ßerbat denecek kdr değil sadece çok ayrıntıya girmiyo =)
@gardanadam teşekkürler dostum ama dinlediğim müzik türlerini falan yazdım.Basskafa müziksever değilim ben:) herşeyi dozunda seviyorum.Millet açıyor bass ı arkadan gelen sesler yok olup gidiyor ama keyif alıyor adam.Birşey diyemem zevk meselesi ama o müzik değil bass dinlemektir bana göre.Yine zevk,renk olayı tabii ki.
@Ogzhn_ hani önerini göremedim ? =p
@wituy katılıyorum logitech konusunda sana:)
Kardeş zevkine karışamam ama ßass çok açmazsın olur biter :)
valla arkadaşlar Edifier x600 ün sesini bir dinleyin derim ne tipi nede kumandası olmaması sizin bu ürünü almanızdan vazgeçiremez sadece dinlemeniz yeticektir. Gerçekten inanılmaz bir ürün ses hiç bozulmadan tüm detayları ile dinlemek çok güzel dedirtecek size. bu arada birde yine Edifier M3300SF modeli var ki hem tip hem kumanda hemde ses olarak harika bence mutlaka bunlara bakın derim. Ama daha ucuz olsun dersen eğer o zaman M1335 modeli ideal olacaktır. hem 30 watt RMS hem kumandalı hemde tertemiz ses tip desen o da yerinde bence bunları değerlendir derim.
MERHABA ARKADAŞLAR BEN DE DİVERCAST ARKADAŞA KATILIYORUM ARKADAŞIN ÖNERDİĞİ 3 CİHAZ DA HARİKA AMA BENİM FAVORİM M3300 SF AMA FİYAT FAZLA DERSENİZ X600 OLABİLİR....GERÇİ VATANDA EDİFİERİN ÜRÜNLERİ İNDİRİME GİRMİŞ DİYE DUYDUM DİNLEMEK VE GÖRMEK İSTİYENLER Bİ UĞSRASIN BEN CE VATAN BİLGİSAYAR
HEEE BİRDE EDİFİERİN M3200 DİYE BİR MODELİ VAR TAM BİR TASARIM HARIKASI::::SESİDE HİÇDE FENA SAYILMAZ COK DENGELİ BİR SESİ VAR ÇİFT YOLLU HOPORLÖRE SAHİP BİR CİHAZ KUMANDA DA MEVCUT ÜZERİNDE:
Kardeş yine fiyata göre en uygunu Logitech X-530 Teknosada 139 tl Hemde 70 w rms gücü var şuan ben bunu kullanıyorum ses süper.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme