Şimdi Ara

ses sistemi yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 m2 alanda talebelerin kuranı kerim çalışmaları için ses sistemi döşemişler.Ses sistemi köşelerde birer adet olmak üzere 4 adet hoparlör var bunları atak eplison 2 amfi besliyor.Ses sisteminde alttan cızırtı yapıyor.Amfinin toprağı elektrik sisteminden ayrı bağlanmamış.Birde bilgisayarı amfiye projeksiyon makinası ile beraber bağlayınca yuksek seste cızırtı çıkıyor.BUnlar neden olabilir ve çözüm önerilerinizi alabilir miyim. şimdiden teşekkür ederim.

• kiniklimehmet K kullanıcısına yanıt
    bu konuda ANFİ ESKİ İSE YAPAR .....NEDEN İKİ ANFİ ....acaba...GÜÇLERİ NE..BİRDE SADECE PROJEKSİYONDAN SES AL ANFİ VE HOPORLERE DAĞIT HOPORLÖER GÜCÜ NE BUNLARIN KABLOLARI NASIL İYİ BAKIRI ÇOK OLACAK KABLOLARIN BİLGİ Yİ ÇOĞALTIN YARDIM EDELİM...SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balinadertli -- 26 Mayıs 2015; 11:44:40 >
  • Hocam yardımcı olur musunuz ? Anfiyi tv ye baglamak istiyorum.
     ses sistemi yardıma ihtiyacım var ses sistemi yardıma ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serikatill S kullanıcısına yanıt
    tv de kulaklı işareti varsa basitçe oradan girceksin aldığın iki uçlu kablonun tek tek dene zararı olmaz anfiye ver anfiye mutlaka haporlör bağlaman gerkir televizyon sesini çoğaltacaksın..onun için yapyorsun ses açtığın an hoporlörden güçlü ses gelir hoporlör ne kadar iyi olursa iyidir anfinin gücü ne idi ... 500 w aşmasın
  • bütün girişleri tek tek denedim ama sanırım farklı bi kablo gerekiyor giriş için onu soruyorum.

• balinadertli B kullanıcısına yanıt
    sonra bu durumda bir girişi olan jak sokup çekme deneme ile yanma olmaz merak etmeyin bir de diğer sokulmuş olan kablolar çıkarın bu bağlantı yı yapan bir ucunda iki diğer ucnda normal 3.5 jak yani normal kullklıkta kullandığız jal ucu var o tv kulaklığına girecek diğe iki tane anfiye diğer kabloları yerinedn çıkarın ..deneyin
    bir elektronik parça satan yere git anfiye kulaklıktan ses verecğim de..bir ucunda 3.5 jak diğer ucu normal giriş olan kablo anfide kullanacağınıu söyle bu beyaz ve kırmızı olur genelde yani ikili olan kısmı y kablo t kablo deniliyor farklı isimlerde işte 5 tl
  • Abi tv kulaklık girişi yok .audio out (kırmızı beyaz) ve digital audio out diye girişler var sadece TV de :(

sen elindeki kullandığını kabloları bir tv tamircisine elektroniğe git o benim yazdığım kablo önemli ona göre anfide kullanacaksın tv de girişler çıkışlar senin işini görür sokup çıkarmak deneme ile bir şey olmaz sen kabloları edin uygun kabloları bul tv de ki üzerindekileri şekil yaz eloktronık parça satana git o sana gereken kablo verecek.bazı şeyleri mutlaka görmek gerkir uzaktan yanlış olur ve korkma deneyerek yanma olayı olmaz..yanmaz..
    anfin elektriği nasıl kaç wolt alıyor anfinin gücü ne..bunları da yaz bakalım hiç anlaşılmadı tv tüplü eski tv galiba..
    kullandığım sistem video bile koyabilirim..
     ses sistemi yardıma ihtiyacım var ses sistemi yardıma ihtiyacım var

• ilkel gibi görünüt müthiş ses verir
    hdm girişli bir tv görünüyor ondan ses aktarman kolay olur bir yerde treslik var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.