Şimdi Ara

Ses sistemi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem - max - 1000 TL.

Açıkçası, düşününce iyi ses sistemlerinde DVD veya Bluray çalara verilen paraya acıyorum.

Ancak, 1000 TL'ye de anfili sistem kurulmaz, değil mi?

Bana önerebileceğiniz en iyi sistem ne olabilir? POP Corn Hour ile kullanmayı düşünüyorum.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeCTRuM -- 1 Ağustos 2011; 12:48:20 >

• Postanem e katılıyorum birtek sub eksik onun için de bütçeyi biraz esnetip uygun bişey aldın mı tamamdır. örn. magnat sub300 gibi.

bir başka alternatif daha var ama bütçe biraz aşabilir. Sıfır değilde ikinci el alırsan o zaman daha uygun olabilir. Warfedale 9.1 veya 8.2 den 4 tane, bir tan 9cs center ve powercub 10. Son olarak 500 civarı ikinci el bir anfi ile sistemi tamamlarsın. Hoperlörlerin sıfır fiyatları yaklaşık 1500 gibi ama ikinci el 900 - 1000 gibi bulunabilir. Anfiyle 1500 e sonuca ulaşabilirsin.

Aslında bu fiyatların üstüne bir 150 tl kadar da kablo vs. harcarsın onları da düşünmek lazım. Yeri gelmişken hatırlatmak istedim.
  • paket 5.1 ve amfiyle 1000 liraya sistem kurmanız mümkün.hemde birçok seçenekle.

infinity 5.1 set ve yamaha 361(amfi olarak ikinci el daha üst sınıf alınabilir ama bu setler için gayet yeterli)

magnat 5.1 set ve yamaha 361( ...)

jbl 5.1 set ve yamaha 361
    vb

eksiksiz bir sistem oluşturulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 12 Ekim 2009; 16:26:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.