Yeni araç alacağız şimdiden elimde para varken ses sistemi almayı düşünüyorum bu ikisi iyimi ? Link Link
quote:Orijinalden alıntı: pcexpertt Yeni araç alacağız şimdiden elimde para varken ses sistemi almayı düşünüyorum bu ikisi iyimi ? Link Link sadece bunları mı alıcaksın ?
quote:Orijinalden alıntı: bygamer quote:Orijinalden alıntı: pcexpertt Yeni araç alacağız şimdiden elimde para varken ses sistemi almayı düşünüyorum bu ikisi iyimi ? Link Link sadece bunları mı alıcaksın ? 4 Tane de hoparlör var bende hocam. Sizce yeterli değil mi ?
quote:Orijinalden alıntı: pcexpertt 4 Tane de hoparlör var bende hocam. Sizce yeterli değil mi ? 2. linkteki sana yeterli olur
quote:Orijinalden alıntı: bygamer quote:Orijinalden alıntı: pcexpertt 4 Tane de hoparlör var bende hocam. Sizce yeterli değil mi ? 2. linkteki sana yeterli olur Nasıl yani sub almayım mı ? Hocam Subwoofer de almak istiyorum o linkteki iyi değil mi ?
quote:Orijinalden alıntı: pcexpertt quote:Orijinalden alıntı: bygamer quote:Orijinalden alıntı: pcexpertt 4 Tane de hoparlör var bende hocam. Sizce yeterli değil mi ? 2. linkteki sana yeterli olur Nasıl yani sub almayım mı ? Hocam Subwoofer de almak istiyorum o linkteki iyi değil mi ? 4 tane hoparlör + bass o amfilerde çalışmas soundmagus h500 al o zaman birde en az 2 rca çıkışlı teyp al