Bildirim
ses sorunu
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha once alıyormuydun ... formattan sonramı oldu ..?? ses cıkısı sadece hdmı mı var .. ana kartının gırıs panelını bulamadım sıstem amd sanırım .bıraz ayrıntı verırsen daha kolay yardımcı olurum -
ilgin için çok teşekkr ederim öncelikle..
evet daha önceden pc deki flimleri ekran kartı nın hdmı çıkışından sesli olarak izliyebiliyordum
formattan sonra ekran kartını taktıgım zaman ses alamıyorum -
ayrıca anakartın 6 adet ses çıkış yuvası ve optik çıkış yeri var..ekran kartı takılı degilken hem optik kablo ile hemde anakartın onbord ekran kartının hdmı çıkışından ses veriyor ama ekran kartı takılınca ses alamıyorum -
yazdıklarına gore mantık olarak drıver problemı gelıyor aklıma .. daha once kullandıgın drıverların aynısımı bılmıyorum ama mesela formattan sonra eger guncell drıver yukledıysen bır uyumsuzluk yada cakısma olabılr .. bunu farklı surum drıver kurarak ( ekran kartına yada ses ıcın ) gorebılrsın ..cunku daha once sorun yokdu dıyorsun .. yada sole soylıyım drıver kurarken eksık bısılerde kalmıs olabılr .. kısacası drıverlarını konrtol et onların uzerınden sorunu cozmeye calıs .. -
haklı olabilirsin ...teşekkr ederim ilgin için -
hocam driverdan olabilir ati hd 4670 en son sürümü yükleyince sorun cıkarabilir normal kullandıgınız driver 10.11 sürümünü yükleyip deneyin -
şimdi bazı şeyler netleşiyor..ati 4670 driver bende 2 adet var..biri evin digeri iş yerinin..iş yerine daha sonra almıştım kartı formattada son aldıgımı ykledim ...son srm diyerekten
sagolun arkadaşlar -
sorunun cözüldüye birsey degil -
denemedim eve gidince deneyecegim..
ama sorun bence çözld -
iyi ozaman -
arkadaşlar malesef olmadı..
ilginç bir durum daha var..ekran kartı takılı iken biosu görntlemiyor windows logosu gelene kadar görnty vermiyor
ama onboard ekran kartı takılı iken pc nin ilk açılışını görebiliyorum bu ne iştir anlamadım..yardımlarınızı bekliyorum -
onboardı biostan iptal edin deneyin -
aygıt yoneticisinden ses sorununun olduqu yere tıkla aygıt kimliği var onu kopyalawww.devied.com a gir o kodu yapıstır ona uydun driverler cıkacaktır onlardan birini yüklersen sorun ortadan kalkacaktır -
arkadaşlar dn sistemi win 7 yaptım ..anakartın onbord ekran kartı hdmı çıkışından plazmadan ses alıyorum..ama malesefki ati hd 4670 ekran kartını taktıgım zaman ses yok kafayı yemek zereyim..yardım ltfen -
Ekran Kartinin Driverini Ve Ses Kartinin Driverini Güncelleyin. -
arkadaşlar herkeze çok teşekkr ederim ..ses sorunu kotarıldı..
şimdi şöyle bir durum var ..realtek çıkışların hepsini 2 kanal veriyor ..panasonic ses sistemine anakartın optik çıkışı bağlı..ama ses 2 kanal..sizce ne yapmam gerekir.. -
realtekte aarları var sanırım biraz orayı kurcala anakartın ses destegi 5+1 desteklimi -
5+1 7+1 destekli gözüküyor ses sistemin 5+1 mi -
EVET SES SİSTEMİ 3D BLURAY ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X