne masaüstünde çıt yok.
    Naptıysam çözemedim.
    Yardımlarınızı bekliyorum..

• Ekran kartiniz Nedir ?
  • Nvidia 8800 GT.
  • driverın düzgün kurulduğuna eminmisiniz. başlat-çalıştır-dxdiag-ses kısmından driverın kurulu olup olmadığı anlaşılır. eğer kurluysa kasadaki ön ve arka girişlerin her ikisini deneyin, faklı bir hoparlör veya kulaklık varsa onlarla deneyin. olmazsa driverı kaldırıp farklı bir sürmünü kurmayı deneyin. aklıma gelenler bunlar.
  • Yaptıklarınızı yazarsanız, kalan olasılıklara bakmak daha kolay olur. Aygıt yöneticisinden sorun gözüküyormu, ayarlar digital çıkışa alınmış olabilir, birden fazla ses kartı sürücüsü kurulu olabilir.
  • Pc açıldığında ses simgesinde herhangi bir sorun yok.Aygıt yöneticisinde de ünlem felan yok.Açılıştaki Windows sesi çıkmıyor.
    2 farklı driver sürücüsünü denedim bişey değişmedi.
    Kulaklık takıyorum ön ve arkada denedim yine aynı.
    @sagokafkefkasva
    eve geçince bi bakayım.

10 yıldır pc kullanıyorum böylesine bi hataya da yeni rastlıyorum.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realtek HD Audio Sorunsalı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş çözüm bulabilmiş miydin? aynı dertten muzdaribim..
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 22 Mayıs 2020; 9:19:18 >
  • bence ses kartı entegrede arıza var yeni bir pci ses kartı alabilirsin yada usb ses kartları var driveride otomatik kuruyor tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.